Skønhed og mode

15 bedste og nyeste showcase design til hall med billeder

Pin
Send
Share
Send


Når vi går ind i et hus den tid ser vi rundt og vi justerer os selv som pr. Situation i hallen. Showcase kan fange vores opmærksomhed mere end noget andet i det sted. Designer, enkle, lange, små eller mange flere designs i udstillingsvinduer er et spørgsmål om valg af mennesker.

Showcases er blevet brugt i aldre til at sætte knick-knacks, som vi gerne vil vise andre. De kan holde mange ting lige fra dit stereoanlæg, fjernsyn eller nogle gange bare bare en smule attraktioner. Med det mål at vi herom beskrev udstillingsdesign til hall gennem denne artikel, lad os se dem visuelt.

Simple og moderne Showcase Designs til Hall med billeder:

Lad os finde her vedhæftet nogle væg- og træfremstillingsdesign til hall med billeder og dekorere stilfuldt for at overraske dine venner og naboer.

1. TV Modular Wall Showcase Design til Hall:

Dette showcase design er nu et af de mest eftertragtede showcase designs til hall, da det dækker de vigtigste enheder i hallen. Det rummer tv- og musiksystemet bortset fra bøger og knick-knacks. Du kan bruge nogle gammeldags idoler til at give et koldt udseende til denne udstillingsvindue. De modulære udstillingsdesign til hall er også brugt til at dække en hel væg og har en træ baggrund. Hvad med dette simple showcase design til din hall?

2. Den moderne stil:

Her er et moderne showcase design i en hall, der er meget simpelt og alligevel elegant. Designet omfatter flydende hylder, der er placeret på væggen. Det tynde lange bord under enheden er meget sofistikeret. Denne er minimalistisk skønhed og tilføjer en følelse af elegance til hallen. Dette seneste showcase design til hall er inspireret til at se lille og kompakt.

3. Fancy Style:

Hall showcase designs har meget dekorative ideer, der kan indarbejdes i showcase. Her har du et sæt, der har to skabe på begge sider og kabinetter på den nederste halvdel også. I henhold til dit valg af hall maleri kan du prøve sort / hvid kombinerede farvekombinationer i udstillingsvindue. Mellemrummet kan bruges til at placere et LCD-tv.

4. Holde det Elegant: Træet Fremstillingsdesign til Hall

Blandt de nyeste udstillingsdesign til hall er denne moderne træfremvisning. Designet har tre niveauer, der skæres ind imellem for at se chic ud. Udstillingsvinduet er meget enkelt og har et lukket skab for at holde tingene trygge. Brug nogle kunstige blomsterpotte til at give et klassisk og naturligt udseende til showcase.

5. Simple Showcase Desin For Hall:

Få fantastiske endnu enkle showcase designs til hall. Denne udstillingsvindue indeholder kun en to-niveau bord. Bordet kan rumme et tv og et musikanlæg med alle enheder. Dette er behageligt for de folk, der har brug for fremvisning i deres budget også. Denne er enkel og giver et godt motiv.

6. LED Showcase Design til Hall:

Hall showcase modeller kan være meget sofistikeret og moderne. Disse flydende hylder er slanke, elegante og blander med væggen. De farver, der anvendes i disse modeller, er meget afdæmpede, og det gør det meget slående. Du kan personliggøre denne type udstillingsvindue i henhold til dit designvalg og er en populær hall-tv-showcase prototype.

Se mere: Tile Designs til Hall

7. Wall Space Wooden Showcase Design:

Hvis du planlægger designere og udnytter hele væggen, er denne model det perfekte valg til din hall. Blandt udstillingsmodellerne til hallen er de der dækker et helt vægrum. Disse udstillingsmodeller har en træramme til væggen. Skabe og hylder placeres derefter på denne ramme.

8. Traditionelle Showcase Design Træ:

I begyndelsen af ​​90'erne var disse typer af modeller berømt for hallinteriors. Her er et traditionelt hall showcase design, der er lavet af træ. Designet har lukkede hylder på bundstativet og åbne hylder i begge ender. Et tv kan placeres i centrum for visning. Rummene til højre kan rumme nogle showpieces. Det kan tage lidt plads fra din gang. Sørg for at have en stor hal, når du vælger dette.

9. Hall TV Træ Showcase Designs:

Få dette alle træfremstillingsdesign til en hal og brug pladsen til en hel mur. Denne træ udstillingsdesign til hall kan rumme alle underholdningsenheder samt fotografier og andre ting. Bøger mv kan opbevares i skabene lavet. Dette gode og stilfulde også, hvis dit budget er lavt.

10. Seneste Showcase Design til Hall:

Du kan konvertere en hel væg til et showcase med dette vægudstillingsdesign. Væggen er dækket af hylder, der er sammenknyttede. Du kan også sætte din smukke samling af bøger og nogle dukker. Dette design skaber en sømløs følelse. Dette er også egnet til unge. Denne er inspireret til at se trendy og optager mindre plads.

Se mere: Moderne Living Room Designs

11. New Model Showcase Design:

Blandt tv-udstillingsdesign til hall er dette store og dristige udstillingsvindue i sort. Designet indeholder et stort tv-rum og flere skabe, der kan gemme masser af genstande. De lukkede og åbne skabe hjælper dig med at fremvise mange ting. Kvinder er for det meste som denne type udstillingsvindue for deres personlige ting.

12. Designer Showcase:

Denne lille trædesigner er perfekt til små rum. Træpræsentationen har ni hylder, der kan bruges til at placere ting. Udstillingsvinduet er fladt og kan opbevares i små værelser. Disse udstillingsdesign til hall er et godt valg for en lille væg, hvor du kan passe med komfort look. Det er en populær hall udstillingsvindue på indiske huse og udgør en del af deres attraktive interiører.

13. Living Room TV Showcase Design:

Få denne stenværker sort / hvid farvefremvisning, der er fantastisk og klassisk. Lysarmaturerne på udstillingsvinduet er meget stilfulde og tilføjer en særlig skønhed til det overordnede udseende af denne hallfremvisning. Det ser meget godt ud i store haller. Denne type udstillingsvindue er nyttig til luksustyper af duplex lejligheder eller bungalows '.

14. Lang Glas Showcase Design Til Hall:

Her er et slank og langt udstillingsdesign, der er perfekt til små rum. Glaspræsentationen er fantastisk til at holde knick-knacks og vise dine interessante stykker. Lyset inde i udstillingsvinduet lyser op varerne indeni. Det giver et unikt udseende til din hall. Hvad med dette glasfremstillingsdesign til hallen.

15. Chic udstillingsdesign:

Her er en dejlig bogreol cum showcase design, der har en væg dækket med hylder. Udstillingsvinduet har åbne skabe, der er geometriske i form. Den nederste bord kan rumme tv'et. Det har mindste hylder og kan huske meget få ting. Hvis det er din slags, vær forberedt på at huse minimale bøger.

Se mere: Vægdesign til Hall

Showcase design til hall omfatter moderne, moderne såvel som traditionelle designs. Disse showcases kan dække hele væggen eller kan være slanke og flade. Mens du køber nogen fremvisning, skal du tjekke med nogle få mere design og farver. Showcase skal matche til din hall. Gå med direkte shopping indstilling, mens du vælger et showcase. Tjek materialet og kvaliteten af ​​din udstillingsvindue. Tag vejledning fra en indretningsarkitekt, der hjalp dig med at male dit hus. Få dem rigtige. De har en stor rolle at spille i dit interiør og tiltrækning.

Se videoen: 35 COOL CRAFTING LIFE HACKS AND DECOR IDEAS (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send