Skønhed og mode

50 bedste naturlige hjem retsmidler til skæl

Pin
Send
Share
Send


Der findes forskellige typer hjemmemekanismer til skæl, som en person kan bruge til at forebygge og også løse problemet med flager på hovedbunden. Før du går til løsning af dette med kemisk formulering, bør en person prøve nogle naturlige skæl hjemmehjælpemidler, der passer til ham eller hende i mindst 2 eller flere måneder med jævne mellemrum at bemærke enhver mærkbar forskel. Men med disse hjemmemekanismer for skæl er en opfølgning og også en regelmæssig vedligeholdelse afgørende for at se en forbedring af tilstanden. Og denne artikel kan give svar på dit spørgsmål, der er, hvordan man reducerer skæl med hjælp fra naturlige og bedste hjemmehjælpemidler hjemme med at bruge lav tid på det.

Bedste Naturlige Home Remedies For Flour Fjernelse:

Nedenfor er 50 beat og naturlige hjemmelavede midler til skæl fjernelse sammen med billeder hjemme og uden nogen omfattende kemiske behandlinger.

1. Citronskræl:

Dette kan være enhver citron. Det kan også være en appelsinskal eller normal citronskal. Du kan male skrælene med lidt vand, lave en pasta ud af det og anvende på hovedbunden til at behandle flagerne. Det vil få dig af med skæl eller nogen form for bump. Hvis dette reagerer, og du får irritationer eller små udslæt, bør du undgå dette. Du kan prøve at blande neem pasta sammen med det for at få bedre effekt på støv eller koger på hovedet. Dette er et af de bedste hjemmetmidler til skæl.

2. Citronsaft:

Dette indeholder sure egenskaber, som kan bruges til behandling af flager i dit hoved. Du kan bruge dette til at vaske hovedbunden regelmæssigt ved at klemme nogle saft og blande det med 1 portion vand. Vask hovedet med shampoo, brug derefter dette. Skyl ikke straks af, men hold den i ca. 10 minutter, da du kan såpe dig på det tidspunkt.

Vask derefter hovedet af med normalt vand. Conditioning, hvis du har brug for det, kan gøres, men sørg for at det ikke er en orlov på balsam. Citronsaft er en af ​​de mest regelmæssige og tilgængelige let på markedet naturlige midler til skæl problem.

Se mere: Sådan fjernes skæl permanent

3. eddike til fjernelse af skæl:

Dette har været et bevist middel, når det kommer til tør hovedbund eller skæl. Du kan vaske dit hoved regelmæssigt med 1: 1 forholdet af eddike blandet i almindeligt vand. Dette kan gøres, når du har shampooet dit hår. Brug almindeligt vand først, og følg derefter med eddike, så det bliver på hovedet. Vask ikke længere af. Almindelig håndklæde tør hoved og gentag dette regelmæssigt for at få effektive resultater. En af de bedste skælmetoder er eddike, og det giver resultater hurtigt.

4. Sour Curd For Flour Problem:

Dette er en af ​​de vidunderlige skæl hjemmehjælpemidler til bekæmpelse af enhver form for bakteriel infektion eller flager på hovedbunden. Du kan også bruge dette til hele længden af ​​dine låse til at helbrede enhver form for hængende flager på trådene. Du kan slå sur ostemasse med en elektrisk beater og desuden kan du bruge nogle te skeer citronsaft ind i dette. Du kan anvende dette korrekt, indtil overfladen og længden af ​​tråde er fuldt overtrukket. Hold dette på i ca. 20 minutter. Du kan bære en plastikkappe for at forhindre dryp af det hele. Vask af med en mild shampoo, og i almindelighed behøver du ikke en balsam, fordi ostemasse allerede har konditioneringsegenskaber.

Hvis du har ekstremt tørre tråde, kan du bruge et balsam, der er mildt og ikke har nogen ekstreme kemikalier i den. Vi har så mange hjemmelavede midler til skæl, i denne liste har ostemasse en højere præference for at forhindre hårfald og renser skæl.

5. Efterlade på oliemassage:

Dette er den bedste hjemmehjælp til skæl for at komme fri for skæl. I modsætning til varm oliemassage, som du vasker af, er dette en ferie på massage, som kan forhindre yderligere angreb af flager. Hvis årsagen bag skæl er på grund af ekstremt tør hovedbund og frizzy tørre tråde, så kan du bruge denne metode.

