Skønhed og mode

Top 9 Home Remedies for rygsmerter

Pin
Send
Share
Send


Blandt de mest almindelige sundhedsskader relateret til muskelspørgsmål er rygsmerter ganske udbredt blandt tusindvis af mennesker over hele verden. Det er et problem, der forårsager en masse ubehag i kroppen og fører til at hæmme i den daglige livsstil. For at sikre, at du begynder at leve et sundt og problemløst liv igen, er det altid bedre at kigge efter nogle sikre og effektive hjemmemekanismer til behandling. Smerter og medicin giver kun midlertidig lindring og har bivirkninger. For en nem vej ud er de hjemmehærdninger, der er angivet nedenfor, det bedste du kan gøre.

Guiden har nogle af de øverste hak behandling og bør bruges regelmæssigt. Vælg en kombination af 2-3 retsmidler til synlig og permanent helbredelse mod rygsmerter.

Enkle og nemme hjemmet Remedies for rygsmerter:

1. ingefær:

De anti inflammatoriske egenskaber hos ingefær hjælper med at behandle smerter i kroppen, herunder rygsmerter. Gingerpasta blandet med eucalyptusolie kan påføres på det berørte område til behandling, ellers kan gingerte blive tilberedt hjemme og taget med en lille honning hver dag. Dette vil behandle rygsmerter effektivt.

Se mere: Home Remedies for fedme hos kvinder

2. Poppy Frø:

En af de naturlige produkter, der kan bruges til hjemmet retsmidler er valmuefrø. Grind godt lige store mængder valmuefrø og rock candy. Dette pulver skal tages i to teskefulde med mælk mindst to gange om dagen. Det er en af ​​de bedste ting at gøre.

3. Hvidløg Olie:

Forbered nogle hvidløgsolie hjemme og brug det dagligt til at massere ryggen. Det skal gøres på en fast måde for at få de bedste resultater. Det er en af ​​de øverste hak hjemme retsmidler at bruge. Sørg for, at du bruger det to gange dagligt for permanent helbredelse om et par uger.

4. Basil blade:

Kog omkring 10 friske basilikumblad i vand og spænd denne væske. Tilsæt en knivspids salt til dette og få to gange om dagen. Sørg for, at du har det ved stuetemperatur. Det bør tages to gange for alvorlig smerte og en gang for mild smerte.

Se mere: Acidity Home Remedies

5. Hvede:

En håndfuld hvede bør gennemblødes i vand om natten. Tidligt om morgenen skal det blandes med cuscus græs og en lille koriander. Nu tilsæt en kop mælk og bring denne blanding til kog. Det skal gøres, indtil blandingen tykes godt. Har det to gange om dagen til behandling af rygsmerter i hjemmet.

6. skat

Bland lidt rå og økologisk honning med en kop varmt vand. Dette bør tages hver dag som et sikkert og effektivt middel mod rygsmerter. Det er en perfekt ting at gøre og en nem og ubesværet metode.

7. Ice Compress:

Lav en ispose ved at sætte isterninger i en plastikpose og derefter bruge den som kompress på rygsmerten. Dette hjælper med at gøre området nummen og behandle den ubehagelige smerte. Dette skal gøres flere gange om dagen for at få de bedste resultater.

Se mere: Fødevareforgiftning hjem retsmidler

8. Kamille te:

For at slappe af de spændte muskler ikke kun i ryggen, men hvor som helst i kroppen, er det bedst at drikke 2-3 kopper kamille te hver dag. Dette beroliger også kroppen og sindet for ekstra fordel.

9. Varmt brusebad:

Ved varmt brusebad hjælper man med at lette trykket fra ryggen og frigør stresset fra bagsiden. Det er en af ​​de bedste måder at få øjeblikkelige resultater på smerten. Man bør kun tage et varmt brusebad en gang om dagen i 10 minutter for at få de ønskede resultater.

Billedkilde: Shutter lager

Se videoen: How to get Rid of mental Stress and Depression home remedies (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send