Skønhed og mode

15 bedste Levis Jeans til mænd og kvinder for 2018 Indien

Pin
Send
Share
Send


Jeans er fremstillet af meget firma, men et fantastisk par jeans designet af Levis kan ikke sammenlignes med andre bundflader, da hver jean har fantastisk pasform og en stil er involveret i den. Dette amerikanske firma er opkaldt efter hans opfinder navn Levi Strauss, og han har lavet opfindelser om snit og design af jeans siden hans første par af jean slog markedet.

Oprindeligt var denne bund begrænset til at arbejde mennesker som cowboys, ranchere og med tiden i løbet af et årti begyndte sin robuste og behagelige stemning at sprede sig over, og folk blev opmærksomme på dette outfit. Langsomt og stadigt begyndte virksomheden at opfatte jeans, der har et afslappet udseende og andre stilarter, der kan få både mænd og kvinder til at se fantastiske ud i mængden.

Bedste Levis Jeans For Mænd Og Kvinder Indien:

Lad os se på top 15 forskellige typer Levis jeans designs til både mænd og kvinder:

1. Levis 515 Jean for Men:

De mennesker, der bærer Levis jeans, er opmærksomme på, at selskabet har bifurceret det produkter gennem tal, så det er nemt for sine købere, og hvert antal bund har en unik stil og klippe. Denne type af bundplader er perfekt til moderne udseende, og t ser tornede blik på knæene. Tilføj mere forstærker udseende, og når du går sammen med sneakers, får du mere elegant udseende.

2. Comfy Levis Jeans til mænd:

Jeans er et tøj, der foretrækkes af mænd, da de er lavet af bomuldsstof, der passer bedst til alle vejrtyper, og hvis det er løs, er de mere afslappende til tider. Her er jeans designet med støvletter og har en mellemhøj stigning og har lynlås og disse typer levis-jeans kan parres med normale skjorter og sko til at låne sker, se til alle mænd.

3. Unique Levis Jeans for Men:

Blå skyggefulde jeans er altid favorit og et must i hver garderobe, da disse typer af jeans kan klæbes op uden anledning. De lyset falmede jeans har en lav stigning og stikker til kroppen og giver slankere og slankere kig på unge drenge. Denne type jeans er perfekt til collager og nært partier til at virke mere charmerende.

4. Cool 511 Levis Jeans for Men:

Denne skabelse af Levis giver et moderne og trendigt udseende til mandlige folkemusik og giver dem et flot udseende, hvis de er sammen med højre tees, blazer og for at tilføje flere udseende, bære fashionable sneakers med det. Jeans har en slank pasform med koniske ben og jeans er også tilgængelige i mange andre nuancer, og du kan vælge den der gør dig mere tilpas.

5. Trendy Levis Jeans for Men:

Her kommer en unik og smuk udseende, der passer perfekt til mænd, så du bliver mere moderne med et hip hop udseende, der sikrer, at hvert hoved tænder på dig. På begge sider af den nederste zig zag linjer er trykt i hvid udlån et bølget udseende ved første blik og giver et sind blæser udseende.

6. Amazing Levi's Black Jeans for Men:

Denne levi's sorte jeans er designet med et skinnet ben og har en lille, slank pasform, der giver et godt udseende til din persona, og når du er sammen med boot, kan du sikkert få beundringsværdigt udseende for hvert hjørne. For at øge komforten har disse bundfodre fem lommer med lynlås, der giver mere komfort til ens klæde. Denne type af bundbund giver mulighed for rocking og bashing udseende Denne opfindelse af Levis er det rigtige valg for folk der elsker disse typer af udseende.

7. Sensationelle Levis Jeans til mænd:

Dette er et klassisk og vidunderligt stykke jeans Levis skabelse, der har enkle udseende men ser godt ud og giver alsidigt udseende til alle mænd. Jeans har klassisk pasform med lige ben og hviler godt på taljen og kan holdes sammen med casual t-shirts og sneakers for at få dig til at se godt ud. Denne type levis jeans-mænd kan bæres dagligt eller regelmæssigt, da de er lette at bære og på samme tid det er nemt at vedligeholde også. Jeans er tilgængelige i mange farver, og du kan eje nogle flere farver for at give et livligt kig på din garderobe.