Se mere: Hvordan man styrer skæl

6. Aloe Vera:

Frisk aloe Vera slime fra bladene siges at have mange fordele. Dette bruges ikke kun i ansigtet eller på andre dele af kroppen, men bruges også meget. Når det indtages, kan det hjælpe dig med at få en god tarmbevægelse og hjælper med at få en tydelig tarm. Det er også nyttigt for fordøjelsen. Ikke kun så meget, det indeholder anti-inflammatoriske, antibakterielle og andre beroligende midler, der hjælper med at berolige huden. Dette kan påføres frisk på hovedet og også strengene for at helbrede tørhed, bump, kløe, flager eller andre problemer.

Det stiller også dine tresses fra rødder til tipsene. Dette kan påføres og holdes i ca. 20 minutter og vaskes af. Hvis din blanding er godt slået, behøver den ikke at blive afvasket selv. Hvis du allerede har vasket hovedet, skal du holde blandingen på og vask ikke af. Shampoo alternative dage og hold blandingen på hovedet for resten af ​​de alternative dage. Du kan observere ved ovenstående data det virker som skæl hjemme afhjælpe også.

7. Kokosolie for at slippe af skæl:

Dette er et naturligt middel til skæl og meget kendt olie og bruges rigeligt til madlavning og brug i lotioner og som hårolie. Dette har beroligende og også i nogen grad anti-bakterielle egenskaber. Dette kan sænke hovedbunden og fugte det samtidig. Hvis du laver en varm massage med dette og holder det på eller vaske af efter 15-20 minutter, så kan du muligvis få flakproblemet løst. Du skal dog bruge dette regelmæssigt og se effekten deri.

8. Frugtmasse:

Nogle frugter er nyttige, da de indeholder sure og antioxidante egenskaber. Den mest kendte blandt disse er orange, citron, æbler og også druer til en vis grad. Disse indeholder også fugtighedsgivende og beroligende egenskaber. Frugter efter eget valg blandt disse kan gøres til en pulp uden korn, frø, fibre, med hud (i tilfælde af appelsiner citron) eller uden (i tilfælde af æbler og druer) kan bruges i hovedbunden. Dette vil berolige overfladen og gør det også blødere, fugtet, og bumpene eller flagerne bliver reduceret. Dette er en vidunderlig skæl hjemmehjælp, som du kan gøre med almindelige frugter. Hold dette på i ca. 20 minutter og vask af med en mild shampoo.

9. Margosa brug til fjernelse af skæl:

Dette er populært kendt som neem som vi alle ved det i almindelig forstand af udtrykket. Dette er en meget gavnlig plante, og hver del af dette træ bruges som i barken til stilken til sine blade og endda frugter og blomster. Selv dets rødder anvendes i medicinsk videnskab, og oldtidens ayurveda har altid anerkendt de vidunderlige egenskaber, som denne tress har. Bladene har brug for den maksimale omtale, fordi de spises, laves i pakker, der anvendes til behandling af småpokke, der anvendes over hududslæt og koger.

Du kan lave en pasta af disse friske blade og bruge det på hovedbunden. Du behøver ikke at opsuge det, medmindre du bruger en tørret form eller i pulverform. I så fald skal du opsuge bladene i varmt vand i en glasskål natten over og derefter bruge på hovedet efter at have snittet trådene med en bred tandkamme. Hold blandingen på i ca. 20 minutter til 30 minutter, og du behøver ikke bruge dette over alle tråde. Brug på overfladen er mere end nødvendigt. Vask dette med en mild shampoo og sæt derefter hovedet på. Gør dette regelmæssigt eller mindst 4 gange om ugen vil give dig et mærkbart resultat, og din skæl bør forhindres. Det er et af de bedste eksempler på hjemmehjælpemidler til at fjerne skæl.

10. Tulasi:

Dette er en vidunderlig plante og vidunderlig hjemmehjælp til skæl. Det har flere fordele ved at hærde kulde, hoste til normal røggas for at berolige huden og også kan helbrede udslæt, skæl. Du kan lave en pasta af sine blade og derefter sektionen hovedbunden ved hjælp af en bred tandkamme.

