Skønhed og mode

30 bedste samlinger af færdige bluser

Pin
Send
Share
Send


I denne hurtige og travle udviklingsland elsker damer og foretrækker at have matchende bluser, der nemt kan købes i designer eller tøjbutik. Når kvinder tænker på let tilgængelige bluser betyder, som allerede er syet og let tilgængeligt i butikken. I de senere år er spændingen ved at gå på skræddersyet og give dem målinger og vente på blusen at sy sømmen gået, i stedet går damer bare med deres saree til en boutique butik og ifølge sareefarven beslutter kvinderne om design og mønster blusen. Tale om design er der et uendeligt antal af dem. Design varierer alt efter kludens materiale, stenfarve, der anvendes i maggam-design og tråde, der bruges til at skabe antal designs.

Indiske færdige bluser Design:

Her er top 30 færdigblomstret design udført kort, som helt sikkert giver en ide for den feminine gruppe for at få en udvidet ide om forskellige designs, Udtryk og vigtigere bluseformen, hvilken type hals og dybde.

1. Syntetisk Round Neck Readymade Bluse Designs:

Runde hals er altid i mode, hvilket giver en simpel og elegant finish. Kvinder som rund hals design meget på grund af blusens finish. Rund hals bluse går godt med alle slags saree materiale enten chiffon, georgette eller andre syntetiske saree. Kroge er tilgængelige på bagsiden eller som foran åbent design også. Det runde halsdesign kan kombineres med perler eller stenarbejder ved kanterne af hånddelen af ​​bluse klar til at gøre blusen mere attraktiv. De snørebånd, der anvendes, er som regel guld eller sølvfarve.

2. Satin Round Neck Readymade Bluse Patterns:

Satin runde nakke designet bluser går meget godt med lysfarvede færdige saree bluser, når saree er tilbage uplettet. Den runde hals broderi design er lavet af den mørkefarvede satin-lignende maroon, kirsebærrød eller blå går godt som en fest slid med en simpel Faux Georgette saree med færdigbluse. Satinmaterialet kan også kombineres med blonder eller netmateriale, der giver skønhed til blusen.

3. Golden-Square Neck Readymade Blouse:

Firkantet hals design er det næste mest foretrukne mønster af damer, der giver et simpelt og godt udseende. Den gyldne farve firkantede halsbluse er den mest tilgængelige i enhver færdiglavet tøjbutik, og denne farve passer til enhver farve saree. For at vælge en blusefarve til en saree, der beslutter i sidste øjeblik for en fest, så skal dette design være det første valg.

4. Glitrende V-Neck Readymade Blouse:

Glitrende arbejdet V-hals design er mest populært blandt de unge damer generation. Glitrende perler med netforet bluse er denne mønstrede bluse lavet. Denne glitrende klarbluse går godt med chiffon saree, som er lyse og subtile farvede. Da blusen er lys, skal sareefarven være mild. Mest slidt som en fest slid.

5. Kinesisk kraveklæbende bluse:

Dette design af bluse var et stort hit i år 2016. I dette design er blusens forreste del fuld halsbetræk mønster med forkrog og bagdesignet er normalt rundt eller et lille vindue givet i midten af ​​materialet. Denne type bluse går godt med crepe saree, Chiffon sarees. Mest slidt af unge såvel som midaldrende damer.

6. High Neck Ready Made Blouse:

Bluse med høj nakke, som blev mest brugt af de sidste 50 aldersgruppe damer, de seneste år har ungdommer begyndt at kunne lide design og designer readymade bluser har indset det og begyndte at bringe klæbede high-neck færdige bluser, der kan være fra Golden tissue materiale eller chiffon eller bomuld med broderi ved hjælp af forskellige farvetråde.

Se mere: Lehenga Blouse Back Designs

7. Halter Neck Readymade Blouse:

Dette er meget fancy og sex tiltalende mønster bæres blandt unge piger og mest almindelige blandt Bollywood stjerner. Halter hals mønster kommer i forskellige kop størrelse og nakke fastgørelsen kan justeres i henhold til personlighed figur og komfortabilitet.

8. Spaghetti-tråd arbejde færdiggjort bluse:

Specialet af dette design er trådmønsteret set i ryggen, som mange unge tiltrækkes. På grund af sin efterspørgsel på markedet, har designeren kommet ud med designerbluse readymade.

