Frisurer

25 bedste falske frisurer til mænd med billeder

Pin
Send
Share
Send


Fade frisurer er meget populære i dag. Næsten alle er sportslige, og dermed bliver det almindeligt accepteret hårklipp. Men der er også en ekstra ulempe også - så mange fade hårklipp muligheder kan være meget forvirrende for nogen der kender mindre om falme frisurer. Derfor hjælper denne liste her dig med at sortere alle dine forespørgsler og derefter hjælpe dig med at vælge en til dig selv. Ingen sved.

The Best Fade Frisurer til mænd i 2018:

Lad os tage et kig på følgende top 25 fade frisurer, der passer til alle typer hår og kan også ændre dit udseende som trendy og fashionabelt.

1. Undercut Fade:

Denne fade frisure ser meget chic og stilfuld ud for det 21. århundrede mand. Fades har en længere længde og har en meget fleksibel karakter og kan derfor bruges i forskellige slags stil, herunder et slicket bagside.

2. Temp Fade:

Dette er en slags fade frisure, som også er kendt som templet falmer også. Det er en meget stilfuld snit, der har en linje op omkring en mands tempel. Dette er en af ​​de mest populære stilarter, og det kan gøres til at se meget modigt eller endog subtilt, hvis en person ønsker det.

3. Militær Fade:

Denne fade haircut mænd stil er meget kort og ser også meget skarp ud. Denne høje fade omfatter brugen af ​​fading, der ligger meget tæt på personens hud. Denne falme har en meget minimal længde og kræver derfor også meget mindre styling.

4. Faux Hawk Fade:

Denne fade hårklippede mænd stil indeholder et længere end normalt hår på toppen af ​​hovedet. Dette giver et meget futuristisk og alligevel meget beskedent udseende. For at flaunt dette udseende, skal man ryste hovedets sider, og kun midten af ​​håret bør flauntes. Også tekstur giver det et mere dimensionelt udseende.

5. Afro Fade:

Dette er en af ​​de bedste slags fade frisurer, du nogensinde vil finde. Denne falme skyldes det naturlige volumen, tekstur af Afro hår, hvorpå fade giver det meget særskilt skarphed og korte sider for at skabe en god balance. Hvis du har et Afro-hår, så får du det korte udseende, der ser godt ud og bliver perfekt til enhver lejlighed.

6. Pompadour Fade:

Dette er en af ​​de mest unikke falske frisurer, du kan få. Dette kombineret med pompadour stilarterne for at give det et perfekt udseende. Der kan være mange variationer af denne pompadour haircut, men hvad vi taler om her er den mere intense version af det udseende.

7. Quiff Fade:

Dette er en af ​​de smukkeste udseende mænds fade frisurer. Denne quiff er et godt trendy alternativ til pompadour. Kun ved at tilføre en fade til frisyret, stiger stilen med spring og grænser. Udseendet bliver mere afbalanceret og poleret. Quiffen skal tilpasse sig til dit ansigt form - rounder ansigter vil elske høj quiff mens længere ansigter vil elske små quiff.

8. Bølgete fade:

Dette er en af ​​de mest fantastiske flotte mænds fade frisurer. Dette bølgende hår er meget flot udseende moderne trend blandt frisurer. Og når dette er parret med fade, så ser det bedre ud. Dette udseende kan flaunted ved at kæmme hele toppen af ​​håret og også bruge den naturlige bølge af håret til et fantastisk udseende, mens de korte sider giver et poleret udseende.

9. Low Fade Frisurer:

Denne lave fade stil har en lav konisk og har længere proportioner. Disse mennesker har skæg kan prøve dette, da dette er en pæn tendens i form af minimalisme. Håret anbefales at blive stiliseret af teksturerede produkter for at øge tekstur.

10. Low Fade Blowout:

Hvis du altid vil prøve noget nyt, så prøv denne lave fade stil. Denne haircut kan se meget cool ud med sine korte sider og en stor mængde hår på toppen af ​​hovedet. Hvis dit ansigt er bredt eller rundt, så er det den slags frisyre, du har brug for at slanke dit ansigtsudtryk.

11. Kort og skæve hud falmer:

Denne korte fade haircut type stil tager virkelig hensyn til kort hår og rodet frisure. Dette udseende behøver ingen styling og kan stadig virke meget smuk på grund af sine korte sider og teksturerne øverste del af håret. Det ser virkelig meget stilfuldt ud.

12. Parted Pompadour med Skin Fade:

Denne korte fade hårklipp ser meget poleret og stilfuldt ud. Pompadouren går også sammen med det pænt. Denne type kombination virker virkelig meget pæn og ren, som følge af at have korte sider såvel som sidedele, men er også meget moderigtigt ifølge dagens udvikling.