Brug dette i afsnittene, og hold det i ca. 30 minutter. Vask af med en mild shampoo, og dit skæl problem skal løses over regelmæssig brug. Det er nemt at lave en pasta også. Du kan bruge nogle friskpresset citronsaft til dette eller endda nogle mynteblade til mundkølingseffekt. Dette kan bruges selv med andre pulverform eller pasta af andre urter som neem, shikakai eller endda tør amlafrugt. En hård pasta vil arbejde sig væk fra dybden inden i huden og få dit flak problem løst i stor udstrækning. Du kan være sikker på, at regelmæssig eller fortsat brug af dette vil være meget nyttigt. En af de bedste og eviggrønne hjem retsmidler til skæl er tulasi (basilikum).

11. Amla:

Til gavn for amlafrugter, der har en række anvendelser. Fra at hjælpe med fordøjelsen til at give gode tresses, kan denne frugt bruges på en række måder. Du kan lave en pasta af amla pulver eller frisk amla og bruge dette til at forhindre problemet med tørre flager.

Dette vil også fugte hovedet til en vis grad. Du kan holde dette i 15-20 minutter og derefter vaske af. Du kan bruge en naturlig shampoo med reetha eller mild shampoo i de dage, du bruger denne pasta, og i andre dage kan du bruge enhver shampoo efter eget valg. Denne proces vil bidrage til at gøre dette amla arbejde bedre. Amla vil være den bedste løsning for skæl og forhindre hår falder.

12. Løg:

Løg har ekstreme anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber. Dens juice, når den påføres hovedet, kan forhindre skæl og også slippe af med enhver form for irritation sammen med problemet med tørre flager. Du kan klemme ud en saft saft og bruge den direkte på hovedet. Våd håret og hovedbunden med dette og bagefter en kappe i ca. 15 minutter eller mere. Duften af ​​løg forhindrer folk i at bruge dette vidunderlige middel, men det kan hjælpe dig med at løse det problemfri problem nemt og billigt.

13. Hvidløg Til Skælforebyggelse:

Ligesom løg er hvidløg også nyttigt til behandling af enhver form for hudproblemer. Du kan knuse friske store hvidløgskage og bruge det direkte på hovedets hud. Opbevar dette i ca. 15 minutter og vask derefter af. Lugten er meget enorm, og derfor undgår folk at bruge dette. Du kan prøve at bruge i små mængder, og hvis du ikke kan bære lugten, bør du ikke bruge den yderligere.

14. Reetha:

Dette er et naturligt rensemiddel. Du kan bruge dette i en pastaform lavet med varmt vand til at vaske dit hår. Dette kan i vid udstrækning løse det flakrige problem. Dette er det bedste hjemmehjælpemiddel til skæl og er blevet brugt siden oldtiden.

15. Vegetabilsk pulp:

Grøntsager som rødbeder og ingefær, når de laves i en pulp med 3: 1-forhold, kan anvendes i hovedbunden for at forhindre problemer med tørre flager eller endda kløe eller knogler. Hold det på som normale pakninger i 20 minutter eller så, og brug en mild shampoo til at vaske af.

16. Grammel:

Dette er et fremragende rensemiddel. Massage hovedets våde overflade med en håndfuld gram mel og vask derefter af. Dette, når det gøres regelmæssigt, kan løse problemet i høj grad af skæl.

17. Bagesoda for at reducere skæl:

Du kan bruge det meget nemt, og du skal huske at bagepulver er blevet anerkendt som et meget godt middel til at løse problemer relateret til hudforhold som bump, udslæt, kløe eller endda zits og acne. Nogle gange kan en flaky hovedbund give anledning til kløe, sår, bump og små koger. Du kan dæmpe hovedet med lavvand og derefter bruge en håndfuld sodavand til at massere hovedbunden i ca. 10 minutter. Vask det af og brug en mild shampoo. Lette at bruge middel, der kan hjælpe dig med at løse problemet.

18. Rosemary Anvendelse:

Dette er en vidunderlig urt. Hvis du kan købe denne friske fra markedet, så kan dette være en meget god ting at bruge på hovedet til at behandle næsten enhver form for problem i forbindelse med dine tresses eller overfladepidermierne. Du kan lave en pasta af bladene og blomsten af ​​denne urt sammen med nogle presset citronsaft og derefter anvende denne som en pakning på de sektionerede tråde. Hold dette på i ca. 20 minutter og vask derefter af. For dem, der ikke kan få de friske blade, kan en pasta med tørre blade også hjælpe, men det vil ikke være så effektivt. Stadig kan du prøve det her og se om det løser problemet.

