Skønhed og mode

9 nyeste og forskellige designs af Jordan T-Shirts

Pin
Send
Share
Send


Air Jordan er navnet henvist til den mest berømte amerikanske basketballspiller Michael Jeffrey Jordan. Han er berømt for sine airlift shots, der gjorde tøjdesignindustrien til at designe kreative fodboldkarakterer samt at bruge det berømte spillerbillede som et frontlodesign. For de skøre og døde basketballspillere og fans af spilleren Jordan denne artikel vil hjælpe med at vælge den bedste Jordan t-shirt design.

Stilfuld og moderne Jordan T-Shirt Designs til mænd og kvinder i Trend:

Lad os se på de øverste 9 Jordan t-shirts til dreng og pige.

1. Retro Jordan Unisex T-Shirt:

Retro Jordan skjorte er en innovativ designer t-shirts, som opnås ved at bruge sjove tegneseriefigurer og billede af Jordan som center design på t-shirtens forkrop. Farven på t-shirt forbedrer t-shirtens kvalitet. Denne ene foretrækker af unge teenagere, giver denne t-shirt også et godt positivt udseende.

2. Sort Plain Jordan Air T-Shirt til mænd:

Denne almindelige sorte t-shirt med luft Jordan-billede, der er portrætteret på en kunstnerisk måde. Dette linjediagram viser et tegneseriebillede, som løfter hånden som en basketballspiller, der rammer et skud. Prøv dette mønster på dine blå eller sorte jeans.

3. Jordan 3D Print T-Shirt:

3d designede t-shirts er nu et ret populært design, som både piger og drenge gerne vil have en. I denne 3D Designer-t-shirt vises spillerens grove billede i det lyse 3D-billede. Lidt anderledes, men det giver catchy udseende til din t-shirt.

4. Jordan Face trykt T-Shirt:

Jordan, som vi allerede kender ham gennem hans fantastiske basketballspilfærdigheder, som har indledt designere til at portrætere sit komplette ansigtsbillede i en t-shirt, som helt sikkert tilfredsstiller basketball tilhængere. Du vil også personliggøre andre Jordan ansigt designs på denne trykte t-shirt også.

5. Baseball Jordan Mænds T-Shirt:

Combing Jordan t-shirt billede med baseball t-shirt design er faktisk en fantastisk kombination, der giver et cool udseende. Forsiden og bagsiden af ​​t-shirt er designet med spiller Jordan navn og hans holdnummer.

6. Jordan Stretched T-Shirt:

Denne type t-shirt design vil helt sikkert gøre alle indse, at bare ved at bruge navnet som hovedtema, er design af en t-shirt simpel og alligevel trendy. Spiller Jordan navn er skrevet form den ene side af ærmet strækker sig til den anden ende.

7. Jordan Jumpman T-Shirt:

Jordan Jumpman t-shirt er det nøjagtige navn, der anvendes i butikkerne for at markedsføre denne mærkevarer, der er designet på et almindeligt klud materiale. En hånd, der holder en bold, der bringer følelsen af, hvordan spillerne løfter hånden for at sætte basketballen i kurven.

8. Chicago Bulls Jordan T-Shirt:

Chicago Bulls var holdet for hvilken spiller Jordan havde spillet og fik sin betydning i hans hold. Nummeret er skrevet på bagsiden af ​​t-shirt og hans navn er trykt på forsiden. Dette design kan også laves omvendt.

9. Trykt Langærmet Jordan T-Shirt:

Denne trykte langærmet t-shirt design svarer til baseball t-shirt design, hvor ærmerne er lange, der falder til håndleddet niveau og har print på det. Kroppen er almindelig med en miniature version af spiller Jordan i en Jumpman bevægelse.

Denne sporty og smart outlook t-shirt er en absolut en skal have klud type af alle mænd for det meste og også kvinder. Hvert design er unikt, hvilket får folk til at få dem alle. At vælge nogen fra ovenstående liste er faktisk det bedste valg.

Se videoen: Sneaker Head T-shirts: How to make T shirts for Sneaker Heads (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send