Skønhed og mode

30 forskellige typer af Sarong kjoler til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Sarong kjole består af et langt stykke tøj, der normalt er pakket rundt om kroppen. Det er gemt i taljen til mænd og under armhulen til kvinder. De blev båret som en traditionel kjole i de gamle sydøstasiatiske lande af både mænd og kvinder. Men nu er de moderne Sarongs, der bruges af kvinder som en strand afgørende. Mænd bruger denne påklædning som kaldet i sine forskellige navne som Lungi i Indien, Kebaya i Malaysia og som Sarong i bymæssige arabiske områder også.

Seneste og søde Sarong Style Kjoler til Gents og Ladies i Trend:

Her er nogle Top 30 Sarong billeder af moderne kvinder og mænd.

1. Håndfarvet Kvinders Sarong Kjole:

Her er et perfekt eksempel på en perfekt match mellem et strandtøj og en Sarong kjole. Dette er en blå sort skygge Sarong med sin glatte krop og store trykte grænser. Grænsen har fået en smuk havblå skygge. Det kan bruges af alle kvinder som en perfekt Sarong wrap kjole over en strand slid, uanset deres variant størrelser.

2. Voksen Hawaiian Kvinders Sarong Kjole:

Kvinder kan bære en hawaiiansk sarong kjole på mange forskellige måder, hvilket er dets traditionelle måde at klæde sig på. En af disse forskellige måder er vist i ovenstående billede. Et stort stof af størrelsen af ​​vores åbne arme holdes åben bag os til at begynde med. Så er det hold på forsiden og lavet en krydset foldning. Som et sidste skridt er det bragt bag nakken og lavet nogle to eller tre perfekte knuder. Her er din fantastiske Hawaiian sarong kjole.

3. Kvinders Strand Sarong Wrap:

Her er en smuk skygge af kvinders Sarong trykt i et unikt blomsterdesign. Her anvendes dette stykke stof til at designe et nederdel over en nakke mindre top. Det er et letvægtsmateriale, men har et unikt lyserøde blomstermønster designet over det, hvilket gør det til at se godt ud, selvom vi ikke tilføjer noget ekstra tilbehør.

4. Hibiscus Mirror Ladies Sarong:

Præsentere her, disse tre typer sarong tøj, hvor hver af dem har sine unikke stoftyper. Og besidder de ensartede udskriftsdesign, men i forskellige nuancer. Den særlige udskrift her kaldes som hibiscus spejletryk, som replikerer blomsten Hibiscus. Og materialet, der anvendes til hver enkelt, adskiller sig fra bomuld til syntetisk til endda chiffon. Hver har sit eget utrolige udseende.

5. Marvelous Women's Sarong Kjole:

Tag et kig på denne bemærkelsesværdige samling af damer sarong kjole. Her er den særlige ting om dette, den er allerede syet og behovet for at ekstra foldning er ikke nødvendig for at få det traditionelle udseende. Tøjet, der anvendes her, er poly bomuld, der har store blade 'printet over det. Ryggen er helt åben, og den har to strimler rundt om halsen for at holde kjole på forsiden.

6. New Fashion Summer Women's Sarong:

Sæt dit blik på denne fantastiske og den storslåede samling af sarong kjole til kvinder. Stoffet, der bruges her, er ren hvid chiffon, og den har smukke unikke og trendy blomsterprinter i stor størrelse over hele materialet. Dette sarongmateriale er også allerede syet og det er klar til at give sin perfektion.

7. Elegant Designede Kvinder Sarong Kjole:

Her kan du se det smukke og strålende stribede mønster sarong materiale, der bruges som en ideel fejlfri kvinders sarong wrap. Der er ingen sting overalt her, men et stort stykke chiffong stof bruges til dette særlige mønster af sarong wraps. Det giver den allerbedste komfort, og du kan føle sin enkelhed både ved at bære den og også af dens peer.

8. Smuk Blå Sarong Kjole:

Lav din egen kreativitet ved at bruge en sådan stor og ægte stof klud til at lave dit eget design af kvinders saronger. Et sådant eksempel er vist på billedet ovenfor. Her er et simpelt, men elegant tekstdesignet stykke stof, der er brugt til at sætte enkle Crisscross knop foran brystet for at dække overkroppen. Dette er det perfekte ydre omslag til din bikini kjole.

9. Ny Sling Type Kvinder Sarong:

Nu sæt dit bidrag over denne smukke blændende sling type kvindelig sarong kjole. Det er glorisk syet for at sætte snit og kurver på plads, og det har også nogle dikkedarer for at fremhæve blikket på kjole. For at matche temaet på stranden er blade af kokospalmer trykt over hele stoffet, men hele stoffet er i Maroon og hvide nuancer. Det kan matche kvinder i alle aldre.

10. Wrap Around Sarong Dress:

Når det kommer til at have en sarong kjole, er denne ide den enkleste. Sæt bare en klud rundt om din krop, og der er du alt for stranden! Disse er meget hurtige diy sarong kjoler, der kan laves når som helst hvor som helst.