19. Fenugreek Anvendelse:

Disse frø er ofte overset for deres gavnlige egenskaber. Disse er meget bitter smag, og derfor prøver de fleste ikke engang at bruge disse til behandling. Du kan suge fenugreekfrø i en glasskål eller en jernskål natten over i varmt eller almindeligt vand. Næste morgen kan du lave en pasta af disse ved at male dem.

Påfør på dit hoved ved at snitte hår med en bred tandkamme. Derefter holdes den tændt i ca. 20 minutter og vaskes af med en mild shampoo. Du vil have brug for lidt konditionering, fordi fenugreek har tendens til at tørre ud af tressens fibre. Fenugreek er en anden af ​​de bedste hjem retsmidler til skæl kontrol.

20. Shikakai Pulver:

Dette menes at være en meget god hjemmelavet opskrift, når det kommer til at helbrede eventuelle flaky eller kløende hovedbundsproblemer. Dette renser hovedbunden og nærer også hårets rødder. Dette kan være noget, du kan gøre nemt med pulveret, der nu er let tilgængeligt på markederne.

Husk altid at vælge en sort, der er fra et godt mærke. Disse kan have en alvorlig virkning på hovedbunden, hvis sorten ikke er god. Kvaliteten af ​​produktet vil betyde, når du vil have bedre resultater. Også nogle gange kan disse have visse urenheder. For at styre de dårlige virkninger af disse ud, skal du fokusere på at bruge noget, der har antibakterielle egenskaber, så selv om dette ikke er af det sofistikerede mærke, vil det stadig få de gavnlige egenskaber i det maksimale omfang.

Du kan blande pulveret omkring 4 dele med en del af tørt Margosa og derefter anvende på hovedbunden. Sørg for, at hovedbunden er tør og renset ved shampooing dagen før. Hold dette på i ca. 20 minutter. En anden vigtig ting er at adskille hovedbunden til anvendelse. Du skal uddele med en bred tandkamme og derefter anvende. Opbevar dette på den ønskede tid som nævnt ovenfor og vask derefter af med rent vand. Brug en shampoo og derefter en balsam, hvis det kræves. Du kan også bruge citronsaft fortyndet i vand for at vaske det væk. Dette vil have endnu bedre effekt end almindeligt vand.

21. Hibiscus:

Det siges, at denne hibiscusblomst har nogle meget velegnede fordele. Disse blev ofte brugt i det gamle ayurveda for at helbrede problemer i forbindelse med hovedbunden. Dette blev knust og bruges til at gøre håret vokser hurtigere og stærkere på kortere tid.

Dette har også egenskaber, som kan helbrede de hårde hudforhold i hovedbunden. Du kan købe eller vokse hibiscus i din have og knuse ca. 6 til 10 kronblade og bruge dette på snittet hovedbund. Opbevar dette i 15 eller 20 minutter før vaskning. For at gøre denne pasta endnu mere effektiv, brug kronbladenes guldfisk sammen med den. Marigold har antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber, der kan helbrede kløe eller rødme eller bump.

22. Hot Oil Massage kan forhindre skæl problem:

Dette menes at være en meget effektiv ting at helbrede enhver form for tørhed. Du kan bruge enhver form for normal olie eller æteriske olier af mandel, kokosnød, sennep eller endda normal olivenolie. Disse er gavnlige, når det kommer til at få dine fakes væk. Hvis dit hoved er for tørt, kan det også være en årsag til dette problem. For at få huden til at normalisere, skal du lave en varm massage.

Bed om nogle hjælpende hånd eller gør det alene ved at opvarme disse olier i nødvendige mængder, der er nødvendige. Massage dette i 15 minutter, og pakk en varm håndklæde rundt om hovedet. Sæt i 20 minutter og vask derefter af med en shampoo. Konditionering vil ikke være nødvendig indtil og medmindre du har ekstremt frizzy hår.

