Skønhed og mode

9 Seneste og Stilfuld Tuxedo Kjole til Damer i Mode

Pin
Send
Share
Send


Opsæt dit sind i denne sæson med denne hårde udseende og smarte skræddersyede Tuxedo kjoler. Der er en række forskellige kategorier under denne kategori, fra morderen stilarter til blazer se og igen til de knapede Tuxedo kjoler. Denne form for påklædning er ultimativ i noget omkring arbejdet iført dressing sanser for en boss pige blazer kjoler. Denne smoking kjoler er den perfekte til de moderne piger, at spille på omkring 9 til 5 og endda ud over.

Moderne Tuxedo Kjoler til Kvinder i Office Wear:

Her er nogle af de 9 bedste modeller af forskellige nuancer af Tuxedo kjoler til kvinder.

1. Blazer Type Tuxedo Dress:

Her ses den smukkeste samling af sort smoking-kjole, med knappen som detaljer. Hele kostume er af blazer model og kommer i solid sort tone. Klippene og formerne af det giver dig også den kjole udseende men med et smukt modigt mønster. Den har brede kraver og med hele ærmer. De gyldne knapper gør det skinnende med glitrende glamour.

2. Ærmeløs Executive Tuxedo Dress:

Arbejd en tøjkjole på dig selv for at få den elegante styling med minimal indsats. Denne glamourøse omhyggeligt tilpassede hvide tøj-kjole, vil føje en skønhedstryk til dit daglige udseende. Den er ærmerøs og er lavet af høj kvalitet spundet materiale med nogle knapper præget på den.

3. Gulvlængde Smoking-kjole:

Se den glitrende samling af lang længde kvinder smoking kjole, der består af ægte materiale af polyester og bomuld. Denne sorte påklædning ville være det allerførste valg af alle kvinder på udkig efter et kongeligt udseende. Den er ærmerøs og har nogle krystalknapp applikationer. Den har underskriftsmodellen af ​​sine udskæringer og former, som giver bæreren den sunde modiske pasform.

4. Fuld ærmer Tuxedo Dress:

Match dine spændende sanser med dette nye blødt udvalg af smoking style kjole beregnet til en storceremoni eller til et kongeligt parti. Langs taljen har du et gyldent bælte til at vise dine udskæringer. Og den er lavet af polyester spundet materiale med skinnende satinlås rundt om foringen. Det er kortlængde type kategori smoking.

5. Tuxedo Jacket Type Kjole Modeller:

Her kommer det sensationelle sortiment af smoking jakke kjole, i lys hvid skygge, der kan være et ekstra boost til din sminke. Denne jakke er slidt over en smoking kjole selv eller over enhver anden kjole for at forbedre sin elegance. Højdepunktet af denne kjole er den sølvmousserende blonder, der holdes rundt om halsdesignet og også på ærmerne.

6. kontrast ærmer smoking kjole:

Gør din mode dille blæse ved at få denne fabriks færdige smoking kjole til kvinder. Når hele kjoleens krop er ren hvid, kommer ærmerne og applikationerne i solid sort skygge. Denne lange ærmet tøj kjole har front åbent lynlås mønster og er over knæene har ujævn længde.

7. Bardot Tuxedo Dress:

Hold din spænding og begejstring rolig ved at kigge over dette nyopførte sortiment af smoking style kjole. Denne dress smoking stil kommer med det unikke Bardot nakke mønster. Den har de glødende knapper applikationer. Ærmerne når albuerne giver deres etnicitet og er af mørk marineblå blå skygge.

8. Bryllup Tuxedo Kjole:

Her har du den meget charmerende slags smoking brudekjole med fuld lyst hvid skygge som foretrukket af de fleste af bruderne. Siden for bryllupperne var bruderne en klud af chiffon over hovedet. Og her er det et fint linnedmateriale, der dækker skuldrene til tæerne på bagsiden. For et slag har den nogle hvide kludblomst slags applikationer over skulderen. I alt er denne smoking kjole passende lavet til brug for et kristent bryllup.

9. Fortryllende lang smoking-kjole:

Denne smukt pynte lange smoking kjole kommer i ren chiffon marineblå skygget materiale. Den er ærmerøs og har sort satin bælte med de samme sorte satin hals hjørner. Det har unikke åbninger på forsiden af ​​denne smoking. Denne særlige kjole er udelukkende beregnet til en smuk fest sammen og gør din dag speciel med den.

Så det er på tide at rocke med en enkelt outfit, at du nemt kan vælge kontoret og også gå lige ned til en festcentral, mens du ser skarp på begge punkter. Denne kjole giver helt en maskulin æstetik til den kropsfulde påklædning med de smigrende linjer til kvindelig kurver. Tjek de smukt designede smoking kjoler, der er tilgængelige i brede vifte af sorter, helst til kvinder i alle aldre.

Se videoen: The Great Gildersleeve: The Grand Opening Leila Returns Gildy the Opera Star (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send