Hårpleje

8 bedste krøllede hårpleje tips til kvinder

Pin
Send
Share
Send


Hår er et af de vigtige aspekter af en personlighed, der kan tilføje eller negativt påvirke udseendet og udseendet af en person. Dette gælder især for kvinder, der direkte forbinder håret med skønhed. Men hver er født med specifik hårtype ligesom hudtype. Der er mange kvinder, der er født med krøllet hår. Det er vigtigt for dem at vide, at krøllet hår ser elegant ud, men er meget vedligeholdende. En gang skal der være meget omhu for at opretholde de rigtige krøller. I stedet for at vælge dyre behandlinger, der er tilgængelige på markedet, bør man bruge enkle og grundlæggende tips til at passe på det krøllede hår.

Basic Curly Hair Care Tips:

Her indgik vi nogle enkle Curly Hair Care Tips til kvinder.

Kig efter en god hår stylist:

Et af de vigtigste tips, du skal holde fast ved, er at kigge efter en frisør, der perfekt ved hvad du vil have. De bør være i stand til at håndtere og tage sig af dine krøller og give dig den regelmæssige trim og styling, der passer dig. Dette vil helt sikkert gøre tingene meget lettere for dig.

Brug specialiserede produkter:

I dag er hårplejeprodukter tilgængelige på markedet og holder i tankerne de behov og krav, som forskellige hårtyper har. Det samme er tilgængeligt for krøllet hår. Der er specialiserede shampoo og balsam, der skal bruges på håret, der er specielt lavet til krøller. Din frisør kan lede dig her.

Se mere : Sådan får du krøllet hår

Må ikke børste:

Et af de enkle tips til vidunderligt krøllet hår er at forbyde brugen af ​​pensel helt. Man bør bruge fingrene og hænderne til at fjerne håret forsigtigt og effektivt. De-tangling sprays er også tilgængelige på markedet til dette formål.

Anvendelse af Microfiber Håndklæde:

Den bedste måde at tørre op på krøllerne er at bruge et microfiber håndklæde til rådighed på markedet. Håndklædet skal heller ikke gnides på krøllerne, i stedet forsøge at vaske vandet på håndklædet. Dette vil hjælpe dig med at undgå frizz at krøllet hår er mest tilbøjelig til. En tørretumbler kan bruges på lav luft for at tørre krøllerne hurtigere, hvis du har travlt.

Produkter at holde sig godt til:

Da krøllet hår er tilbøjeligt til tørhed og frizz, kan du nemt have en dårlig hårdag uden at vide. Ved at holde anti frizz serums, varmebeskyttelsesmidler og styling geler praktisk, kan du komme over denne krise på en meget hurtigere og lettere måde. Det gør håret mere håndterbart.

Ekstraudstyr er påkrævet:

For krøllet hår er tørt og kruset, skal du sørge for at dybe håret mere end ofte og have en række konditioneringsmetoder at bruge. Dette gælder især for hårets tips, hvor det er svært for de naturlige olier at nå. Balsam skal bruges efter hver vask, og hvis det ikke virker, skal du bruge orlov i balsam for at få bedre resultater.

Hold hænderne slukket:

Hold dine hænder væk fra krøllerne så meget som muligt. Jo mindre du spiller med håret, jo bedre bliver det vedligeholdt. Mange piger har denne vane at røre håret mere end ofte. Hvis du vil have nogle flotte krøller, så følg ikke denne vane. Det vil hjælpe med at holde frizz under kontrol.

Vask ikke for ofte:

Krøllet hår er tilbøjeligt til tørhed og frizz. Shampooing håret mere end ofte vil kun vaske væk de naturlige olier i en grad, hvor problemet bliver ude af kontrol. Det anbefales stærkt, at du ikke vasker håret mere end to gange om ugen.

Pin
Send
Share
Send