Yoga

Sådan laver Virasana (Hero Pose) og dens sundhedsmæssige fordele

Pin
Send
Share
Send


En af de ældste former for handel har været de gamle former for krop, der strækker sig gennem, hvor mange en kur er blevet opfundet og mange problemer er blevet løst. En af de bedste plager for en dårlig ryg eller en vægttab plan involverer yoga, hvorfor yoga er en integreret del i vores liv. Gennem en stille morgen fuld af stretching vidste du aldrig så mange botemidler kunne udfolde sig, og nu hvor du ved bedre, er det tid til at lære de nye divisioner yoga kan tilbyde dig.

Hvordan:

Yoga udgør virasana, er også kendt som helten Pose. For virasana at begynde skal du først perfektere yogaens sidestilling. Her begynder man ved at sprede en mat eller en blød dyne på gulvet, desto mindre er det, desto bedre bliver det. Begynd med at knælle på gulvet med begge dine knæ, kun dine knæ, de indre sider skal presses sammen foran dig, når du renser ryggen. Nu arbejder på underbenene. Mens du er knækket ned, kan du mærke presset af din krop på dine hofter. Spred dine ben bare en smule i enden, så dine hofter kan passe ind noget godt imellem spalten. Gør ikke hullet for stort. Nu arbejder på dine fødder. Sørg for, at de er parallelle med jorden og presset lidt krøllende til indersiden. Sørg for, at begge benene har samme støtte og vægt. Fra nu af er øvelsen enkel. Før du starter udånding højt og bøj lidt fremad, og du vil finde din krop justere sig til stillingen. Ryg nu ryggen og som en stolt kriger udvide dine kraveben. Hold fast på den holdning i godt 30 sekunder, før du frigiver ryggen. Gentag så igen. Prøv langsomt at øge tidsrummet.

Fordele:

Fleksibilitet:

Ofte er det indlysende, at kroppen kan være fleksibel fra den øvre halvkugle, hvor på grund af slid er din krop allerede blevet brugt til taljen og arm øvelserne. Det er den nederste halvdel, der har problemet, og dermed når du bliver vant til at gøre dette tilbage strækninger og nedre kropstrækninger, øger din krops fleksibilitet, især de nedre manifold.

Se mere: Træ udgør fordele

Indre ro:

Denne holdning er kendt som helten udgør, og mange psykologer siger, at yoga ikke kun kan gavne dig fysisk, men det har også en god hånd at spille i tilfælde af mentale problemer. Derfor er virasana yoga ifølge mange yoga eksperter en af ​​disse yoga, der beroliger dit indre selv. Når du trækker vejret højt og lukker øjnene, føler du, at beroligende beroligende fornemmelse vasker over dig og skaber en indre fred.

Blodcirkulation:

Virasana yoga fokuserer primært på trykpunkterne i underkroppens dele og strækker sig i overkroppens dele. Det er en god situation at skabe en smidig blodgennemstrømning i din krop, der regulerer blodcirkulationen, hvilket er et af de vigtigste idealer for en god sund krop.

Se mere: Omvendt Pose

Graviditetsalarm:

Hvis denne yoga er færdig under graviditeten, kan usædvanlig hævelse af ben reduceres til en betydelig mængde. Men sørg for at få din læge til at tage det på og sørg for at det anbefales. Prøv heller ikke dette i de sidste måneder af din graviditet. Gem dette til den mellemliggende varighed, når alt er stabilt.

Fordøjelse:

Dette er også en fantastisk måde at forbedre fordøjelsesprocesserne på, og derfor har du nu mere og mere grund til at sætte dette i brug.

Se mere: Tolasana Yoga

Billeder Kilde: 1.

Pin
Send
Share
Send