Skønhed og mode

9 Eye-Catching Easy Spring Crafts til børn og børnehave

Pin
Send
Share
Send


Forår starter fra midten af ​​marts til midten af ​​juni; Det er den slags årstid, dens efterfølgende vinter og foregående sommer. Det er den tid, hvor nye blade springer ud, friske og fra de grønne træer og de friske blomster, det forynges alle.

Bedste og enkle forårshandsker til børn og førskolebørn:

Der er en ide, som du kan følge til foråret, her er nogle top 9 nemme forårshandsker til førskolebørn og voksne,

1. Bird Toy Craft:

Med de nye blade og blomster, som fuglene nyder, er de også friske til at tage lange fly fra et træ til et andet. Dette er et godt fjederfartøj til børn, hvor du kan lave små fugle og indsætte dem på et ark pap, som brun Baggrund, dette er et godt håndværk, der skal opbevares i ens rum.

2. Paper Flower Craft:

Dine børn får mange aktiviteter på sin skole, hvad man kan gøre er at få dit barn til at lære om papirblomsten, tage et ark papir forskellige farveark skære dem, men ikke helt dem pakke det på en pap og forsøge at lave runde blomster . Disse er de store forårshandsker til førskolebørn.

3. Stick Animal Craft:

Gennem stavdyr kan du repræsentere forårssæsonen meget godt, så alt du behøver at gøre er at samle ispinden og male dem med anden farve som grøn, orange, gul, da disse farver repræsenterer forårssæsonen, så kan du lave nogle øjne "og næse og holde lidt bomuld til håret, kan denne fantastiske forårsbog ideen opbevares som udstillingsstykke.

4. Pompom Spring Craft:

pom pom er de små svampe bolde, der bruges til forskellige ting som øreringe og ringe, du kan også lave nogle vis stykke ud af dem, så for at lave foråret pom håndværk kan du lave en sky ved at skære skyens form og indsætte forskellige farve pom til det kan du så lime dette på dig Almira eller endda din værelsevæg, dette er et unikt fjerkræ for småbørn.

5. Mason Jar Craft:

mason krukke er den regelmæssige glasburk alt du skal gøre er at male dem som nogle forår farve og derefter sætte nogle friske blomster 'i dem, eller du kan lave papir blomster som forårssæson farver og sætte dem i det, det er et let forår håndværk .

6. Brødbrædder Forårskunst:

Nå er de gode forårsmagasiner til voksne, du har en gammel skærebakke i dit hus, som du kan omdanne det til en smuk bakke, så ønsker dig en anden farvekanin og holder den til bakken, og det bliver et smukt show stykke og en ny håndværksidee.

Se mere: Sommer håndværk

7. Butterfly Spring Craft:

Du kan nemt lave sommerfuglfjærhåndværk ved hjælp af kaffefilter, du kan bare male dem i forskellige farver og derefter knuse dem og gøre nektaret af det fra et strå. Disse er de store forårsmagasiner til børn, de kan hænge det i deres værelser.

8. Forårskronen:

Du skal bare samle papirblomsterne, eller du kan lave papirblomster med forskellige farver på foråret og derefter holde det på en rund pap og lægge en blonder til den for at hænge den. Hermed får du en smuk blomsterkrans. Du børn kan nemt lave denne krans Dette er de bedste forårsbog ideer til børn, også at dræbe tid.

Se mere: Vinter håndværk til børn

9. Frøblomst:

Så du kan lave smukke fjerkræ fra forskellige store frø, enten fra et træ eller en blomst, alt hvad du skal gøre er at farve disse frø med nogle forskellige farver, som foråret farve, og indsæt dem på et ark papir og ram dem, disse er de store håndværk til foråret.

Der er mange kilder håndværk, som du kan lave hjemme hos dig selv, du kan holde dem som et prægstykke, eller du kan ramme nogle af dem og holde i dit hus, du kan også sælge dem.

Se mere: Easy Holiday Crafts

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send