Skønhed og mode

Top 9 Avon Parfumer

Pin
Send
Share
Send


Duftstoffer definerer ens personlighed. Der er få ting, der øjeblikkeligt kan øge din spiritus, og et valg af gode parfume er helt sikkert toppen af ​​listen. Livet er for kort til at kaste sig over gamle parfumer i din garderobe. Der er flere mærker oversvømmet på markedet, der hævder at tilbyde det bedste af duftstoffer til let overkommelige priser. Avon som et mærke er helt sikkert en blandt listen. Avon tilbyder dig de mest eksotiske dufte, som du vil finde det svært at modstå at bære på alle dine specielle lejligheder.

Avon Parfumer:

Hvis du har svært ved at kortlægge det bedste fra partiet, skal du kigge på disse top 9 Avon parfume listen.

1. Daydream Eau de Parfum Spray:

Daydream Eau de Parfum Spray er en af ​​de bedste Avon parfume til dato. Som navnet afslører, brug denne parfume til at gå vild i den mystiske duft, der er resultatet af brugen af ​​aromatiske blomster og sandeltræ. Parfume er let at anvende, og den beroligende aroma er perfekt til at slappe af dit humør hele dagen lang.

2. Avon Instinct For Her:

Dette er en af ​​de bedste Avon parfume til kvinder, der er tilgængelige på markedet. Brug denne duft til at få en karakteristisk lugt, der er en kombination af eksotisk camellia og sensuel sandeltræ. Avon Instinct for Her finder med rette et sted blandt de 10 bedste parfumer til kvinder. Desuden er denne særlige parfume fremmes af ingen andre end Megan Fox for sin sanselige duft.

3. Sjælden guld Eau de Parfum Spray:

Denne sjældne guld parfume spray fra Avon er et perfekt tilbehør til dine specielle arrangementer og lejligheder. Det giver en intens blanding af eksotiske blomsteraromaer sammen med vanille og rav. Den herlige duft af denne Avon parfume til kvinder vil hypnotisere dine sanser. Desuden vil den langvarige duft få dig til at føle dig sexet hele dagen igennem. Grib denne flaske nu på kun INR 1541.

Se mere: Avon ure til kvinder

4. Avon Evig Magic:

Avon Evig Magic er blandt listen over de bedste Avon parfume Indien. Det er især kendt for sin friske og rene duft af vanille. Selvom duften ikke varer længe, ​​er denne særlige Avon parfume så billigt prissat til kun INR 700, som du ikke ville have noget imod at bruge det ofte flere gange om dagen.

5. Avon Instinct for Him Eau de Toilette Spray:

Når du vælger din parfume, lad dine instinkter tage fuld kontrol. Denne Avon parfume til mænd er ideel til en mand, der kan lide stærk maskulin duft dannet af kombinationen af ​​Ebony træ, salvie og vilde mandarin. Brug denne Avon parfume og lad den magnetiske energi strømme omkring dig.

6. Sjældne perler Eau de Parfum Spray:

Denne sjældne perle parfume spray fra Avon er utvivlsomt duften, du vil elske at bære for enhver lejlighed. Det omgiver dig med en usædvanlig kombination aroma af perle muskus, patchouli og sandeltræ. Den meget feminine duft af Rare Pearls fra Avon er et must køb for hver pige på INR 1541.

Se mere: Avon Kosmetiske Produkter

7. Mesmeriser Köln Spray:

Et must i hver mands garderobe; denne Mesmerize Köln Spray har en meget fængslende muskulatur, der er en perfekt blanding af klassisk og moderne duft. Prissat på INR 1541 vil denne Avon parfume sikkert hjælpe dig med at få fat i kvindelig opmærksomhed.

8. Forever Eau de Parfum Spray:

En klassiker fra Avon Fragrance-listen, denne Forever Eau de Parfum Spray er egnet til at fejre alle elskelige lejligheder i dit liv. Grib dette nu på bare INR 2010.

9. Avon Luck for Him Eau de Toilette Spray:

Ligesom navnet antyder, brug denne Avon parfume til mænd for at få heldige i livet. Blandingen af ​​kølige krydderier og mandarin giver en frisk energirende aroma, der er meget bærbar dagligt. Denne parfume er prissat til INR 1943.

Se mere: Avon håndtasker i Indien

Hold denne Avon duft liste handy og find din signatur parfume uden meget ado.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: My top Avon Perfumes, Avon shirt review and current sales! (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send