Skønhed og mode

Top 9 bryllupsrejse steder i Maldiverne

Pin
Send
Share
Send


Maldiverne er en gruppe af ø i Det Indiske Ocean, der er en drømme bryllupsrejse destination for næsten alle par. De afsondrede øer, skinnende hvide strande, mousserende sand, koralrev og akvamarinliv gør det til et levende paradis på jorden! Du kan overveje det til din perfekte bryllupsrejse destination, hvis du vil have nogle udsøgte dykning sessioner eller et roligt tilbagetog i nogle eksklusive spaer! Afhængigt af dit humør og valg er her de bedste bryllupsrejsemål i Maldiverne:

Bedste billeder af bryllupsrejse steder i Maldiverne:

1. Manta Point:

Manta Point er et af de mest eftertragtede Maldiverne bryllupsrejse steder. Det er et dykested hvor du kan se tusindvis af manta stråler. Efter at have cirkuleret over koralrev og bliver renset glider de over til de lave vand for at fodre på plankton. Hvis du besøger Maldiverne, undlad ikke at gå glip af denne fantastiske dykkeroplevelse.

2. Alimatha Island:

Beliggende ved Maldivernes østkyst kan du besøge denne destination for enhver form for vandaktivitet; såsom dykning og snorkling. De skinnende strande er omgivet af grønne landskaber og fantastiske naturskønne landesider.

3. Bluetribe Moofushi:

Denne dykkested er et af de førende rejsemål for et utal af vandsport; herunder-dykning, snorkling, windsurfing, kajaksejlads og vandcykling. Du kan også se en bred vifte af hvaler, manta stråler og fisk, mens du nyder en romantisk krydstogt eller en tur langs kysten.

Se mere: Schweiz Bryllupsrejse Steder

4. Udheemu Ganduvaru:

Hvis du vil have et glimt af historiske Maldiverne, så besøg øen Utheemu. Utheemu Ganduvaru var den officielle bolig for Sultan Mohamed Thankurufaan, der var kendt for sine heroiske gerninger og rigelige bidrag til de gamle Maldiverne.

5. Hukuru Miskiiy:

Den gamle fredag ​​moske er endnu en af ​​de berømte Maldiverne bryllupsrejse destinationer. Dette er den ældste moske på øen og har udsøgt interiør designet med koral sten og kunstværker af gamle arabiske scripts. Der er også storslåede grave i hukommelsen til forskellige sultaner og herskerne på denne ø.

6. Nationalmuseet:

Hvis du er på udkig efter historiske steder at besøge i Maldiverne til bryllupsrejse, så kan du naturligvis overveje Nationalmuseet. Dette museum huser alle de antikke artefakter i Maldiverne, der taler om øens rige historiske arv.

Se mere:Bryllupsrejsemål i Sri Lanka

7. HP Reef:

Dette er endnu et kendt dykested i Maldiverne. Beliggende i Nordlige Male-atollen er dette et udsigtspunkt for smukke koralrev og et udvalg af flerfarvede fisk. Hvis du er naturen beundrer og en elsker af det rige hav flora og fauna, så er dette stedet at være!

8. Bananrev:

Bananreven er endnu en legendarisk bryllupsrejse destination i Maldiverne. Der er et navn fra Banana Reef. Udvidelse op til 300 meter fra nord til syd og placeret i Nordlige Male, vil du blive overrasket over de mange vandlevende her. Dette omfatter-Napoleon Wrasse, Banner Fish, Moray Eels, osv.

9. Sun Island Resort and Spa:

Dette tropiske sted beliggende i South Ari Atoll betragtes som det bedste sted i Maldiverne til bryllupsrejse af mange. Udsmykket med stort grønt, smukke blomster og laguner, giver dette feriested dig en ægte oplevelse af øen logi!

Se mere: Bedste bryllupsrejse for unge par

Når du vælger Maldiverne som din bryllupsrejse destination, kan du være sikker på, at der ikke vil være nogen beklagelse. Hvert af dine lidenskaber vil gå i opfyldelse midt i de stiplede øer, de rolige kyster eller de udsøgte feriesteder. Den bedste sæson at rejse til disse øer er i november og april. Dette er den periode, hvor der ikke er meget regn, og du kan udforske dette fredfyldte tilbagetog til fulde!

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Sådan finder du det ideelle hotel på Maldiverne (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send