Skønhed og mode

9 Traditionelle og smukke Orissa Sarees med billeder

Pin
Send
Share
Send


Hvis du leder efter de nyeste designer sarees, hvem kan du ikke prøve Orissa sarees. Disse sarees er lavet med det fineste stof og er også ganske behagelige. Man kan dyrke Orissa sarees ved næsten alle festlige lejligheder og stadig se deres bedste ud. Sarees kommer med forskellige mønstre, og de fleste af dem er også farverige, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til, at kvinder foretrækker dem så meget. Hvis du også har den samme slags kærlighed til Orissa sarees, så er du kommet til det rette sted som her vil du blive forsynet med de 9 bedste designs af disse sarees sammen med billeder. Så lad os begynde!

Seneste og attraktive Orissa Sarees til kvinder i mode:

1. The Handwoven Orissa Sarees:

Du får virkelig ikke se meget håndvævede sarees i disse dage. Hele processen med at lave dem er helt mekaniseret i disse dage for at spare tid. Blandt alle de bedste mønstre i disse Orissa sarees er denne ene ganske smuk, og du vil elske den måde farverne er blevet brugt til at gøre dette design så forlængende. Sammen med alt det, sarees grænser som også meget godt indrettede og så er den midterste del. Det kan uden tvivl siges, at dette er den bedste Orissa saree, du får se.

2. The Handwoven White Orissa Saree:

Dette er endnu en håndvævet orissa saree, og det er også en af ​​de bedste i denne kategori. Det følger et rigtig forbløffende mønster udført på mellemdelen og på grænserne også. Mønsteret er så fascinerende, at det passer til næsten alle derude. Kvinder vil kunne udøve denne festlige saree på næsten alle arrangementer og i bryllupper også. Selv om det ser ganske enkelt ud, er det en af ​​de mest stilfulde Orissa sarees, du nogensinde kommer igennem.

3. Sambalpuri Orissa Saree:

Orissa er ret overkommelige end de andre, der kommer fra forskellige stater. Saree beslutningstagere forstår værdien af ​​penge og deres input indeholder kun de fineste materialer.

4. Orissa Red Saree:

Dette er en Kotpad bomuldssaree, og mønsteret der bruges til at lave denne saree er også værd at nævne. Hvis du leder efter noget forførende, der kommer med en vis visning af traditionelt mønster, så vil dette være den fineste saree for dig.

Se mere: Karnataka Saree Styles

5. Orissa Kotpad Saree:

Dette er en af ​​de mest komfortable sarees nogensinde. Det er en ganske simpel, der er lavet med autentisk bomuld, og det hedder Kotpad-bomuldssareen, som er en af ​​kvindernes tøjspecialiteter i denne stat.

6. The Handloom Brown Saree:

Her er en anden flot bomuldssaree, som sporten farver rød og sort. Arbejdet på denne saree er utroligt fantastisk, og enhver kvinde vil gerne vise denne forlokkende saree på sin krop. Hvis du er en af ​​de kvinder, der elsker sarees, så kan det siges at være en af ​​de bedste ting for dig.

Se mere: Rajasthani Sarees Collections

7. Den sorte og gule Orissa Saree:

Dette er en smuk attraktiv Orissa saree, som sporten farven sort sammen med inddragelsen af ​​gul på grænserne og på den nedre del af sareen.

8. Den traditionelle dans Orissa Saree:

Denne traditionelle Orissa saree hjælper dig med at opnå det dansediva udseende. Hvis du er i traditionel dans, så vil du være opmærksom på sarees som disse.

Se mere: Traditionelle bengalske sarees

9. Den eksotiske indiske kunst Orissa Saree:

Dette er en af ​​de smukkeste Orissa sarees fra enhver tid, der viser en så smuk prøve af indisk kunst på den.

For kærligheden i Orissa sarees skal du sørge for at vælge et af de ovennævnte trenddesigner. Dens traditionelle udseende og ud af boksens finish vil helt sikkert gøre hovederne din vej.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Courroie de distribution : Les conseils de nos garagistes Top Entretien #4 avec Denis Brogniart (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send