8. Levis 505 Jeans til kvinder:

Fra nu af kan jeans blive brugt til kontorer, dette er en ideel afslappet fit jean for kvinder, der arbejder, da det giver stor komfort i alle arbejdsvilkår. Jeansene har høj hæmning og lige ben, der giver dig komfort, mens du er på farten, og når du er parret med høje hæle, får du dig til at virke mere højere og giver smigrende udseende. Disse levis dame jeans ser afstamning og bæres til kontor og møder med skjorte og et tørklæde kan låne et blændende udseende på påklædning.

9. Spektakulære Levis Jeans til Piger:

I samme linje med mode Levis opfandt skinny slanke fit jeans som krammer kroppen tæt og låne piger sensationelle og sensuelle kig på ethvert tidspunkt. Disse typer af afgifter jeans er tilgængelige i mange andre nuancer af blå og farver, og du kan vælge den, der hjælper med at markere et indtryk på andre

10. Marvelous Levis Jeans for Women:

Kvinder holder altid på udkig efter en mulighed, der får dem til at virke mere stilfuldt og moderigtigt; dette er en perfekt jean for dem at udgive et trendy udseende med et blik. Jeans dækker de tre fjerde ben og har flared ende i enderne giver dig og dine ben slankere udseende. Hvis de er parret med hæle og funky skjorter, tilføjer det sizzle til din persona.

Se mere: Top Branded Jeans Navne I Indien

11. Levis fedte jeans til kvinder:

Levis har en samling jeans, som kan tilføje mere charme til en dame appel og kan tilføje gnist til sit udseende. Denne type Levi Jeans Womens har en temmelig tæt pasform i taljen og låret, så det er nemt at vise din slanke talje, og jeansne begynder at løsne under ankelen og udlåne et langsomt udseende til vores figur. Det kan parres med kølige toppe og høje hæle, der gør dig klar til at rocke festen og få dig til at se bemærkelsesværdigt ud i mængden.

12. Fremragende Levis Jeans til Kvinder:

Der er apperception hos folk, at jeans kan bæres af slanke mennesker, og det ser også godt ud på dem. For at udslette denne opfattelse opdagede Levis jeans, der ser fabelagtige ud på brede figurer og samtidig er behagelige og afslappende. Det er en strækbar jeans, der yder stor komfort til kvinder, når de er på farten.

Se mere: Lee Jeans Designs i Indien

13. Vintage Levis Jeans til kvinder:

Dette er en traditionel type jeans, der efterspurgte årtier siden, men nu er det begyndt at få efterspørgsel på grund af sit usædvanlige udseende og enorme afslappende pasform. Jeansne udlåner et traditionelt udseende og har midten af ​​stigningen med koniske ben, der udlåner et charmerende look til kvinder. Når jeans er parret med iøjnefaldende toppe og med støvler, kan det tilføje mere mousserende kig på ens påklædning og udlåne disse urbane outfitter look.

14. uimodståelige Levis Jeans til kvinder:

Aldrig gå ud af mode og et must i meget kvindelig garderobe som det kan bæres ved enhver lejlighed, eller det kan bæres som et fritidstøj, der giver dig komfort på ethvert tidspunkt. Denne type high-rise jeans til ideel til kvinder, der besidder tyk talje og jeans hjælper dem med at udlåne en magert talje og ville låne dig fabelagtig udseende, når de bæres med gemte skjorter eller bluser. Et køligt tyndt bælte ville fungere som glasur på en kage og ville fuldføre dit udseende.

Se mere: Bedste Jeans For Men 2018

15. Sizzling Levis Black Jeans for Women:

Det siges at den rigtige outfit kan tilføje mere gnist til kvindernes skønhed og få hende til at virke som en bombeskal og fremtrædende til tider. Disse supermager jeans i sort kram taljen og hele benene som sådan giver et uvidende kig på strukturen, og når de er sammen med korte toppe og stiletter, er du klar til at ramme gulvet og rocke festen. Denne type jeans er tilgængelig i andre farver og udskæringer, og du kan vælge den, der appellerer dig mest.

Selv om virksomheden havde mange konkurrenter, men Levis jeans var unikke og forskellige fra andre kendte mærker. Når folk havde på seg Levis jeans, nægtede at bære andre bunde på grund af den klassiske pasform og stil og dens holdbarhed så godt. Bortset fra jeans har firmaet andre produkter som bukser, shorts, nederdele, t-shirts og andet tilbehør som sko bælter og mange andre i deres kurv. Levis har egne forretninger over hele verden, og de kanaliserer endda deres produkter gennem mange store butikker.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send