Skønhed og mode

5 måneders graviditet kost - hvilke fødevarer at spise og undgå?

Pin
Send
Share
Send


At være mor er et øjeblik at værne om. Tiden er afgørende for moderen, at hvad hun skal spise. I den femte måned af graviditeten bør barnet have tilstrækkelig ernæring. Dette vil hjælpe barnet til at pleje inde. At være en mor kan du ønske at have forskellige typer velsmagende retter, men sørg for, at det ikke skader din baby.

Hvad skal man spise?

Tilstrækkelig mængde vand:

På dette tidspunkt af graviditeten skal moderen tage sig af to personer. Sammen med fødevarer er tilstrækkelig mængde vand også vigtigt. Under graviditeten er forstoppelse et meget indlysende problem for mange kvinder. Sammen med fødevarer skal man drikke glas med vand. Det vil helt sikkert hjælpe med at undgå forstoppelse. Det er vejen for at holde kroppen hydrat.

Protein Fødevarer Nødvendigt Til Gravid Kvinde:

Protein er den vigtigste ingrediens til at give energi i kroppen. På dette tidspunkt skal kroppen være energisk til at bære barnet sikkert i sin livmoder. Tilstrækkelig mængde protein er meget vigtigt for kroppens fysiske vækst. For det meste sikrer den en stærk vækst i muskler, hud og andre organer. Proteinholdige fødevarer er æg, sojabønner, nødder pulser osv.

Betydningen af ​​salat for perioden:

I dag rådgiver læger at have grøn salat til den gravide kvinde. Salater, der indeholder rå grøntsager som gulerødder, kål, agurk, frisk tomat er effektive i denne fase. Alle ingredienserne indeholder mineraler og fibre, som er en del af 5 måneders graviditets kost som pr. Læge rådgivning. Men sørg for at du har en frisk salat.

Se mere: 8. måned af graviditets kost

Glas med mælk:

Blandt dagbogsproduktet er mælk meget vigtigt i graviditeten. Mælk rådes i kosten i 5. måned af graviditeten for calcium. Produktet er højt i calcium, hvilket er nødvendigt for knogleudvikling. Det styrker også tænderne og musklerne. Mange føler sig ubehagelige at drikke mælk i graviditetsperioden. I så fald er nogle andre mejeriprodukter egnet til dit helbred.

Kylling indeholder højt protein:

Frisk kylling er en sund mad til graviditet. Hvis du er træt med grøntsager, skal du koge nogle kyllinger for at få højt proteinindhold. Sammenlign med andre kød frisk kylling er sikker som en graviditets kost. Det er bedre at undgå andre kød, da de ikke er sikre for dit helbred på denne afgørende tid.

Frugter er sunde nok:

Frugter anses for at være meget vigtige for en gravid dame. Når du har båret dit barn, skal du have en god vane med at have frugt hver dag. Frugter rådes specielt af lægen. Spiser friske frugter, du kan give tilstrækkelig mængde vitamin og mineraler til din baby. Det er lige så vigtigt som andre for en naturlig vækst af en baby.

Spis grønne grøntsager:

Især på dette tidspunkt lyder grøntsager meget smagløst og kedeligt. Men for din baby skal du have den nødvendige mængde grønne grøntsager om dagen. Det er et must-valg i 5-måneders graviditetsdiagrammet indtil videre. Veggies som spinat, broccoli og bønner er værdige at spise under graviditeten. Udover dig sammen med din lille vil du ikke lide af nogen form for mangel.

Fisk:

Fisk er en god kilde til protein. Især de små fisk er meget nødvendige i denne periode. Sørg for at det er kogt med hygiejne. Uhygiejnisk mad kan medføre skade på din baby. Prøv at undgå havfisk, mens du er gravid. De bærer et skadeligt element som kviksølv, som kan påvirke udviklingen af ​​din baby.

Korn spiller en vigtig rolle:

De produkter, som alle består af korn er brød, hvede, ris majs er meget effektive som en graviditet kost. Alle disse produkter er fulde af vitamin E og vitamin B vigtige for normal vækst af en baby. Sådanne produkter giver også to nødvendige elementer som jern og magnesium. Næringen af ​​babyen afhænger i høj grad af disse typer produkter.

Se mere: Kost i 7. måned af graviditet

Hvad skal man ikke spise?

Frugter, der skal undgås:

Frugter er ligegyldigt meget sunde. Men tropiske frugter er bedre at undgå under hele graviditeten. Især papaya, ananas, granatæble til en greatextent er ansvarlig for abort. Hidtil er sådanne frugter slet ikke gode at have i perioden. Bortset fra pakken skal frugter også strengt undgås. De bærer generelt bevarelsesmateriale, som skaber skadelige bakterier i produktet.

Prøv at undgå bløde drikkevarer:

Læskedrikke er favorit af mange. Men kan du ikke vide, at de bærer kalorier, der ikke er gode til helbred overhovedet. Sådanne kulsyreholdige produkter skaber fordøjelsesproblemer. Det er en god grund til overdreven vægtforøgelse. Overskydende kalorier vil helt sikkert øge din vægt og gøre din krop tung. Svær vægt kan skabe problemer i din graviditet.

Street Foods:

Gade fødevarer anses for at være meget uhygiejnisk i øjeblikket. Især pizzaerne og burgere fungerer som gift for en gravid dame. Sørg for, at du som femte måned af graviditetsfødevarer er langt væk fra den. Selvom fødevarerne er meget lækre, men for din barns gode helbred, så prøv at undgå disse fede varer i en vis periode.

Begrænsning i te og kaffe:

Selvom disse produkter ikke er skadelige, men gør det meget sjældent om dagen. Ofte kan kaffe og te forårsage problemer i graviditeten. Disse produkter indeholder koffein, som er meget ansvarlig for svaghed. Generelt rådgiver lægen om to kopper te og kaffe om dagen. Produktet er velkendt for at påvirke hjertefrekvensen.

Stop med at drikke alkohol:

Måske er dette produkt den mest skadelige blandt alle. Mange kvinder gør en god vane med alkohol. Uanset om det er en fest eller en fest er gravid, undgå at drikke alkohol. Hvis din baby er værdifuld for dig, så gå langt væk fra denne type drikke.

Se mere: 6th måned af graviditet kost

Mens du når den femte måned af din graviditet, udvikler en foreløbig struktur af bugtens organer. Således er resten af ​​tiden protein, vitamin og ernæring påkrævet for den yderligere vækst. For at danne en god form er disse ingredienser nødvendige i stor mængde. Hidtil kan en ordentlig diæt kun give disse nødvendige neutriner.

Pin
Send
Share
Send