Skønhed og mode

9 Bedste Punjab turist steder at besøge

Pin
Send
Share
Send


Den smukke del af Punjab, der ligger i det nordlige Indien, er blevet kaldt som "smilende sjæl i Indien". Denne tilstand er bedst kendt for sine smukke solnedgange, livlig kultur, dårligt vejr, bhangra danser og lækker mad. Byerne her er tankegang, og sikherne er helt unik og vidunderlige. Hvis du planlægger en tur til Indien i år, skal du helt sikkert komme til Punjab. Dens spektakulære beliggenheder og turiststeder vil gøre din rejse uforglemmelig og mindeværdig. Her er nogle steder, du bør dække inden for en kort periode.

Smukke Punjab Tourist Steder:

Her ser du på nogle af de bedste Punjab turist steder at besøge, som helt sikkert tiltrækker dig.

1. Golden Temple:

Det gyldne tempel er blevet anerkendt som Punjabs stolthed. Dette er et af de mest berømte turiststeder i punjab og har hvert år mere end tusindvis af hengivne, turister og lokale besøgende. Det er den ældste helligdommen af ​​sikh-religionen og har en smuk pool kaldet "Amrit Sarovar". Da kuplen er malet i guld, ser dette sted attraktivt og blændende ud især under morgensolen. Dette er absolut det første sted, du skal besøge på din rejse til Punjab.

2. Patiala:

Hvis du håber at udforske den kongelige fortid med Punjab, skal du besøge Patiala. Det giver dig fantastiske og værdifulde oplysninger om historie Punjab i det 18. og 19. århundrede. Paladser, haver og parker er også nogle af de fineste og fremragende steder, du kan besøge.

Se mere: Bedste steder at besøge i Sikkim

3. Jallianwala Bagh:

Jallianwala Bagh i Punjab er ikke kun en have, men har også særlig betydning i indiens uafhængighed. Dette var stedet hvor tusinder blev dræbt i britiske soldaters hænder i år 1919. Et mindesmærke blev bygget i år 1951 til ære for dem, som ofrede deres liv for deres fædreland.

4. Kila Raipur:

Den lille landsby Kila Raipur er bedst kendt for sine landdistrikterne OL, der finder sted hvert år i februar. Her vil du se bøller, muldyr, hunde, kameler og andre dyr, der konkurrerer om professionelle begivenheder som racing. Synet er virkelig unikt og kan ikke gå glip af, især hvis du er på tur.

Se mere: Phuket Sightseeing Steder

5. Wagah Border:

Hver dag i året, lige før solen er ved at sætte, er der en flagnedbringende ceremoni mellem Indien og Pakistan. Det varer i cirka 45 minutter og er blevet anerkendt som en af ​​de populære turistattraktioner i Punjab. Din rejse i Punjab skal være ufuldstændig, indtil du besøger dette sted.

6. Sheesh Mahal:

Sheesh Mahal, der ligger i Patiala, blev etableret i år 1847. Bygget i den traditionelle Mughal arkitektur stil er stedet absolut malerisk, især på grund af de dejlige grønne haver omkring det. Det har også et medalbum, som har omkring 3000 medaljer, der alle tilhører det 12. århundrede.

Se mere: Besøg steder i Puri

7. Anandpur Sahib:

Anandpur Sahib ligger omkring to kilometer fra den herlige by Chandigarh. Det er bedst kendt blandt pilgrimme og hengivne, hovedsagelig på grund af sin udsøgte og bemærkelsesværdige gurudwara. Det har stor historisk betydning og er et vidunderligt sted at besøge.

8. Goindwal Sahib:

Byen Goindwal ligger på den sydøstlige del af Amritsar og er virkelig et smukt sted. Berømt for sin gurudwara og hellige helligdomme, er stedet ideelt for dem, der søger åndelighed og mening.

9. Pushpa Gujral Science City:

Pushpa Gujral Science City, der ligger i Jhalandhar, er den største videnskabspark i hele Nordindien. Det beskæftiger sig med alle de moderne aspekter af videnskaben og har dækket mange værdifulde emner. Dette sted er ideelt til alle nysgerrige sind og videnfreaks.

Håber du kunne lide disse turiststeder i punjab! Næste gang du planlægger en tur, gå ikke glip af disse smukke punjab turist steder.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send