Skønhed og mode

9 bedste termiske strømper til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Termiske strømper er varmere end almindelige. De er meget fordelagtige for diabetespatienter. Termiske strømper er designet så enkelt og som lyst til. Dens natur at give ekstra varme gør det mere populært. Mennesker er mere fascinerede over termiske strømper på grund af deres kvalitet og fordele. De er også kendt som varmeholdere.

Top Thermal Socks i nyeste modeller:

Her er vores 9 øverste modeller af termiske strømper. Vælg din favorit fra listen i overensstemmelse med dine outfits.

1. Diabetiske termiske sokker:

Det er termisk sok med flere farver. Sokkens bund har mørkgrå farve med tå og fødder som sort farve. Forsiden er i lysegrå farve med sort stripe på toppen. Sokken har en lige foring, som er lille og tynd. Denne type sokker foretrækker især også hos mænd eller unge.

2. Simple Thermal Ankle Socks:

Disse er de bedste termiske strømper i mange farver. Strømperne er enkle og klare uden tryk og design. Det er ankel størrelse sok og de er foldet på ankel med sin kontrastfarve. Strømperne er varme nok til at give fuld beskyttelse.

3. Cute Print Thermal Sock:

Disse dame termiske sokker giver et smukt design. Den lysegryde sok er garneret med smuk rød print. Der er så mange mønstre udført i enkelt sok. På toppen er det dejligt tegneserieansat trykt, der ser underholdende ud. Prøv denne type sokker for at få et godt kig på din fod.

4. Thermal Bed Socks:

Disse termiske sokker damer kan bæres mens du sover på sengen. På bunden er der hvidt sommerfuglmønster, der passer godt sammen med sokfarve. På anklen er sokken foldet med flæse over den. Iført denne sok mens søvn kan give dig sikret søvn. Unge piger kan prøve disse strømper til din regelmæssige brug om natten.

5. Thick Bottom Thermal Sock:

Det er tyndt termisk sok, samtidig med at den giver tykk bundbase til at gå sikkert. Der er lige foddesign på bunden dækket med zigzag-kant. På forsiden er det gennemsigtigt stof, som giver dig mulighed for at føle dig fri. Stokken består af åndbart materiale.

6. Teddy Bear Thermal Sock:

Disse termiske varmesokker er bare dejlige. På sin side er der en kærlig bamseudskrivning. Denne sok giver varme til ben, som beskytter dig mod kulde. Ovenpå og under bamse er der hjerte og rosentryk.

7. Termiske rygsøjler:

Det er lang termisk sok med bund og top i lyserød farve. I forreste lilla del er der et panel af lyserød teglform, som er arrangeret som rygmarv. De første tre mursten er i orange, hvilket giver kompleks til pink. Det giver lysstyrke og ser farverig ud.

8. Fleeceforede termiske sokker:

Disse er fortryllende herre termiske strømper i tre forskellige designs. Toppen er dekoreret med fleece-kant og nyskabende print på sokker. Tåen har ansigtsdesign, der ligner ægte. Disse sokker er baseret på et vældigt koncept.

9. Kattens øje termiske sokker:

Disse tre fremtrædende termiske arbejdstokke har design som faldende stjerner. Et nøjagtigt ansigt af katte er udskåret på siden af ​​sokken, der viser kattens øje med fuld af vrede. Denne arrestation kvalitet sok ser udroligt.

Nogle gange finder du sjove designs i termiske strømper, der gør det mere varigt. Termiske strømper er holdbare og langvarige. Dens varme og varme giver kvalitet kan redde dig fra mange sygdomme. Disse kaldes forholdsregler, der træffes på forhånd.

Pin
Send
Share
Send