Skønhed og mode

Kan du spise Caesar salat mens gravid?

Pin
Send
Share
Send


Caesar Salat stammede i Tijuana, Mexico, hvor dressingen blev lavet ved hjælp af rå æg. Den traditionelle opskrift bestod af en salatdressing tilberedt med hvidløgsvinaigrette, Worcestershire sauce og citronsaft i kombination med et rå æg. Denne salat er virkelig berømt for sin unikke smag.

Cæsar salat indeholder i dag flere ingredienser, såsom romaine salat, hvidløg vinaigrette, parmesanost, croutoner og æg. Konventet er Caesar-dressingæget enten coddled eller helt ubehandlet. Enhver form for rå eller under kogt æg skal have bakterierne Salmonella, som kan vise sig at være skadeligt for den delikate stadie af graviditeten. Imidlertid gør flere restauranter og hoteller i øjeblikket denne dressing med kogte eller pasteuriserede æg, hvilket gør dem harmløse for gravide kvinder.

Kan du spise Caesar salat mens gravid?

Mange læger rådgiver forbruget af enhver form for rå æg eller kogt kød under graviditeten. Dette omfatter også indtagelsen af ​​Caesar salat, mens den er gravid. Der er mange kvinder, der er vanvittige fans af denne særskilte smagsoplevede salat, og jeg ser ofte denne forespørgsel udgivet på forum- "Kan gravide kvinder spise Caesar dressing? ”. Nå for at være ærlig, er de kogte æg i den traditionelle Caesar dressing en kilde til kontaminering af bakterierne Salmonella.

Se mere: er det sikkert at tygge tyggegummi, mens det er gravid

Disse mikroskopiske organismer påvirker både mennesker og dyr. De er sædvanligvis til stede i afføring og overføres via forurenet afføring. Infektion med Salmonella resulterer i sygdommen kaldet 'Salmonellose'. Mindre tegn på denne sygdom er influenza som symptomer. Imidlertid kan flere akutte tilfælde resultere i ekstrem feber, opkastning, alvorlige mavekramper og diarré. Til tider kan det endda være dødelig, hvis kulminationen er i død, hvis den bliver uæret.

Caesar salat under graviditet kan resultere i bakterie angreb og du vil opleve milde symptomer på diarré. Infektionen kan detekteres ved undersøgelsen af ​​din afføringprøve. Det meste af tiden vil salmonella gå selv og du behøver ikke nogen professionel behandling. I sådanne tilfælde er der ingen synlig trussel mod fosteret. Men til tider, når denne bakterie inficerer kvinder, der er mere følsomme og følsomme, kan påvirkerne være negative. Alvorlige fodeforgiftningssymptomer, som opkastning og diarré, kan så føre til abort eller prætermidearbejde. Ekstrem dehydrering kan kræve adgang til hospitalet eller administration af omfattende antibiotiske doser.

Se mere: basilikum under graviditeten

Alternativer til den oprindelige Caesar Salat Opskrift:

I dag er der mange alternative opskrifter, der undgår brug af ubehandlede eller coddled æg i forberedelsen af ​​Caesar salat dressing. Flere regeringer har forbudt rå ægbrug i madmenuer. De fleste af de nuværende kommercielle restauranter og hoteller gør Caesarsalat med pasteuriserede æg; Pasteurisering eliminerer fuldstændigt forekomsten af ​​Salmonella spor og gør salaten helt sikker til konsum under graviditeten. Du kan også gå til din egen hjemmelavede modificeret eller æg mindre Caesar salat.

Så nu hvor du er opmærksom på virkningerne af forbrugende Caesar salater, er der få forholdsregler, du kan tage, mens du indeholder det samme i din fødevareplan. Når du bestiller en Caesarsalat på en restaurant, skal du sikre dig, at de ikke bruger råæg. Som en forventende mor bør du også undgå mad, der indeholder ubehandlede æg, såsom mayonnaise, mousse og is. Salmonella er også til stede i andre ingredienser, såsom: spirer, frisk mælk, frisk juice, kogt kylling og kød mv.

Se mere: kan gravide kvinder spise chokolade

For at undgå salmonellaforurening skal du vaske dine hænder regelmæssigt og koge æg eller kød ved høje temperaturer. Normalt anses temperaturer på op til 160 grader Fahrenheit ideelt. Sørg for at du laver saucerne efter opvarmning til denne temperaturspecifikation. Overholdelse af disse enkle trin sikrer dig en sikker og sund graviditet.

Se videoen: MVI 3202 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send