Frisurer

25 Prægtige Pompadour Frisurer til Mænd i 2018

Pin
Send
Share
Send


Ønsker du at dyrke en pompadour? Men lidt bange for, hvordan man tager sig af det eller fortsætter med at skabe den stil for dig? Ingen sved, vi har alt dækket med hensyn til pompadour frisure. Fra sine typer til at passe plus også hvordan du kan forbedre din pompadour - vi har dækket alt her. Så uden at spilde mere tid, lad os dykke ind i den smukke og kreative verden af ​​pompadour-hår styling. Du vil ikke fortryde dette.

The Best Pompadour Frisurer til Mand med Billeder:

Lad os se de følgende top 25 pompadour frisurer, som er nyttige til at lave en anden frisure af de andre. Også du ser virkelig ud som din ven.

1. Side del Pompadour:

Dette er en meget anden tilgang til pompadour haircut. Pompadour fokuserer primært på bagsiden af ​​håret. Her er det sidedelens dellinje, som skal fungere som bunden af ​​håret. Dette vil give et meget smukt udseende og vil helt sikkert se stilfuldt ud. Det anbefales at bruge et godt matte færdigt produkt, der har en flot udseende tekstur. Siden håret vil være nok ved hjælp af våd hår gel.

2. Kort Pompadour:

Dette er en fantastisk pompadour haircut, hvor du kan flaunt det med dine traditionelle træk. Det kan opnås med kort hår og kan passe til næsten enhver situation. For at få et moderne udseende er det tilrådeligt at style håret fra delelinjen. Også, hvis du ønsker at få et rent udseende, få en god våd hårgelé.

3. Undersøg Pompadour:

Denne type pompadour haircut er fantastisk at prøve. Denne underbuds pompadour ser rigtig godt ud og giver mere effekt end falmede sider. Overdelen af ​​hovedet bliver volumen tung, hvilket giver den en stærk stil. Det har også meget fleksibilitet også, så du ikke har taget hånd om meget af styling. Det længere hår ser også godt ud over siderne.

4. Curly Pompadour:

Pompadour haircut handler ikke altid om krøllet hår. Det handler om lige hår. Udseendet du får med lige hår er fuldstændig ikke muligt med krøllet hår. Stadig, med god tekstur kan volumen og højre snit lande dig med en stor krøllet pompadour cut. Det vil se fantastisk ud og omfavne de fantastiske pædagogiske stilarter derude. Du kan også medtage under underskæringer eller korte sider.

5. Bølget Pompadour:

En klassisk pompadour haircut giver dig skarpe og kantede udseende. Men denne bølgede vil give dig glæde og fuld af ungdommelighed. Fantastisk til mode, da denne stil ikke tager sig selv meget alvorligt. Dette udseende er også let at nærme og skabe også.

6. Pompadour Fade:

Denne frisure er meget afhængig af pompadour fade. En falsk stil er forbundet med mange frisurer af mennesker. Denne popularitet kommer fra pompadourens evne til at give stabilitet og renhed til en rodet stil. Det kombinerer alle de vigtigste stilarter med koniske kanter af det klassiske design. På grund af en kort længde over ørerne vil det skabe et kig på at have større vægt og volumen på toppen.

7. Quiff Pompadour:

Denne pompadour-fade skaber et meget stilfuldt udseende. Det kombinerer både pompadour og quiff. Det giver en masse volumen oven på hovedet. Det ser også meget smukt ud. Quiffen kan også laves enkelt, ved at gøre den mindre eller større. Denne rene quiff ser meget stærk ud i forhold til et messig quiff, der virker blødt.

8. Mini Pompadour:

Denne mindre end korte pompadour skaber en pompadourfade. Det kaldes også mini pompadouren. Dette er fantastisk til mænd, der har kort hår og dermed ikke kan lave den klassiske pompadour. Denne type pompadour kan nydes af disse mennesker og kan vente, da håret begynder at vokse. Selvom dette hårklipp ikke får meget opmærksomhed, er det stadig godt for den moderne mand.

9. Rett Pompadour:

Denne type pompadour-fade skaber et meget skarpt og klassisk udseende. Selvom dette hårklipp kan gøres på bølget hår, opnås de bedste resultater på lige hår. Så hvis du ikke har bølget hår, kan du give denne en prøve. Også ser meget professionel og sport en meget ren, pæn udseende også.

10. Moderne Pompadour:

Selvom pompadour er en tidløs klassiker, får den et twist fra det 21. århundrede til at se det ud som en moderne pompadour. Dette giver det et mere slank, bedøvende og kantet udseende. Så længe man har tillid, kan han trække dette udseende. Denne version af pompadour er mere defineret end den oprindelige version og kan således gøre ansigtet længere. Folk med runde ansigter er også velegnede til dette. type moder

11. Pompadour og Beard:

Dette er en slags moderne pompadour look, hvor det kombineres med et skæg for at give det ultimative udseende. Denne kombination vil virkelig gøre hoved og øjne. Det er dog ikke let at trække af dog. For det første skal skægets størrelse være i form med din pompadour, ellers ville det virkelig se underligt ud. Også regelmæssig vedligeholdelse og trimning er meget vigtig for at holde det smukt.

12. Single-Length Pompadour:

I dag handler mænds pompadour om underbud. Men nogle viser stadig længere sider. Denne single-length pompadour vil ikke skabe nogen differentiering mellem længden af ​​siderne og tophår. Dette giver et mere klassisk udseende. Sidens sektioner af håret kan også tages for at skabe pompadouren. Dette udseende giver en meget poleret glans, men højden af ​​håret er mindre her. Sidedel kan også tilføjes, hvis det kræves, til denne stil.

