Yoga

Paryankasana (Couch Pose) - Sådan gør og fordele

Pin
Send
Share
Send


De tidlige morgentider er ofte hårde, især hvis du har brugt de sidste en time kogende inde i et motionsrum, der nu løber rundt for at gøre tid. Dette er et sædvanligt morgenscenarie i et travlt bi liv, hvor han altid er spændt om tiden og rushing for at holde planen kørende sund, mens hans krop giver op på sig selv, fordi han mangler nok mad og ordentlig søvn.

Selv om vi ikke kan ændre hele hans tidsplan, kan vi i det mindste give ham en pålidelig situation til at håndtere denne problemer. Det kaldes yoga. Yoga er blevet betragtet som en af ​​de bedste healere, der ikke kun når ud til din krop, men også til din forstyrrede sind. Det er mirakelet i denne øvelse, som vi gerne vil diskutere i dagens artikel. Yoga udgør i dag hedder Paryankasana.

Sådan laver du Paryankasana og dens fordele:

Hvordan gør man det?

Yoga er simpelt, intet træning kan ikke perfekt. Ofte i de indledende faser kan vores kroppe være stive nok til at røre lidt af et sting her og der. Men konsistens er nøglen til succes her. Denne yoga, også kendt som Couch Pose, er simpelthen en række strækninger og vridninger sammensat med kontrolleret vejrtrækning, der ville arbejde for at lade dig have et smukt sind og en sund krop.

Se mere: Sasakasana Fordele

Før du starter, vil forsigtighedsordet fortælle dig, at du ikke vælger denne yoga, hvis du har en brudt tilbage eller slip diskbevidsthed. Lad os starte yoga ved at sidde på din yogamatta, på dine knæ, når du udstikker dine marv knogler. Din nakke og rygsøjlen skal være justeret med hinanden, begge lige som du hviler din skind i dine nu opretstående hæle.

Dine knæ foldes under dig som dine arme hviler ved siden af ​​dig. Løft dig nu op fra siddepositionen, og bevæg dine hæle udad, så der nu dannes et lille mellemrum mellem de to bøjede ben, et sted på din mat, hvor du kan hvile dine hofter. Nu begynder du langsomt at læne dig tilbage, margen lige som du bruger dine albuer nu på jorden for at skabe en støtte.

Når du føler en lille strækning, skal du bøje ryggen i en konkav og holde bøjning indtil din pande eller hovedets krone rører jorden. Til støtte kan du nok få fat i dine ben med dine arme.

For begyndere kan en soft back-støtte være til nytte for de indledende faser. Når du låser din endelige position, skal du tage nogle dybe vejrtrækninger og ud og slappe af din position, skal du trække trinene baglæns.

Se mere: Samasthiti

Hvordan hjælper det os?

Når du strækker ud af din krop, især overkroppen, skabes en lille pressituation af strækningen i dit mave- og abdominalområde. Det er her, at fordøjelsen og kropsfedtet virker hånd i hånd. Strækningen får de ekstra pund til at brænde væk, mens trykket i abdominalområdet vil resultere i en stærkere underliv.

Nu da vi bøjer yderligere at røre vores krone til jorden, kan hjertet og lungerne nu også mærke strækningen. dette er i det væsentlige godt, da strækningen er parret med kontrolleret vejrtrækning, får hjertet og lungerne til at trække over og frigive luften, og blodet åbner dermed en eventuel sandsynlig risiko for blokeringer.

Dette virker også for at gøre dit hjerte stærkere. Dette er en god øvelse for de mennesker, der lider af uregelmæssigt blodtrykstigning eller -fald. Eksperter siger, at denne øvelse vil hjælpe dig med at holde dit blodtryk i kontrol.

Se mere: Intense Side Stretch Pose

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send