Skønhed og mode

9 bedste cykeltilbehør

Pin
Send
Share
Send


Cykling, hvad enten du forfølger som en hobby eller som et erhverv, tager en ret på din krop, især dine ben. Det hjælper også med at opbygge udholdenhed og styrker dine kalvemuskler. Men for at forberede dig på cykling er der visse tilbehør, som du skal have for at sikre din sikkerhed og trivsel. Da cykling er en udendørs aktivitet, er de fleste tilbehør designet til at beskytte enkeltpersoner mod elementerne (primært solen). Hjelme, handsker og rigtige cykelsko er blot nogle af de mange tilbehør, som en person skal købe for at sikre, at hans / hendes cykeloplevelse er en mindeværdig. Her er nogle af de bedste cykeltilbehør, som hver enkelt person skal have.

Bedste Cykling Tilbehør:

Hjelm:

Hver cyklist har brug for beskyttelse mod elementerne, og fra muligheden for et ubehageligt fald. Denne grønne og hvide hjelm er både stilfuld og funktionel. Den har lange slidser for at sikre ventilation, især når man cykler over varme og fugtige temperaturzoner. Det er et must for hver cyklist at have en hjelm.

Handsker:

For at en cyklist forhindrer hænderne i at blive svedige (hvilket kan føre til tab af et fast greb omkring håndtagene), er et par handsker afgørende. Denne standardhandske giver cyklister mulighed for at udsætte deres fingre for et fast greb.

Se mere: Bedste cykelhjelm

Cycle Flag:

Der er nogle cyklister, især fagfolk, der også vedhæfter flag i bagenden af ​​deres cyklus, så andre kan vide, hvor langt de er. Denne røde cykel flag er både fremtrædende og stilfuld. Du vil aldrig gå vild i ørkenen med dette flag.

Digital Rearview Mirror:

Denne gadget hjælper cyklister med at se, hvad der måske eller måske ikke foregår bag dem. Dette spejl kan fastgøres til cyklens styrestænger. Det viser også, at en person har cyklet hurtigt og er batteridrevet. Dette stykke teknologi er sikker på at erstatte alle tidligere spejle, som nogle cykler stadig har.

Se mere: Cykelture

Den oplyste pedal:

Hvis du nogensinde finder dig selv cykling langt efter mørket, har du intet at frygte med den nye belyste pedal. Denne pedal gør dig synlig i mørket. Den bedste del af denne pedal er dog, at det ikke kræver batterier for at fungere. De har endda en lille generator, og disse pedaler vil fortsætte med at blinke selv i mindst 5-10 minutter, når du holder op med at cykle.

Cykling Solbriller:

Hver cyklist har brug for beskyttelse mod elementerne. Et par cykel solbriller vil helt sikkert beskytte øjnene mod støv, snavs og endda insekter. Den knivskarpe design og den lille farvefarve gør det stilfuldt udseende. Også de små åbninger på hver side vil gøre luftcirkulationen let. Det vil gøre en god mulighed for enhver type terræn.

Se mere: Bedste cykelhandsker

Cykel sko:

Disse cykelsko vil gøre cykling så meget mere sjov. Den frie brug af dristige farver er meget værdsat ud over det faktum, at du ikke behøver at bekymre dig om dine snørebånd, der kommer til at blive fortrykt. Porerne ved siden af ​​hvert par sikrer luftcirkulationen.

Cykeltøj:

Tøj er helt afgørende for at sikre en behagelig cykeloplevelse. Cykling mode handler om stil og funktionalitet, som det fremgår af dette blå, hvide og sorte ensemble, der er modstandsdygtig mod sved, hvilket giver mulighed for fri passage af luft.

Sækkepose:

En lille sadeltaske er også et vigtigt cykeltilbehør. Denne brune lærred taske kan nemt fastgøres til dit cykelsæde. Det har også messing spænder for at tilføje det lille hint af stil.

Billeder Kilde: Pinterest

Pin
Send
Share
Send