Frisurer

Top 9 Bun Frisurer til mellemhår

Pin
Send
Share
Send


Der er forskellige typer bun hair dos, der kan gøres og sportes til forskellige fancy lejligheder for hår, der er mellemlang i længden. Der er forskellige trendy og funky stilarter, der nemt kan gøres. For mere professionelt udseende kan disse gøres fra saloner.

Nedenfor er de øverste 9 typer af hårede frisurer til mellemhår, som en person helt sikkert bør prøve.

Bun Frisurer til mellemhår:

1. Sectional Bun Look:

Dette er en meget populær frisure, der nemt kan gøres, hvis længden af ​​afsnittene ikke er meget korte. Hvis de er lange, så kan dette også gøres, men hvis de er meget korte, kan det ikke gøres. Dette er også let at bære og holder en person fri for sved under varmere sæsoner eller til udflugter.

2. Øverste blæsede udseende:

Dette er en top puffed stil, som kan gøres ved at knase og også nogle blæser med en tørretumbler. Det er også nemt at lave sport, der kan holde en person ude af sveden i løbet af somrene. En person kan sportes med casual get ups.

Se mere: Medium Sort Frisurer

3. Low Rung Party Look:

Dette er et meget stilfuldt udseende, som en person kan dyrke på en fest. Dette kan være sport med fed makeup og et Smokey mørkt øje. Dette kan også gøres med nøgen læber, så fokuset bliver bragt mere i øjnene og det stilfulde udseende. Dette kan også nemt gøres uden overdreven styling. Dette kan også gøres med produktopbygning og også uden at vaske hovedet.

4. Den tykke afro look:

Hvis en person har meget tør og grov tekstur, som er svært at klare, så kan den person, der ændrer udseendet, gøre noget som ovenfor. Det er sådan, at i stedet for normale lange stilarter kan en person tage sektionerne opad og derefter lave en tyk hive ud af den. Dette kan være godt for næsten alle slags lejligheder som fester eller afslappet dag ud med venner eller endda til familie eller traditionel indsamling. Dette er godt for de varme årstider og vil ikke være svedig eller give tilbage udslæt, hvis en person har vane med at få dem fra flager.

5. Conch Shell:

Dette er et populært udseende, der næsten altid er på mode. Afsnittene er lavet med en fugt ved den centrale del og derefter udtages en anden sektion for at blive brugt som elastisk over den normale elastik til et mere defineret udseende. Dette kan være sport for fester og også for næsten enhver formel samling eller funktioner. Dette er også godt for piger at gå på college.

Se mere: Haircut For Medium Wavy Hair

6. The Bow Girl Look:

Hvis en person vil have noget, der er ret funky og også helt stilfuldt, så kan det være ganske godt at lave en bue som vist på ovenstående billede. Dette er også helt fashionabelt og vil være goof ro ​​day out funktioner.

7. Messed Low Bun:

Dette ser godt ud, når sektionerne hverken er meget korte eller har for stor produktopbygning. Hvis sektionerne er skinnende og moderate i længden, kan dette let sportes. En person kan sport let for enhver form for funktion.

Se mere: Simple frisurer til medium lige hår

8. Stepped Bun:

Dette er et andet stilfuldt udseende, der kan gøres til lejligheder som fester eller samlinger fra saloner. Dette er et professionelt udført udseende.

9. Accessorized Prom Look:

Dette er et udseende, der kan gøres på mellemlang hårlængde til proms eller andre parter. Perle eller andet tilbehør kan købes fra butikker og bruges til disse.

Pin
Send
Share
Send