Kost

Flydende kostplan - fordele og bivirkninger

Pin
Send
Share
Send


En flydende diætmenu er en, hvor fast mad trækkes tilbage, og indtag af væsker af enhver art udføres som en erstatning. Flydende kostplan hjælper med at rense kroppen og hjælper med at opretholde kroppens vægt efter visse medicinske forhold. Væske generelt bør også tages i tilstrækkelige mængder for at holde kroppen hydreret og hud og hår i god og sund tilstand. Det er altid tilrådeligt at konsultere en diætist for en sund, flydende kostplan.

Hvorfor flydende kost:

Flydende kost har et bestemt mål for dem, der følger det. Der kan være en eller flere grunde til at følge en fuld flydende kost til vægttab plan til gavn for kroppen.

Og før du vælger en flydende kostplan, skal du forstå dine kropsbehov og derefter hoppe ind i en "7 dage" eller en 2 ugers lang flydende kostplan for at vise resultater.

Se mere: Mælk kost til vægttab

At behandle fedme:

Fedme er det mest almindelige problem, der løstes af flydende kost. Det holder kalorieindtaget af kroppen i kontrol, samtidig med at den sørger for den krævede energi. Overvægtige mennesker har den hårdeste tid at vænne sig til den flydende kostplan, fordi kroppen tager meget tid til at tilpasse sig forandringen af ​​madrutinen.

Postoperation:

Nogle lægebehandlinger kræver, at patienten forbliver under observation i op til 72 timer, og i denne periode kan der ikke gives patienten fast mad. i en sådan situation er en flydende kost mest foretrukket.

Flydende kostplan for vægttab:

Når det kommer til vægttab, tænker mange mennesker først på flydende kost. Dette skyldes, at flydende kostvaner udelukkende er lave på kulhydrater og på grund af tilstedeværelsen af ​​vand og væsker har kroppen en tendens til at frigøre overskydende vand og forbrænder også fedt, der kræves til daglige aktiviteter.

Flydende kostvaner betragtes som de bedste til valg for hurtigt vægttab. Og hvis du vil miste meget på kort tid, så er det en god idé at skifte til flydende kost. Det sulter dig ikke ihjel og opfylder også kroppens behov.

Mens ideen er god til hurtigt vægttab, er det vigtigt at forstå kapaciteten af ​​ens krop. Hvis en ven af ​​dig følger en flydende kost og har tabt meget vægt inden for en kort periode og stadig er energisk, ville kosten bedst passe hans / hendes krop.

Selvom moderat til ekstremt vægttab kan opnås ved at praktisere flydende kost planer, kan overdreven udsættelse for kun væsker og fuldstændig nedskæring af faste stoffer lide kroppen. Det eneste du bør vide er, hvor meget din krop kan tage, plus det bør ikke bære i lang tid, ellers kan bivirkningerne forstyrre din plan og håb.

Bivirkninger:

Fordøjelsesproblemer:

Når kroppen er vant til væskeformig kost, står den over for et problem, der kommer tilbage til fast mad. I et sådant tilfælde skal flydende kost først omdannes til en halvflydende kost og gradvist bringes til fast mad. Derudover er det også vigtigt, at kroppen ikke bliver udsat for fed og tung mad for tidligt. Tid bør gives til justering.

Reduceret Ernæring og Energi:

Juice og bouillon reducerer indtaget af fiber i kroppen, som er en god energikilde. De har også en høj næringsværdi, som er reduceret en du er på flydende kost.

Se mere: Juice Diet plan for vægttab

Organ skade:

Ekstrem slankekure kan føre til skader på mave og lever, og for meget af flydende kost kan hæmme den korrekte funktion af nyrerne.

Virkninger på immunsystemet:

Da kroppen bliver svag og mindre på energi, er den mere modtagelig for problemer i immunsystemet. Det bliver let for kroppen at fange forskellige sygdomme.

En flydende kost kan også have bivirkninger. Faktisk kan en flydende diæt have nogle katastrofale virkninger på kroppen. Mange mennesker har tabt pounds af vægt, der opholder sig på en flydende kost, og det har fungeret succesfuldt for både mænd og kvinder. En af de bedste ting i forbindelse med en flydende kost er dens dårlige virkninger på musklerne og kroppens organer. Man kan ikke have ernæringsmæssigt afbalancerede måltider, når de er på en flydende kost.

Kontrollerede flydende kalorier kan også være meget skadelige for kroppen. Det vil tillade en at shed inches, men samtidig kan det ødelægge fordøjelsessystemet og have nogle negative bivirkninger på immunsystemet, som det er beskrevet ovenfor. Sådanne kollisionsdietter er aldrig gode for kroppen, og ifølge videnskabelige undersøgelser betaler folk, der opretholder en sådan kost generelt, sundhedspoint i et senere og meget svagere stadium. For et helbredsliv kan en flydende diæt aldrig anbefales.

Ifølge begrebet flydende kost skal en person forbruge det daglige kalorieindhold i form af væske. Men der er meget forskel i væsken og de faste fødevarer. De faste fødevarer forbliver i kroppen i længere perioder og tjener musklerne mere effektivt sammenlignet med de flydende.

Andre bivirkninger af flydende kost plan:

En flydende kost kan have mange andre alvorlige fysiske bivirkninger, som diskuteres nedenfor.

1. alvorlig hovedpine:

En flydende kost kan medføre alvorlige hovedpine, som kan være rigtig dårlig for nogen. Folk skal arbejde, og når hovedpine opstår, er der tydeligvis en blokering i koncentrationen og fokus på arbejde. En flydende kost kan også resultere i alvorlige pande smerter. Man bør holde op med at opretholde en sådan kost, hvis sådanne symptomer kommer op.

