Skønhed og mode

10 Stylish Black Sweatshirts med forskellige nakke

Pin
Send
Share
Send


Sweatshirt er et beskedent stykke klæde, der er blevet populært blandt mænd og kvinder. Moden og trenden med trøje har været positiv på markedsområdet på grund af den rene kendsgerning, at det er behageligt og let at udføre ved en kold blæsende dag. Denne ene klud er lavet af bomuld, uld eller vævet stof som flannel, der kommer i forskellige farver.

Langærmet Sweatshirts i sort farve:

Disse artikler peger på en kort viden om typen af ​​top 10 sorte sweatshirts til mænd og kvinder.

1. Sort Marmor Design Dame Sweatshirt:

Kvinder antages altid at bære tøj, som ikke er klare og kedelige. For at matche denne sammenhæng er dette marmor design sort sweatshirt et perfekt eksempel på et designer slid outfit med et par jean eller afslappet bukser.

2. Plain Black Herre Sweatshirt:

Kontrast til kvinder tøj er mænd tøj. Mænd bærer almindelig skjorte eller almindelig t-shirt mere almindeligt, at listen også tilføjer i denne almindelige trøje, der kan kombineres med en skjorte og et par jean eller bukser.

3. Stone Studded Black Sweatshirt til kvinder:

Stone studded sweatshirt giver et rigt udseende. Denne type sweatshirt går godt med en jean eller knælængde nederdele. Stenene kan udformes til tegneseriefigur, blomstermodeller eller stenbeslag omkring den forreste del af kluden.

4. Trykt Sweatshirt med hættetrøje til mænd:

Unge drenge i løbet af forårs- og efterårssæsonen kan lide at bære denne varme klud, der har trykt formuleringer på forsiden af ​​sweatshirtet med en hættetrøje. Dette er det mest behagelige tøj som et kausaldrag.

5. Cropped Printed Dame Sweatshirt med Hoodie:

Beskyttede sweatshirts, der er kortere end den normale længde af en sweatshirt. Længden af ​​denne beskårne sweatshirt falder på hoftefladen eller over flådens område, som ledsages sammen med en hættetrøje. Denne type sweatshirt går godt i høj talje jean og et par sneakersko.

Se mere: Hvid sweatshirt

6. Sort hættetrøje til mænd med frontlomme:

Den slanke sweatshirt kan være ensformet til at bære til tider for at ændre den designer designet frontlomme plain designet sammen med anden trykt frontlomme sweater med hoodie. Lommen har en tovejs åbning uden en lynlås, som kan holde tasken eller små, praktiske ting.

7. Plain Cropped Black Sweatshirt til kvinder:

Almindelig beskåret sweatshirts giver en simpel men en moderne opstigning, når den bæres med en høj talje jean, enten sort, blå eller med en falmet jean. Denne almindeligt beskårne sweatshirt kan bruges et afslappet slid og også et festklæde.

Se mere: Pink Sweatshirt Hættetrøje

8. Trykt Sort Dame Sweatshirt:

Designede sorte sweatshirts er tilgængelige både til mænd og kvinder. For kvinder har designen af ​​printet en lille feminin berøring som manuskriptet eller farverne, der bruges til at designe sweatshirt. Tegneseriefigurer er en af ​​de berømte trykte designede sweatshirts i sort.

9. Zip Up Black Herre Sweatshirt:

For at give et anderledes udsigter end den sædvanlige type sweatshirt er den lynlåse sweatshirt, der har en forsiden lynlås, som kan være enhver farve, almindeligvis ses farver som sort / hvid. Denne sweatshirt kan bæres over en T-shirt med et par jean.

Se mere: Grey Sweatshirt Womens

10. Ærmeløs Sort Mænds Zip Up Sweatshirt med Hooded:

For en mildt kold dag, denne type af ærmerøs Zip-up sweatshirt med hoodie slidt
Over en T-shirt giver varme og en behagelig følelse. Zippet kommer op til halsområdet med to tråde set rundt om hjørnet, der kommer ud fra hættetrøje, som hjælper med at justere hoodiet for at tilpasse sig om hovedet.

Sweatshirts er designet med en hensigt at absorbere sved og giver varme på en kold dag. For at give tilstrækkelig beskyttelse mod dårligt vejr kan kun opnås ved at eje en god sweatshirt i vores garderobe.

Kvinder, der ønsker en forandring fra det sædvanlige outfit, så vælger man en beskåret sweatshirt med et par high waist jean, er "den forandring", som du leder efter !!

Billeder Kilde 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Gemme

Gemme

Se videoen: How To ROCK A Hoodie! 5 Stylish Ways To Wear A Hoodie (August 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send