Skønhed og mode

9 Forskellige typer Pink Bra og billeder

Pin
Send
Share
Send


Pink er hver piges favoritfarve, og når farven er tilgængelig i undertøjsprodukter, er det som en drøm. Forskellige mærker tilbyder forskellige nuancer og nuancer af pinks i forskellige former, stilarter og snit af bh.

Attraktiv og behagelig Pink Bra Designs:

Her er top 9 pink bh med billeder, du kan vælge fra.

1. Candy Pink "Candy Dunk" Lace Bra:

Denne bløde og elastiske BH af Pretty Secrets er en U-dunge eller dyb dunge bh, der gør opmærksom på din spaltning. Det har scalloped fuchsia blonder på kopper, en stødende for hals og justerbare stropper. Det har ikke-kablede, ikke-polstret og letforetrukne kopper. Lavet af polyamid og spandex, det har lukning af øjnene og øjnene. Den fås i forskellige størrelser.

2. Flirty Fuchsia "Incredible Support" Sport Pink Bra:

Denne sportsrosa bh fra Pretty Secrets med en laced racer-back stil vil ikke kun få dig til at føle dig selvsikker, mens du træner, men du vil også se rigtig flot ud. Det giver mellemstøtte og sømløs komfort. Den har aftagelige puder og justerbare stropper. Lavet af nylonmikrofibre og spandex, den er strækstræk og letvægts. Dens lyse fuchsia farve gør den til en favorit.

3. Lovable Molded Soft Padded Wire Free Pink Bra:

Denne bomuldsrosa bh er lavet af blødt og elastisk melange stof med dekorative blonder på halsen. Det er støbt og polstret til elevatoren og dækningen. Det har flere vejs aftagelige stropper. Denne smukke rosa bh har enkel krog og øje lukning.

4. Penny Pretty Print Pink Floral Gentle Push Up Stropløs BH:

Denne meget smukke pink bh kommer i smukke blomster abstrakte udskrifter. Den har glatte, sømløse polstret kopper med understøttet støtte. Du vil få aftagelige multi vejs stropper med det, så du kan bære denne bh, som du vil også. Den har halvmåneformet, skubbet polstring indvendigt, hvilket forbedrer spaltning. Den er lavet af nylon og spandex med krog og øje lukning.

5. Enamor Dekorativ Elastisk Cotton Pink Bra:

Denne pink bh er hovedsagelig lavet af bomuld med en lille sammensætning af spandex giver medium dækning. Dens kopper er dobbeltlagede og ikke polstret. Ikke-kablet, det har blonder på kantene og stropperne. Den har brede, elastiske og justerbare stropper med krog og øje lukning.

Se mere: 36D Sports Bra

6. Penny Think Pink Trådløs polstret Smooth Fit T-shirt BH:

Denne feminine t-shirt bh er ledningsfri og passer dig smidigt. Lavet af nylon og spandex, det er sømløst og har 3 mm polstret kopper. Den har brede elastiske glatte justerbare stropper. Passer perfekt under dine t-shirts og toppe. Det har lukning af øjet og øjet. Dette er en af ​​de bedste bh for college piger.

7. Penny Plus Movement Medium Impact Under Wired Gym Pink Bra:

Denne pink gym bh er lavet af nylon, polyester og elastan. Dens dobbeltlagede stof kopper komprimere brystet og reducerer hoppende. Det er underbukket og har et bredt underbånd for at holde bh på plads. Det giver fugtighed blødgøring langs center og vinger. Den leveres med elastiske, justerbare brede stropper og lukning af øjne og øjne.

Se mere:Red Bras

8. Enamor Medium Coverage Balconette Pink Bra:

Denne smuk lyserøde bh med farverige tropiske udskrifter er ikke polstret og underbukket. Laget af polyester og spandex, dets strækstof giver din bryst den nødvendige komfort, og balconetterammen giver dig en buet silhuet. Det er en medium dækning bh, men giver en illusion af dybt spring. Den fås i forskellige størrelser.

9. Pretty Secrets Candy Pink "Stropløs Fling" Multi Way T-Shirt Bra:

Denne bh er en absolut sommer afgørende. Det er en multi-vejs t-shirt bh i temmelig lyserød med under kablede og polstret kopper. Det har siliciumgreb langs kopper og vinger. Da det er en multi-vejs bh, har den justerbare, konvertible og aftagelige stropper. Lavet af nylon og spandex, det har lukning af øjet og øjet. Den fås i forskellige størrelser.

Se mere: Bedste Bra Black

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Pink Floyd - Comfortably numb (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send