23. æg-bedste hjem afhjælpning for skæl:

Ikke mange ved dette, men æg kan være et meget godt hjemmelavet middel til skæl og tørre flager. Disse kan være et godt middel når det kommer til enhver form for irritation eller knogler på hovedet. Nogle gange bliver æg eller en flettet ægblanding påført på akne eller bumser. Selv æg blanding hjælper med at forhindre yderligere breakouts. For folk på hvis krop dette ikke passer, kan det føre til yderligere breakouts. Du skal anvende dette og se effekten af ​​det. På samme måde kan blandingen af ​​æg, når den påføres på hovedet, så udslette eller kløe og forhindre yderligere skæl angreb. Blanding citronsaft med dette kan yderligere forøge den fulde fordel af det.

24. Honning Citronsaft:

Honning gør stængerne blødere og mere håndterbare. Hvis din skæl skyldes at hovedbunden eller tråderne bliver tørre, så kan honning gøre det fugtigt. Samtidig hjælper citronsaft med at bekæmpe de tørre flager og er en vidunderlig ting at bruge, når det kommer til dette problem. Du kan bruge denne nemme og enkle blanding og holde den på i ca. 30 minutter.

Vask det med rent vand og brug derefter en mild shampoo. Hvis du vil så kan du undgå at bruge shampoo helt og kun shampoo 3 eller 4 dage om ugen, og vask kun denne pakke med vand resten af ​​dagene. Dette vil hjælpe citronsaften til at blive på hovedbunden, mens honningen holder det fugtet længere.

25. Avocado Og Curd:

Dette er en vidunderlig pakke, der kan bruges til at hærde tørre flager. Dette forudsætter også strengene. Avocado er kendt for at indeholde omfattende konditioneringsegenskaber, der kan gøre selv de tørreste af tråde til glat og silkeagtig. Dette gælder dog kun, når du anvender dette regelmæssigt eller mindst 3 gange om ugen eller mere.

Dette afhænger igen af ​​den type hår du har. Ostemassen sammen med avocado vil gøre flagerne helbredt indefra. På den ene side hærder ostemassen kløen og på den anden side fugter avocado hårbunden for at forhindre yderligere tørre flager. Begge disse bruges som en pasta kan gøre underværker for dit problem. Du kan bære en hætte, når du har appliceret denne pasta og sidde i 20 minutter, før du vasker af.

26. Eucalyptusolie:

Eucalyptusolie er en del af de mange æteriske olier, der bruges i aromaterapi og andre behandlinger. Det er utvivlsomt en af ​​de bedste hjem retsmidler for skæl. Den bedste måde, hvorpå du kan bruge den, er at blande den med din almindelige shampoo og bruge den, når det er nødvendigt. På denne måde behøver du ikke tage ekstra indsats for separate hårmasker.

27. Selleri:

Selleri stilke er også en af ​​skæl hjemmehjælpemidler, og du kan forberede en tonic lotion med dette for at slippe af med skælproblemer på kortere tid. Til dette skal du bare tage en frisk og saftig selleri stilk og derefter sætte den i en liter vand og derefter koge begge meget pænt. Derefter afkøles det, spænd det og brug det som et serum til at massere din hovedbund.

28. æblecider eddike:

Denne type eddike er afgørende behandling for en række hår- og sundhedsrelaterede problemer. Det er meget nemt at bruge æblecidereddike og er også et hjemmiddel til skæl. Du skal bare tage lige mængder eddike og vand og fortynd det og derefter anvende på din hovedbund og hår. Men sørg for, at du ikke bruger det, hvis du bruger hårfarve, da det rives af farven.

29. Aromaterapi Gør skæl gratis hår:

Dette er mere som en afslappende hårmassage med eksotiske olier og serum. Disse essentielle og duftende olier er alle naturlige midler til skæl og hjælper med vedligeholdelse af godt hår. Disse olier ekstraheres normalt fra blomster og træer som rosmarin, salvie og jojoba. Du kan bare tage disse olier og lette på håret eller blande dem i enhver hårmaske for at få gode effekter.

30. Økologisk shampoo:

En god måde at slippe af med skæl er at skifte til organisk shampoo fra den sædvanlige kemiske shampoo, som du normalt bruger til dit hoved. Lav en økologisk shampoo med brugen af ​​reetha og æteriske olier og lad alle disse hvile i et par dage, og det er det du er færdig med. Bare tag det her for at vaske dit hår i stedet for de alkaliske shampooer til naturlige skælder af skæl.