2. Svaghed:

Overalt træthed er en af ​​de vigtigste bivirkninger af en flydende kost. En person vil stå over for nogle alvorlige svage problemer, hvis de ikke spiser noget undtagen væske hele dagen. Mange følger en flydende kostplan for vægttab. Det kan forårsage svaghed.

3. dårlig ånde:

Ingen kan lide en dårlig ånde. Hvis du er på en flydende kost, så dårlig ånde i uundgåelig. En dårlig ånde kan ikke tolereres overhovedet, og det er en af ​​de primære bivirkninger af den såkaldte "sunde flydende kost".

4. Forstoppelsesproblemer:

En person, der indtager flydende kalorier i temmelig lang tid, står over for nogle alvorlige problemer med mave og fordøjelse. Virkningen af ​​en sådan diæt på immunsystemet er allerede blevet diskuteret. Dette svarer stort set til det punkt. En flydende kost kan resultere i forstoppelse og anden mave forårsager en sådan diarré.

Kalorieunderskud:

En vis mængde kalorier kræves af vores krop. En person bør indtage fast kalorieindhold ganske ofte eller dagligt for at opfylde kaloriebehovet. Derfor er en flydende kost sagt at resultere i et kalorieunderskud, og det er en af ​​hovedårsagerne til, at en person ikke kan kompensere for deres kalorieunderskud på grund af forbrug af lavt kalorieindhold, der ikke tjener kroppen overhovedet.

Sample Healthy Liquid Diet Plan:

Morgenmad Valgmuligheder:

 • En kæmpet af spundet frugtkorn
 • Et glas vand eller kaffe
 • En kop frugtjuice

Morgen Snack:

 • En kop Pureed Frugt
 • En kop te

Frokost:

 • En kop af renset grøntsager
 • Et glas sojamælk eller almindelig mælk
 • En kop bouillon

Eftermiddagsmad:

 • En kop is
 • Et glas almindeligt vand

Aftensmad :

 • En kop af renset frugt
 • En kop creme suppe
 • Et glas frugtsaft
 • Et glas vand
 • Et glas sojamælk eller almindelig mælk

Se mere: Kost mad opskrifter til vægttab

Nattetime Snack:

 • En kop yoghurt
 • En kop frugtjuice
 • Et glas vand

Således ser vi, hvordan en flydende kostplan kan følges for at gavne kroppen på flere måder. Det er vigtigt at formulere din egen kostplan afhængigt af hvordan kroppen reagerer på forskellige ændringer, den udsættes for.

Her er top 5 flydende madopskrifter til din hurtige reference:

1. Grøntsagssuppe:

Hvis du er glad i grøntsager, tag bare denne opskrift

 1. En gulerod, en tomat, kvart flaske kalebasser, en løg, en grøn chili
 2. Skær gulerod, tomat, flaskepulver, løg og grøn chili og tryk kog dem med vand tilsat til et niveau, hvor alle veggies bliver nedsænket.
 3. Nu mash veggie blanding og lidt vand.
 4. Stil vandet og tilsæt en knivspids friskkogt peberpulver og en knivstenssalt og tjen varmt!

2. Tomatesuppe:

Tomat er den mest brugte grøntsag i mange opskrifter, da det beriger smagen. Og tomatsuppe er en af ​​de bedst sælgende supper i ethvert spisested, der sælger appetitvækkere!

 1. Tag 3 tomater, kog og puré dem eller tag 2 spises tomaterpuré.
 2. Tilsæt lidt slank ost til den, hvis du ønsker det.
 3. Tilsæt lidt vand, hvis det tykkere.
 4. Garnér det med nogle peberpulver, friskhakket koriander og tjen varmt!

Dette er det nemmeste af alt!

3. Maplesirup:

 1. 2 spsk maple sirup, fortrinsvis organisk
 2. 2 spiseskefulde citronsaft
 3. Et strejf af peberpulver

Bland alle de tre ingredienser med 300 ml vand. Rør godt og nyd det op!

4. Kendis kost plan:

 1. 5 dråber hvedekimolie
 2. 5 dråber linfrøolie
 3. almindelig yoghurt en kop
 4. skummet sojamelk en kop
 5. appelsinjuice og tranebærsaft en kop

Sæt alle ingredienserne i en skål og giv dem en god blanding. Dette er den mest kigget efter berømthed vægttab kost plan.

5. Vegetabilsk Skumssuppe:

 1. En tomat
 2. En gulerod
 3. en halv kop hakket kål
 4. en halv kop broccoli
 5. et par dråber citronsaft og nogle krydderier.

Skær alle grøntsager og lad dem koge. Mens du koger, tilsæt krydderier efter eget valg som løvblad, fedter, peber osv. Og pletter vandet. Nu serveres varmt ved garnering med et strejf citron og nogle koriander sprinkled.

Dette er lækkert endnu nærende!

Nu ved du fordelene ved en flydende kostplan og også de mulige bivirkninger, det kan have, når man praktiseres med flere kombinationer af væsker. Det er vigtigt at formulere din egen kostplan afhængigt af hvordan kroppen reagerer på forskellige ændringer, den udsættes for.

I denne artikel er du forsynet med et flydende kost diagram og nogle af funktionerne om en sund flydende kost. Flydende kost til vægttab er et af de mest almindelige sæt ord i disse dage i mundingen af ​​fysik-bekymrede mennesker. Man kan ikke blot gøre op for kalorieunderskuddet, der kunne have været forårsaget på grund af sådanne kostvaner, hvilket viser at denne kost ikke er så sund for os også.

Pin
Send
Share
Send