9. Sheer Selves Readymade Blouse With Saree:

Brystdelen er lavet af klud materiale som Brocade, Georgette materiale med håndlavet med det gennemsigtige materiale med broderi design set på hånden. Håndens længde kan være fuld længde eller over albue niveau.

10. Backless Readymade Blouse:

Denne form for færdigdesign er stærkt solgt på markedet, da damer gerne bluse design mest set i Movies. Et sådant design er dette. Sort mindre bluse er altid tilgængelig som i en færdigformet form. Men folk kan bestille det til en.

11. Shirt Style Readymade Blouse:

Dette design er populært blandt modeller og damer, der arbejder i medier. Det er almindeligvis slidt mellem midten af ​​20 og indtil 40 år. Den færdige bluse i dette mønster er normalt linned med broderi. Går godt til en officiel fest.

12. Bra Style Readymade Blouse:

Bra stil mønster er kommende mønster, som har designet af en bh, som nemt kan komme fra butikken i overensstemmelse med sin kop størrelse. Denne type designet færdigbluse er ikke et yndlingsmønster blandt alle piger, men når nogen, der er på modeområdet og designer eller som en model, er dette bluse mønster man må tænke på.

Se mere: Fancy Bluse Neck Designs

13. Jakke Style Bomuld Readymade Blouse med saree:

I dette mønster er blusen sædvanligvis over hoftefladen og palmen af ​​sareen bringes inde i blusen og falder bagved. Blusen kan bringes efter kroppens figur. De tilgængelige størrelser kan være små, mellemstore eller store og kan justeres senere ved at korrigere siderne for at få en god pasform. Bomuld med uldbroderi er en god kombination til at designe denne bluse.

14. Jakke Style Syntetisk Bluse:

Dette svarer til jakke stil fremstillet af bomuld, men i dette mønster anvendes syntetisk materiale, som er skinnende og glitrende anbefales under en fest.

15. Jeweled Neck Readymade Bluse i Syntetisk Materiale:

Færdige bluser, der har ægte perleformede perler, perler eller sten designet på blusens halsdel, gør det attraktivt at bære under enhver form for funktion. Denne type bluser med stor hals design hjælper damerne til at undgå at bære noget tungt smykke på halsen.

16. Kanchipuram Materiale Readymade Blouse:

Kanchipuram saree kommer altid med vedhæftet bluse stykke, men kvinder kan lide at bære kontrast og designede bluser, der matcher sareen, så damerne går til færdige Kanchipuram bluser med forskellig farve som kontrasterer sareen. Disse readymade bluser er forholdsvis billigere end at få en bluse bit syet.

17. Knækket Saree Readymade Bluse Designs:

Færdige bluser leveres nu med tråd på bagsiden af ​​det. Dette design er ikke kun en modeopgave, men hjælper også med at holde blusens kropsbygning og undgår at falde over skulderen.

Se mere: Party Wear Saree Bluse Designs

18. Asymmetriske Readymade Blouse Designs:

Asymmetriske trykte bluser giver et rigt udseende til simpel chiffonsare eller crepe saree. Denne type udskrivning gør også boblende kvinder magert på grund af form og symmetri af formens form.

19. Back Button Klar Made Blouse Designs:

Denne slags bluse er designet med bluse med høj nakke, som har tilbageåbningssystem. Bagknapperne er lavet af farvet knap lavet af klud, den farve der bruges til at gøre denne knap er normalt modsat blusefarven. Dette er en kommende readymade bluse.

20. Boat Neck Readymade Blouse:

I denne type bluse er halsen og bagsiden af ​​designet dækket og danner en bådformet struktur. Designet er mest lide af damer fra 20 til 35 år.

21. Readymade Colorful Saree Blouse:

En farverig readymade er bedst egnet til enhver form for almindelig saree. Almindelig saree kan være af bomuld, georgette, chiffon, crepe, kanchipuram eller sambalpuri saree eller endda banaras saree. De farverige farver udbredes med Wollen tråd, der er designet til forskellige mønstre som blomsterdekoration, Animal print, som er de to vigtigste design mønstre Brugt.

