Skønhed og mode

Rekha Skønhedstips og Fitness Secrets

Pin
Send
Share
Send


Rekha har været en del af den indiske filmindustri fra 1970'erne. Hun er en af ​​de smukkeste kvinder, der ses, og er bedst kendt for hendes overgang fra en unattractive lille duckling til en smuk og smuk hvid svane.

Rekha Skønhedstips:

Hun er ikke kun berømt for sin charme og flotte udseende, men også hendes fantastiske forestillinger i flere film, som hun har gjort. Rekha Beauty Tips er meget naturlige og enkle og er blevet delt nedenfor.

Hår:

Rekha forstår vigtigheden af ​​hendes hår og tager godt af det. Hun bruger en hjemmelavet pakke, der består af ostemasse, æg og honning. Hun masserer også hendes hår med kokosolie nogle gange om ugen. Dette gør hendes hår lyse, voluminøse og meget skinnende. Rekha undgår normalt fancy hårprodukter eller hårtørrere på grund af deres kunstige karakter.

Hud:

Rekha går aldrig i seng uden at fjerne sin makeup. Hun følger den daglige hudrutine for rensning, toning og fugtgivende. Hun drikker også meget vand hele dagen, der holder hende hydreret, fjerner alle toksiner og hjælper også hende med at føle sig frisk, levende og aktiv hele tiden.

Se mere: Genelia D Souza Skønhedshemmeligheder

Øjne:

Rekhas øjne er meget modige, naturlige og ekspressive. Hun bruger en betydelig mængde liner og øjenskygge for at give øjnene en attraktiv og dejlig form. Hun bruger også en smule mascara til at løfte disse øjenvipper og give dem et absolut diva udseende.

Kost:

At spise rigtigt er meget vigtigt for Rekha. Hun undgår dybfrit eller fedtholdig mad og opretholder en meget sund kostplan. Chapattis, ostemasse, grøntsager og salater er nogle af de grundlæggende dele af hendes spisevaner og er ansvarlige for hendes smukke og ungdommelige udseende. Hun er en typisk vegetar og tror på at spise en masse valnødder og granatæbler.

Se mere: Rani Mukherjee Skønhedstips

Fitness rutine:

Rekha udøver omkring ti til femten minutter om dagen for at forblive sund og i form. Hun nyder også havearbejde, dans og hjemmearbejde, som delvis forklarer årsagen bag hendes aktive liv og fabelagtige krop. Yoga er også en vigtig del af hendes fitness rutine, og hun praktiserer denne daglige til at se ung og attraktiv hele tiden.

Tidlig middag:

Ifølge Rekha skal der være en to til tre timers mellemrum før middag og søvn. Derfor forsøger hun at afslutte sin middag kl. Hun mener, at spise rigtigt ikke er det eneste vigtige, men at spise det på det rigtige tidspunkt er meget vigtigere og nødvendigt.

Se mere: Preity Zinta Makeup Tips

Spa behandling:

At gå til spaet hver dag er en vigtig del af Rekhas liv. Hun forstår fordelene ved aromaterapi og ayurvedisk massage, fordi hun får daglig massage og spaer i hendes hjem selv. Rekha ved virkelig hvordan man kan leve et sundt, fit og disciplineret liv.

Makeup Tips:

Rekha elsker sin makeup meget. Hun var den første, der begyndte at bruge oliebaseret makeup blandt sine jævnaldrende, da resten brugte makeup lavet af talkum. Hun havde normalt aldrig brug for en makeup kunstner og fik hende til at røre sig selv. De farver, hun bruger, er meget dristige og attraktive, og udsigterne er meget elegante og glamourøse.

Kom godt i søvn:

Rekha tror på at få en god mængde hvile og søvn, før man starter en ny dag. Hun går i seng tidligt om natten og stiger også tidligt. Det giver hende meget energi for dagen og giver også hendes hud en meget glødende og smidig tekstur. Ikke underligt, at denne skuespillerinde altid er så sjov og begejstret, på trods af sin voksende alder.

Pin
Send
Share
Send