13. Taper Fade:

Dette er en slags aftagende fade hårklippning, der har hår på siderne og på bagsiden af ​​hovedet, som langsomt falder i længden fra templet mod bunden for at vise huden omkring nakkeområdet. En konisk pasform kan være høj, eller lav eller endda midt. Denne type kan bruges både i kontor og i weekender også.

14. High Taper Fade:

Denne aftagende fade haircut ser virkelig fantastisk og fantastisk ud, og den indeholder en lang længde høj fade linje, der langsomt bliver mindre, da den går ned mod ørerne. Dette udseende kan bruges med en god kom over, eller endda en dejlig quiff, at alle ser fantastisk ud.

15. High Top Fade:

Denne high fade haircut er designet til at blive vist ud. Det viser også din personlighed. Denne falme giver dig en meget flot fed stil, som for det meste er nydt af mænd, der har afro tekstureret type hår eller endda tætte krøller sammen med langt hår på toppen af ​​det. Denne type stil er også stiliseret med falmede sider.

16. High Fade With Quiff:

Denne form for high fade haircut omfatter en pompadour sammen med en quiff. Denne quiff kommer fra børstning af håret som en bølge. Denne stil ligner næsten det som fodboldspiller David Beckham. Det tilføjes med det, en skarp høj fade vil virkelig gøre hovedet sving.

17. Blow-out Fade:

Dette er til medium fade haircut stil. Der er mange variationer af dette er tilgængelige, men det er som den mest originale repræsentation af den stil. Kontrasten mellem dem alle de høje hår på toppen sammen med de falmede sider vil gøre for en fantastisk cool, smuk frisyre.

18. Mid Fade:

Dette er en slags mid-fade stil, hvor falmen starter over ørerne. Dette er en meget populær tilgang til korte og lige hårklipp. Brug af hårgel eller mousse anbefales at holde hele dit hår under kontrol og holde det sat.

19. Side delvisning:

Denne side fade haircut er en slags trendy haircut, hvor det prale af længere hår øverst. Denne skæring giver dig mere fleksibilitet med hensyn til styling og design, og ved hjælp af en stærk holdingspomade vil du helt sikkert give dig et slankere og stilfuldt hår.

20. Lav hudfade:

Dette er en slags fade haircut med et skæg. Denne snit kan se rigtig godt ud, hvis personen har langt hår på toppen af ​​hovedet. Den hudfade, der skal vælges, skal altid være lav, for at holde stilen mere subtil. Dette vil afsløre mere omkring ørerne og vil således vise mere end standardskæringen. Det ser bare vidunderligt ud.

21. Stunning Mid Fade:

Dette er en unik form for mid-fade frisure. Dette er en flerlags mellemtoning, der vil blive mest elsket og sportet af mænd, der har et stort hårvolumen. Hvis du ikke har hårvolumen, kan du altid bruge forskellige produkter til at øge lydstyrken. Få dette udseende, hvis du har fint hår eller en hårlinie, som er meget tilbagegående.

22. Skin Fade Undercut:

Denne mænds underskyggende fade frisure, der også er kendt som skaldet skæbne haircut, er en form for fade, der springer meget let. Håret øverst på ørerne er alle afskåret eller buzz barberet. Hvis du vil have en mere dramatisk stil og udseende, kan du vælge, at huden falmer til at være højere på dit hoved.

23. High Top med High Fade:

Dette er en high fade frisure, hvor denne type af haircut går tilbage til 80'erne og 90'erne af hip-hop. Nu er det igen, med et nyt moderne twist. Denne snit har en slank høj fade langs siderne og bagsiden af ​​hovedet. Det anbefales at stylere den resterende del af håret så højt som muligt, og derfor vil dette udseende blive født.

24. Høj fade med del:

Dette er en af ​​de slags fade haircut. Dette er lavet til folk, der søger mere skarphed og edginess, sammen med et moderne touch med en sidedel til toppen. Absolut meget simpel leder faktisk, men kan være meget professionel og stadig være trendy.

25. High Fade med Dreads:

Dette er en af ​​de bedste falske frisurer, du nogensinde kommer på tværs af. Hvis du helst ville style tour dreads med falme, er dette hårklippet at gå til. Hvis du tilføjer en høj fade, vil dette fjerne alle dreads fra dine skuldre, hvilket gør det nemmere for dig, og dermed give dig en meget moderne frisure.

Derfor er det nu klart for os, at der er mange og snesevis af fade hårklipp typer derude. Og alle ser meget moderne og slanke ud til at vælge mellem. Således, hvis du planlægger at få en falsk haircut med det samme, tøv ikke med det hele.

Pin
Send
Share
Send