22. Brocade Readymade Saree Bluse:

Brocade er et meget berømt saree materiale i det nordlige Indien. Banaras materiale kommer ikke kun som saree, men også i færdigblomstret bluseform, som kan matches med andre farveserier, der giver et kontrastfarligt udseende. Tilsætning til blusens udseende er et par tråd fra Brocade klud fastgjort på den bageste del af blusen kaldet Dori med perler hængende på den.

23. Dupin Readymade Bluse med Blonde:

Dupin er et silke materiale, der giver et blankt look til klud og giver også en mild saree med mindre arbejde et stort udseende. Dupin materiale er almindeligt tilgængeligt som færdigbluse i forskellige farver. Snørearbejde ses på kanterne af hånden og rundt om halsområdet, der løber rundt om halsmønsteret, som kan være en U-form, V-form eller et dybt halsmønster.

24. Glas Arbejdsbeskyttelsesbluse:

Glasarbejdet design giver et øjefangende udfald på grund af glasets reflekterende karakter. Forskellige trådfarve løber langs det lille cirkulære glas, som derefter strækkes på blusematerialet. Denne kraftige bluse går godt med mild chiffon saree.

25. Readymade Designer Bluser med Golden Flower Design:

Denne form for færdigdesignet bluse går meget med bomuldssaree og bomuld, silke blandet saree. Det anvendte materiale ligner dupinmateriale, men det er også lavet af blomsterdesign på kluden, der er kontrast til blusefarven. Blomstret design er normalt Golden i farve.

26. Brocade Saree Readymade Blouse:

Brocade saree kommer sammen med bluse vedhæftet fil, men når nogle ikke har tid til at få blusen til at stikke, så går det at opbevare plukning af en readymade brokadebluse, der vil give en kontrastfarve den faktiske saree farve. Denne type bluser bæres mest af alle aldersgrupper.

27. Velvet-Net Prinsesse Cut Klaret Bluse:

Velvet er en af ​​de ældste slags færdige bluser, som bare kan glide ind som en glide, i dag ændres i denne moderne æra som ændringer er almindelige, der også går til bluse design. Tilføjet netmateriale på nakkeområdet, der giver et attraktivt blik på blusen. Da det glider på alle aldersgrupper, kan du lide at købe det.

28. Silver Brocade Party Wear Readymade Blouse:

Brocade materiale er et skinnende materiale tilføjet til det er, når nogen bærer sølvfarvet Brocade-bluse under en fest så bliver hun den person, der får fuld opmærksomhed under den begivenhed. Brokade materiale, der har indbygget design giver mere rig udseende.

29. Ærmeløs Golden Polstret Sequin Readymade Blouse:

Ærmeløs færdigbluse kan ikke gå glip af det øverste diagram. Dette design bruges mest blandt unge og polstret bluse gør det mere behageligt at bære selv for en hel dag. Sequin mønster gør blusen mere attraktiv, og når den bæres i løbet af festen, vil denne bluse være en præsentation af dagen blandt damerne.

30. Sequin Readymade Blouse:

Sequin klar med ærmer, som er en anden række af sequin materiale. Ærmerne kan være korte, midt til albue. Full længde sequin vil være meget ubehageligt på grund af sin stramning effekt i løbet af foldende hænder.

Begrebet brugen af ​​færdige bluser giver helt klart mening, fordi det reducerer tid og energi, som kvinder investerer i at gå til en skrædderbutik og instruerer dem til at sy blusen i henhold til den måling, der er givet, men det sker altid så der er en vis mindre korrektion, da bluser altid ikke har en perfekt pasform under første forsøg. I stedet for at gå igennem denne proces skyldes en færdigblomstret bluse, som senere kan korrigeres i overensstemmelse med ens kropsform og passer, hvis det overhovedet er nødvendigt med korrektionen. De færdige bluser kan også matches med andre farve saree også, som tilføjer som en bonus for at spare vores penge til at købe en anden bluse. Bluser med smykkedesign på nakkeområdet er trods alt en plusfaktor, da damer generelt bærer tunge smykker til fest eller bryllup for at undgå at bære dem eller når folk er allergiske over for guld, så ørering en bluse med et smykkestykke, der er fastgjort med halslinjen, er en fordel .

Pin
Send
Share
Send