31. Hydrogenperoxid:

Selv den stærke skæl er bange for denne hjemmehjælp til skæl. Du skal bare tage en lille smule hydrogenperoxid i dine hænder og dab det på din hovedbund med fingrene. Du kan lade det hvile i ca. 15-20 minutter eller lidt mere i forhold til mængden af ​​skæl og derefter vaske dit hår af med en skæl med skæl.

32. Tea Tree Oil:

Tea tree olie er en meget essentiel olie og meget god til sundt hår samt er et af de bedste hjem retsmidler til skæl. For den bedste brug kan du tage størknet kokosolie og derefter varme den lidt op. Tag nu en god mængde af dette og tilføj til dette ca. 10 dråber tea tree olie og massage derefter din hovedbund og hår. Følg med en turbanterapi og vask derefter med en mild shampoo næste morgen.

33. Gurkemeje er bedst hjemmehjælp til skæl:

Et sikkert skudt middel til skæl, gurkemeje er blevet brugt i mange år til dette formål. Tag ren kokosolie og tilsæt noget gurkemeje til det. Begynd nu at koge olien, indtil du ser gurkemeje er blevet helt sort. Du kan også tilføje lidt grammel til denne blanding, som vil brænde for at blive hvid. Anvend nu dette pænt på hovedet og hovedbunden og lad det hvile i 24 timer, før du skylder dit hår med en mild shampoo.

34. Baby Shampoo:

Skæl behøver blid rensning og så baby shampoo er en af ​​de bedste skæl hjemme retsmidler for alle. Du skal ikke gøre noget, bare skifte fra din gamle shampoo til en simpel baby shampoo og bruge det regelmæssigt. Vær heller ikke hård med dit hår og dump din tørretumbler. Prøv at tørre dit hår altid.

35. Vand:

Du vil blive overrasket over, at indtagelsen af ​​vand også kan hjælpe som en af ​​de naturlige midler til skæl. Vand er alligevel kendt for at fjerne skadelige toksiner fra din krop og dermed gøre dig sundere. Nu hjælper vand også med at holde dig hydreret, hvilket betyder, at din hovedbund ikke bliver tør for at få dit hår til at blive sneet med skæl.

36. Olivenolie:

Olivenolie er et hårs bedste ven fra tidligere ugens tid, og det vides at være et ultimativt middel til alle hårrelaterede problemer. Det være sig en ingrediens, der er brug for i en hårmaske til en løsning til hårmassage, tynde hår eller til skæl, en olivenoliemassage med en turbanterapi virker altid nyttigt.

37. Fiskolie til reduktion af skæl Problem:

Ja det er den samme fiskeolie, som vi har brugt til at lave mad. Det indeholder visse vigtige vitaminer, og også den høje mængde salt i det hjælper med at hærde skæl. Nu er den bedste måde at bruge fiskeolie på som en af ​​skælets hjemmehjælpemidler, ikke at bruge den rå, men at tage dagligt med fiskeolie vitamintilskud.

38. Koldt vand:

Hvor lunkent vand virker rigtig godt for tørt og kruset hår, når du har vasket eller shampooet dit hår, den ene hånd er koldt vand et hjemmiddel til skæl. Prøv at vaske dit hår kun med koldt vand, da det siges at låse meget mere fugt end når du vasker dit hår med varmt eller endda lunkent vand.

39. Kokosmælk:

Ikke kun gør kokosmælk mad velsmagende, men det er også en af ​​de meget gode naturlige midler til skæl. Det er meget nemt at bruge kokosmælk, da du bare skal tage den og anvende direkte på din hovedbund og hår og lad den hvile i ca. 20-25 minutter og vask derefter af med en mild shampoo.

40. Kokosolie:

Ja det er rigtigt, at næsten alle former for kokos er virkelig godt for håret. Her på den ene side er kokosolie brugt som base for en række hårmasker, og igen kan kokosolie også selvstændigt helbrede en række hårrelaterede problemer. Du skal bare tage kokosolie, varme den og massere dit hoved med det samme og vask derefter nestemorgen for gode resultater.

