Skønhed og mode

Top 9 Stilfulde og moderne badeværelseskomfurer og skabe

Pin
Send
Share
Send


I moderne badeværelser er forfængelighed et must for alle. Store eller små, hvert badeværelse har brug for plads til opbevaring af det grundlæggende. Disse forfængelighed kommer i flere strukturer og designs, som kan bruges i henhold til ledig plads.

Pas på at installation af forfængelighed ikke blokkerer meget plads, da det gør badeværelset meget lille og overbelastet. Afhængigt af behovet kan det være væghængt eller gulv placeret.

Bedste og moderne badeværelseskomfurer og skabe:

Her er et par stilfulde og elegante badeværelser forfængelighed design til dig.

1. Den store hvide forfængelighed:

Et stort badeværelse med en enorm forfængelighed er alt, hvad man kan bede om. Dette storslåede hvide badeværelse forfængelighed i hvidt er ideelt til luksuriøse badeværelser med store vægge. Det går godt med anden indretning og har en klassisk antik bygning.

2. Kæmpe L-formet Forfængelighed:

Denne forfængelighed badeværelse design er egnet til et stort badeværelse med masser af plads til at indarbejde denne creme farve forfængelighed med tre store spejle. Det er i kombinationen af ​​flere skuffer og enkeltdørskabe, der er designet til at gemme mange ting.

3. Forfængelighed i kontrast:

I disse badeværelsesenheder fremhæver de store skuffer og skab under håndvasken rummet med deres mørke farve i modsætning til de enkle og ædru kombinationer af resten af ​​stedet. Det er en passende størrelse for et mellemt til stort badeværelse.

4. lille og enkelt badeværelse vanity:

Den lille forfængelighed her er bare ideel til denne størrelse på badeværelset. Det passer godt sammen med andre badeværelsetilbehør og havde en udsøgt stil. De små badeværelsesfladder er ret gamle og meget kontrast til den moderne finish af resten af ​​stedet.

5. De grundlæggende vanities:

Disse badeværelseskabinetter er af små til mellemstore badeværelser med mellemstore dobbelte dør forfængelighed. Denne firebenede forfængelighed ser meget anderledes ud end resten af ​​badeværelsesindretningen og er dermed et attraktivt center, selv i sin grundlæggende form. Farven går godt sammen med resten af ​​badeværelset, og hele stedet er synkroniseret i kombination.

6. Træ Forfængelighed Med Kun Skuffer:

Trækladerne er meget lette at håndtere og ser smart og elegant ud. Her er disse skuffer i en mørkere skygge i forhold til resten af ​​badeværelset og er en fremhævende faktor af stedet. Laderne er lige den rigtige størrelse og ser rummelige ud.

7. Chokoladefarve Små størrelse forfængelighed med skuffer:

Den fremhævede frontvæg og forfængelighed er i samme kombination, hvilket giver en unik synkronisering på stedet. Skufferne er ret små, men mange, hvilket gør adskillelse af ting nemt. Små rum er også gavnlige, hvis vi ser på, hvad angår vedligeholdelse.

8. Forfængelighed med spejle:

Vi ser sædvanligvis forfængelighed for badeværelset med træ eller vinyl, men her er der en, der er udstyret med spejle overalt. Disse glatte spejle med hvidt udseende er unikke i stil og er nemme at vedligeholde. To dobbelte dørskabe med smukke toppe og adskillige skuffer gør denne forfængelighed velegnet til mellemstore og store badeværelser og er temmelig rummelige.

9. Wall Hung Vanity:

Det unikke design af denne væghængte forfængelighed er meget imponerende og elegant. Det er velegnet til badeværelser i alle størrelser. Her er det blevet anlagt klogt, idet man anvender den tomme væg mellem badekar og badestrand. Strukturen er også rummelig og moderne.

Disse eksklusive design er meget imponerende, da de gør brug af hele rummet og føjer til badeværelset og giver også nye ideer til dem, der laver eller renoverer deres badeværelse.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send