Frisurer

Top 9 frisurer til kort, lige hår

Pin
Send
Share
Send


Det er altid en frygtelig scene, når hårklippet dag endelig kommer. At vide, at meget smerten, der er taget for at vokse ud, er den lange mane nu ikke mere, er en trist følelse. Det har været år at du har sportet den samme stil, så du kun får dit hår til at vokse, og nu har tendenserne vakt dig op, og du vil gå efter en ny stil, der passer bedre til dit hår.

Beslutningen om det korte hår er blevet lavet, og her er nogle af de få stilarter, du kan lægge til god brug, når du har dit nye hår.

Bedste korte frisurer til lige hår:

1. Den slanke side Bob:

Hvis du har et vinklet eller hjerteformet ansigt, ville den super korte og smukke slanke side bob passer dig næsten perfekt. Alt du skal gøre er at skære din bob i samme justering som fronten og del den derefter til siden. Du må bruge en lille frontlås på forsiden og sørg altid for at dit hår forbliver sprøjtet og slanket for at fuldføre udseendet.

2. Vandfaldet:

Da du allerede er nødt til at gøre noget med denne super søde bob af din, hvorfor ikke prøve for vandfaldet flettet. Dette er en pæn og klar ide, som også kan bruges til skoledage sammen med dine uformelle arrangementer. Tænk en vens fødselsdag bash og du sporter dette super cool hår gør. Start fra den ene side af låsen og bring dem helt tilbage.

3. The Lopsided Bob:

Den skæv bob på endnu en fashionabel måde kaldes den asymmetriske bob, hvor boben på bagsiden er justeret i en lige linje, men på forsiden er kun en lås fra den ene del af hovedet lidt større og skæret i en lige V form. Senere med hårvækst kan låsen justeres i udseendet, men for nu hvorfor ikke gå til den asymmetriske haircut til en forandring.

Se mere: Frisure for kort og tyndt hår

4. Pixie Overload:

Kort hår er den nye størrelse for sæsonen, og hvis du går hele vejen kan lige så godt vælge denne trendy en af ​​en slags pixie cut. Normalt er pixie nedskæringer mere fremtrædende korte og barberede, og denne her er bare en ny ændring af pixie cut med en sidelås løst falder på ansigtet.

5. Mid deling:

Hvis du er en travl mor med dine bogkammerater, der går til sommerferie, er der ingen bedre måde at skildre dig selv fejlfri og trendy ud over denne frisure. Hårstilen er igen en bob, men den ene er krøllet og rullet nedenunder med små låse, der falder til din pande, der er adskilt fra midtdelen.

Se mere: Simple frisurer til kort hår

6. Back Pin ups:

Med et kort hår kan mange nye stilarter anvendes blot ved hjælp af bobby pins. Her er et klassisk eksempel på det, hvor låserne fra forsiden trækkes helt tilbage og derefter sikres fast ved hjælp af bobby pins. Håret på bagsiden danner en simpel zigzag, og du kan bruge ret til kronen.

7. The Down Under Roll:

Hvis du faktisk går til underrullet hår, kan du også gøre med langt og kort hår. Dette er et perfekt hår til de varme sommerdage, når du kan vælge en let under hårrullen. Brug krøller eller tag dit hår til siden og flettet det. Træk derefter fletningen helt rundt og fastgør den med stifter.

Se mere: Sødt flettet frisurer til kort hår

8. Frontfladen:

Dette er en variation til din daglige bob, når den enkle fletning på forsiden dækket af låsen kan hjælpe dig.

9. Den franske Bob:

Fransk Bangs til forsiden er perfekt til et rodet bob look. brug hårspray til at opretholde sengetøjets udseende.

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send