Skønhed og mode

Hvordan man taber vægt uden gym

Pin
Send
Share
Send


Tidligt om morgenen på vejen til parken kan vi folk fra hver tur i livet, der passerer os, ved at gå ind i deres fitnessboble. Man kan se unge cykle, teenagere kører, gamle folk jogging, nogle af dem står i en cirkel griner dramatisk for at svede deres hverdagsproblemer. Som vi alle ved, taber den nye mantra i denne sæson. Fra unge til ungdommen til middelalderen og i slutningen af ​​alderen er alle blomstrende for at holde deres krop i form. For alle vores ungdomme kommer vægttab med tunge timer i gymnastiksalen, sved og ekstravagant træning, men er det altid nødvendigt? Væg kan gå tabt selv uden gymnastik og bevise at her er dagens artikel.

Streng diæt:

Det første skridt til en ordentlig krop uden gym er en streng kost. Man kan ikke forvente at få det så godt, så fra tidlig om morgenen bør man følge en formidabel kost. Vi har ofte hørt vores forældre sige, hvor vigtig morgenmaden er, og de har helt rigtigt. Start din dag med en skål korn og lidt mælk og lejlighedsvis måske nogle pandekager eller toast. Et ordentligt måltid i starten af ​​dagen holder dit stofskifte på toppen, så du kan fungere godt hele dagen. Tricket er at have en let frokost og middag formentlig at undgå al mad, der kan forværre vægtforøgelsen og spise mindre, men flere gange om dagen giver din krop den plads til at fordøje fødevaren og behandle dem.

Se mere: Sådan taber du på kinderne

Rigtig mad:

Sammen med en diæt er den rigtige form for mad også vigtig, og det betyder at sige farvel til alle burgere og pommes frites på søndag aftenerne. Selv om dette bryder en alderlig myte, hjælper krydret mad dig med at slippe af med dine ekstra flabs. Det endokrine samfund i deres årlige møde i San Francisco erklærede krydret mad som hot pepper eller jalapenos, løg og hvidløg kan hjælpe dig med at komme over dit problem med over-spisning. Videnskaben siger, når maden smager bedre; vi får en følelse af at være fuld og dermed begrænser over-spisning og vægttab. Så igen skal de små snacks om dagen være kun frugter og lette snacks, ellers vil vægten være tilbøjelig til at forblive den samme.

God nat søvn:

Det næste skridt er at få en god nats søvn. Et barn vokser i søvn, vi ved. Men det virker også for os også. Mens vi snorker væk vores bekymringer, arbejder vores krop på reguleringen af ​​skader og reparationer og helbreder det ramte område, som måske alt fra et ondt tilbage til et deprimeret sind. Men hvad sker der, når kroppen, der er tom for noget andet arbejde, leder efter noget at gøre, fordøjer de fødevaren og bryder ned og behandler dem og forhindrer dermed fedt og kulhydrater at ophobes. Så denne måde at sove og være doven for de få timer om natten hjælper faktisk dig.

Se mere: Nemt vægttab Tips uden motion

Dans:

Den næste bedste ting at udøve er at sprøjte fra dem højttalere og lade dig fri. Dancing er en sikker skudmetode til at kaste noget sved mens du har det sjovt, og når det er sjovt, blandes med arbejde, er det også en sikker skudmetode at tabe sig også. Dancing bruger op i kroppens energi, og kroppen til at producere flere nedbryder mere sukker og kulhydrat, som også bliver brugt i processen. På den måde giver det de samme fordele, som en tredemølle kun gør med meget sjovere. Så du kan enten tilmelde dig en danseklasse eller bare danse sorgløs til din vilje. Danser som Zumba, street dance, hip hop, mavedans og endda ballet kan hjælpe os med at tone ned i vores krop.

Selvforsvar:

Hvis gym ikke er din kop te, skal selvforsvar være. Der er ingen skade ved at finde ud af, hvor dine stærke ligger, og hvis du tror, ​​at selvforsvar er vigtigt og sjovt at lære gå efter det, da det er endnu en måde, får kroppen en rutinemæssig træning uden gymnastik og brænder en god mængde kalorier derved udgydde vores vægt. Så sparkkasse og slå væk.

Se mere: Hvordan man taber sig uden kost

Væskeindtag:

Og sidst men absolut ikke mindst er det flydende forbrug, og det kommer i mange former primært til vand. Det kan være en hemmelighed, men vand hjælper dig med at forbrænde dine kalorier samtidig med at kroppens temperaturer opretholdes til en bedre hud. Så når vi får to gratis ting med kun et produkt, hvorfor ikke prøve det? Hver morgen et glas lunkent varmt vand med lidt citron eller honning og måske et glas lunkent varmt vand almindeligt om natten før sengen - det er alt det tager. Bortset fra dette mange energidrikke, proteindrikke, juice eller energidrikke kan også gavne os ved at holde energiniveauet i vores krop højt og derved forbrænde flere kalorier.

Billedkilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send