13. Full Volume Pompadour:

Dette er en type mænds pompadour, hvor hele hårets volumen testes og anvendes. Det handler om at tage det oprindelige koncept til et helt nyt niveau ved at øge bredden og længden af ​​pompadouren. Dette udseende kan sportes af nogen, men den person, der har det tykkeste hår, vil gavne mest. Du kan barbere siden for at skabe et totalt pompadour look, og også bruge en tørretumbler samt det nødvendige produkt for at få de ønskede resultater.

14. Textured Pompadour:

Denne type pompadour indeholder en pompadour underskæring på en meget slank måde. Denne strukturerede stil vil give en lille smule struktur og integritet til det hele. Dette er ideelt til både kontorer og efter kontorstid. Denne tekstur er let at skabe også. Men hvis du har lige hår, kan det være svært at trække dette blik ud. Derfor anbefales brug af tekstureringsmiddel.

15. Asiatiske Pompadour:

Denne asiatiske pompadour har en pompadour underskæring. Denne haircut ser fantastisk ud på forskellige slags mennesker. Det slanke og mørke udseende asiatiske hår er helt egnet til at lave pompadour. Det vil se meget forbløffende og smukt ud. Hvis hårvolumenet er stort, så kan pompadour let opnås. Men hvis håret er tyndt, kan hårvolumenet øges ved brug af forskellige produkter.

16. Elvis Pompadour:

Den klassiske pompadour var opstået tilbage på 1700-tallet, men det var ikke et populært hårklipp, før det blev brugt af rockkulturen fra 1950'erne og Elvis Presley selv. Kun på denne måde tog populariteten af ​​pompadouren afsted. I de foregående dage plejede pompadour at være slank og helt lige, men i dag handler det hele om volumen og tekstur. For at få dette udseende, skal du bruge forskellige produkter for at få det glatte design.

17. Slicked Back Pompadour:

Dette er en slags klassisk pompadour, hvor hvis dit hår er glat og slankt, fortjener du dette hårklipp. Denne pompadour ser poleret ud sammenlignet med teksturerede. Det giver også en old-school, retro look også. For at få dette smukke udseende anbefales det at bruge voks eller hårgel eller endog blæstørring, inden du fortsætter med at gøre stylingen.

18. Frakoblet Pompadour:

Denne pompadour frisure er speciel indrettet til at introducere et ekstra liv i dit hårklipp. Denne hårklipp skal være en måde at spændingen på. En frakoblet underskæring kombineres nu med en pragtfuld pompadour, og det ser således ud til at være ideel til det 21. århundredes mand. Denne meget flotte frisyre vil også være meget iøjnefaldende.

19. Textured Relaxed Pompadour:

Denne afslappede pompadour frisure mandlige specielle hårklipp vil virkelig gøre dig tryg. Dette look kombineret med en normal pompadour, dette frisør vil vise andre definitionen af ​​at være en cool laid back finish. Dette er fantastisk til folk der også har tykt og bølget hår. Hvis nogen ikke har tykt eller bølget hår, kan brug af forskellige produkter muligvis hjælpe.

20. Pompadour med skinne:

Denne pompadour frisyre til mænd ser meget skinnende ud. Også for at sikre, at du har tilstrækkelig glans, er dette et kriterium for at gøre dit hår meget naturligt. Derefter skal du tørre det og derefter bruge pomade til styling. Derefter vil brugen af ​​shinning spray øge glansfaktoren.

21. Pompadour med ekstra volumen:

Denne pompadour frisure til mænd har det specielle behov for at have ekstra volumen. Pompadour er allerede en stor stilfuld haircut, men hvis du har mere hårvolumen, kan den skønhed gå meget højere. Du er nødt til at bruge forskellige produkter, herunder brugen af ​​volumenøkende produkter, pomade osv. Og endelig kan du smage de endelige resultater.

22. Pompadour med blondt hår:

Sammen med en pompadour er der også mange forskellige ting, du kan udforske mere. Du kan spille med størrelse, tekstur og endda farven på dit hår. Dette vil gøre din pompadour mere fantastisk og slank også. Du kan også bruge hårpomade i at øge sin stil.

23. Pompadour Mid Fade:

Dette er en meget anden tage på pompadour ruten. Hvis man kombinerer den oprindelige pompadour med midtfade, så ville det hele se bare spændende ud. Det har et længere hår i midten af ​​hovedet til det kortere hår omkring det. Dette giver en meget unik form og størrelse til udseendet. Dette vil også se meget skarpt og kantet ud. Du kan også bruge hårpomade for at øge din stilfaktor.

24. Kort krøllet Pompadour:

Når dit hår er krøllet, er dette hårklippet at få. Dette hårklipp giver dig en krøllet pompadour. Dette er også helt stilfuldt og smukt. Også brug for bare en bred tand kam til stil dit dejlige hår. Du kan også bruge pomade frisure produkter, for at øge din stil faktor. Hvis du vil have ekstra volumen, skal du bare tørre hårets rødder.

25. Kort Pompadour med High Fade:

Denne type pompadour haircut giver dig det militære type stilfulde udseende. Men husk at bevare proportioner så godt. For meget fade kan forlænge ansigtet for meget, men en høj fade med en kort pompadour vil se bedst ud. Også brug pomade frisure produkter til at øge stil kvotienten.

Denne store liste gør os klar over, hvordan man stiler en pompadour. Vi kommer også til at kende de mange typer stilarter, der er forbundet med en pompadour. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at beslutte, hvad der vil være din næste pompadour haircut, men gør dig også opmærksom på, hvordan du holder det regelmæssigt under kontrol.

Pin
Send
Share
Send