41. Hårtype:

Det er først og fremmest meget vigtigt at vide, hvilken hårtype du besidder. Ofte går alle slags hjemmemekanismer til skæl med forkert brug. Det sker til tider, at dit problem er olieagtig hovedbund i stedet for tør hovedbund, og du behandler det omvendt. Således kend hårtype før du går videre med behandlingen.

42. Almondolie til skæl:

Mandler har været nyttige til hårvækst og for at få sunde hår og dermed brugt udbredt over hele verden. Der er en række måder, hvorpå man kan bruge mandelolie, såsom i hårpakker, hårmasker, som hårolie eller måske i shampoo. Nu for skælbehandling er det bedst, at du kombinerer nogle søde mandelolie med et par dråber teolent æterisk olie og masser din hovedbund med det samme.

43. Aspiriner:

Det er overraskende at vide, at aspiriner også er et af de bedste hjemmehjælpemidler til skæl. Du kan bruge det på en række måder. Først og fremmest kan du tage to aspirinpiller, pulver det og blande til din shampoo, eller du kan også gøre det samme pulver og blande det i en opløsning af vand og æblecidereddike for at massere din hovedbund.

44. Fuglkøkken og varm olivenolie:

Dette er et langt kendt hjemmelaget middel, som også bruges og testet af en række mennesker. En af de mest almindelige skæl hjemmehjælpemidler, du skal bare tage nogle fenegreek eller methi og knuse dem og bland dem derefter med nogle varme olivenolie eller kokosolie for at afkøle olien. Efter afkølet anbringer pastaen af ​​fenegreek det pænt over hovedet på hovedbunden og sætter det over 2 timer og rengør håret helt med koldt vand. Det er meget effektivt naturligt hjemmehjælp for at slippe af med skæl, der blev brugt siden årene.

45. Kornmælk:

Som tidligere nævnt er tør hovedbund ikke den eneste årsag eller den eneste hårtype, der er tilbøjelig til tung skæl. Overdreven olieholdighed i håret kan også føre til store mængder skæl. Du kan i dette tilfælde tage nogle majsemel og børste dit hår med det for at slippe af med oiliness og dermed skæl fra dit hår.

46. ​​Hvidbetrætterødder er fremragende skæl hjemmehjælpemidler:

Dette er en af ​​de meget usædvanlige naturlige midler til skæl. Som det er hvidt rødbeder bruges ikke meget til madlavning eller forbrug, men det er helt sikkert af stor hjælp, når de bruges til at slippe af med hårskæl og irritation forårsaget af det. Du skal tage hvide rødbeder og lave en god pasta ud af det. Nu skal du massere dit hår regelmæssigt med dette, indtil du er helt fri for skæl.

47. Curd With Lemon And Amla Solution:

Curd med avocado er en fantastisk måde at slippe af med skæl, men der er en endnu bedre hårpakke til bedre resultater. Til dette skal du have ostemasse, citronsaft, amlajuice og æblecidereddike. Nu blend blot alle disse sammen for at lave en blød pasta og anvende dette på dit hår mindst to gange om ugen for at få de bedste resultater.

48. Ryd hovedbunden:

En ren og oliefri hovedbund er ekstremt nødvendig for at forhindre håret i at blive ramt af skæl. Det har været meget set, at olien forbliver fra den ydre forurening, ofte medfører klæbrighed i håret og resulterer i skæl. Vask hår med milde shampooer mindst tre gange om ugen er et godt hjem middel til skæl.

49. Korrekt vask:

De shampoo rester, der sidder fast eller lægges fast i hovedbunden, resulterer ofte som irriterende stoffer, som kløe og når du begynder at klø i hovedbunden, vil du bemærke, at flammende skæl falder ned. Disse er faktisk flager af skummet, som du ikke kunne vaske af på tidspunktet for shampooing. Så det er meget vigtigt at shampoo ordentligt.

50. Hårkamper:

Kæmper håret pænt et par gange hver dag er også et hjem middel til skæl. På denne måde falder skælen langsomt ned og forårsager et fald i det fra hovedbunden. Også brugen af ​​trækamme er altid bedre i forhold til andre materialer som plastik til at kæbe dit hår.

Skæl er nu et universelt problem og desværre er det også meget svært at helt slippe af med det med det samme. Nu med disse skæl hjemmehjælpemidler kan du nemt slippe af skæl virkelig hurtigt.

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send