Skønhed og mode

9 Seneste og Bedste Homecoming Kjoler i 2018

Pin
Send
Share
Send


Samlingen af ​​homecoming kjoler ville gøre enhver kvinde eller pige, en professionel fashionista. Rock din garderobe med en af ​​denne hotteste samling af homecoming kjoler, der er tilgængelige i alle størrelser, farver og design. De er også tilgængelige som lange, korte og prom type mønstre.

Smukke og attraktive hjemkomstkjole til kvinder i mode:

Her er nogle Top 9 modeller af hjemlige kjoler.

1. Spandex kappe type Homecoming kjole:

Tro det eller ej, denne sexede homecoming kjole er det super fantastiske udvalg af kvinders hele året rundt outfit. Ja, det er den ideelle kjole til vinter, sommer efterår og også forårssæson. Dette halter halskæde mønster med sølv kappe silhuet model gør virkelig tiltalende. Det er det perfekte valg for alle mode elskere. De piger, der ser lidt anderledes ud af kjole, så er dette et godt valg.

2. Champagne Chiffon Homecoming Dress:

Grib muligheden for at gøre dette tøj til din favorit, ved ikke at gå glip af denne chance for at få en smuk samling af homecoming kjole 2016. Dette er kort type model med glitrende perler på toppen, herunder halsen. Det er den sødeste samling champagne kjole til de søde sixteens.

3. Sort Blonde Homecoming Dress:

Nu er dette din chance for at vinde et ekstraordinært udseende med denne trendy sort hjemkomstkjole. Dette er en kort stubiltype model, der udelukkende er lavet med sort blonde materiale alene. Det er skulpteret knælange kjole med signaturstilen fra 1950'erne.

4. Fjær Embedded Homecoming Dress:

Kjole med fjer? Ja, det er det. Denne jade Aqua Shade Short Homecoming kjole har fjer syet på sin korte nederdel. Det er med et kærligt struktureret bustemønster og har et bredt rynket bælte i sin naturlige talje.

5. Tulle Short Red Homecoming Dress:

Denne stramme homecoming kjole er mousserende i hot sequins mønster med tule kort rød sød snit. Den har ren V-hals og det er udsmykket med perler og krystaller på toppen. Det er sød beaded homecoming kjole med tæt pasform.

6. Beaded Talje Homecoming Kjole:

Det er en anden sindssvindende samling af rød hjemkomstkjole med beaded talje. Det er kort rødt, blødt stof med elegant halterhals. Denne er velegnet til kjole i vintersæsonen eller enhver festtid som jul eller en festfestival.

7. Netted Materiale Homecoming Dress:

Dette er en langermet hjemkomstkjole i babyblå skygge med ærmer og topstøvstof, fremstillet i rent og ægte net. Kjolen er udført med et ærmet frill mønster i sletten, der giver sin unikhed. Prøv denne kjole inn forskellige måde at mønstre i fuld ærmet type materiale.

8. Kort Organza Homecoming Dress:

Det er en meget sød homecoming kjole samling af blå organza kort model mønster. Dette er tuleartet kort kjole med ærmerøs og har broderi af mørkeblå tråd i blomstermønstre. Hvis du har en slank fit kropsform, så prøv denne kjole til din særlige lejlighedstid.

9. Off the Shoulder Homecoming Dress:

Det er 'A' linje fra skulderhvide hjemkomstkjole med halv ærmer. Den øverste del er strikket med rent hvidt blonde materiale og trøjen med flere dikkedarer i almindeligt mønster. Dem, der har en krøllet hår stil, så kan de prøve det ene outfit til deres fest.

Medbring den nyeste model af pasformede og sexede homecoming kjoler, der kan blæse dine indre følelser. Du kan gøre brug af disse dragt til forskellige slags lejligheder som kongelige bryllupsfester, receptioner, din favorit sammen, familie arrangementer osv. Du kan mismatch dette outfit med dit yndlings tilbehør for at gøre dit look komplet og elegant.

Se videoen: Homecoming Season 1 - Official Trailer. Prime Video (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send