11. Instant Sarong Nederdele:

Vil du have en sarong nederdel, og du tror du ikke har tid til at handle? Så kan du gøre den sarong nederdel med det samme! Sæt bare nogle klæder og binde det pænt, så det forbliver i taljen. Der kan være mange måder, hvorpå du kan lave en sarong nederdel; dette er kun en af ​​dem.

12. Indonesisk Sarong:

Spekulerede på de traditionelle saronger? Denne sarong er en typisk indonesisk sarong. Det er kun slidt på denne måde. Det er et godt valg for folk, der ikke ønsker at udsætte deres krop.

13. Halter Neck Sarong:

Når det kommer til saronger så hvordan kan man savne halterhalsen? Denne sarong er lavet i et halter hals mønster. Der er også andre mønstre, og denne tilføjer sort i sarongsamlingen. Det ser bedst ud på unge kvinder.

14. Ensidet Sarong Kjole:

Nogle af sarongerne er klare og kan have forskellige mønstre. Denne sarong har for eksempel en sideformet og den anden er bare normal. Dette gør det til en elegant og smuk sarong kjole.

15. Semi-traditionelle Sarong Kjole:

Nu er der en semi traditionel sarong kjole, der består af lang tørklæde klud. Dette er snoet og foldet og en sarong kjole er lavet. Det ser meget ung og modig ud. Det er bedst egnet til unge piger. Det er også meget komfortabelt og traditionelt.

16. Hawaiian Sarong Kjoler:

Der er også en sort i sarong kjole som er den hawaiiske sarong kjole. Dette er fyldt med blomsterprinter og er stylet på korrekt hawaiisk måde. Det får nogle kvinder til at se smukke ud. Det er bedst egnet til strande og kurbade.

17. Tropical Sarong:

Sarongs bæres på strande, så de skal være tropiske. Tropiske sarong kjoler ser meget lyse og farverige ud. Disse er bedst egnet til strandfester og arrangementer som denne. Unge piger ser smukt ud på disse og de foretrækker at bære noget levende som dette.

18. Traditionel ensidet Sarong:

Nogle af sarong kjoler er traditionelle, og der er visse måder, hvorpå de er lavet. Denne sarong for eksempel er gjort for at holde traditionerne i tankerne. Det er typisk sarong kjole og ser godt ud på kvinder. Det kan også være et perfekt valg at bære på stranden.

19. Hvid Sarong Kjole:

Når det kommer til sarong, kan alle have levende trykte saronger i deres sind. Godt i dette tilfælde er historien ikke sandt. Dette er simpel almindelig sarong hvid i farve. Denne sarong kjole er lavet med rige stoffer for at gøre det bedre.

20. Designer Sarong Kjole:


Der er nogle kjoler, der ser fabelagtige ud, når de er korrekt designet. Dette er en af ​​dem en designer sarong kjole. Denne kjole er moderigtigt og lavet med et ordentligt design, der afspejler det. Disse kan også bruges på fester og arrangementer.

Se mere: Hvordan man bærer en Sarong

21. Bryllup Sarong Kjole:

Hvis du tror at sarong kjoler kun er til strande og fester, så er du ved at opdage denne type sarong kjole. Dette er en bryllup sarong kjole, som ser fantastisk ud og foretrækkes af mange kvinder. Det er en smuk kjole, der ser elegant ud i chiffon.

22. Shoulder Wrap Sarong:

Denne er den trykte og silkeagtige jersey stof sarong som er virkelig gamle stil mønster i sarong kjole samling. I hvirvlende figurer kommer du i trykfarve på sort, gul og grå mønster. Du vil få sæk fastgjort, som er draper på over den anden skulder. Du kan gave til din slægtning denne type lette vægt sarong som sikkert vil fange opmærksomhed.

23. Kawaii Mønster Sarong:

Hvis du ser retro mønster sarong, så vil denne være et godt valg altid, det er koldt monteret på krop og komfort for halsen. Få denne tulipartformede sarong med den trykte bladpalme overalt i grønfarvet skygge. En skulderrem til denne sarong kan også forlænges. Kvinders kan prøve dette med anderledes stil som halter eller crossover.

24. blyant Sarong:

Dette er lavet af stretch luksuriøst stof og denne bløde touch type kjole som også er komfort til din mave. Dette er den frie 3/4 type muffe, og du får lynlås på ryggen i midten. Hvis du planlægger at købe denne type sarong så skal du helt sikkert måle din størrelse på taljen, så du ikke bekymre dig om dit maveområde igen.

25. Summer wear Sarongs:

De kvinder, der laver deres garderobe tøj samlinger til sommer, så de har brug for at forstå sarong vil være fix selektiv type klud. Kvinder kan bruge denne type sarong når som helst om sommeren for deres strandbesøg med deres elskede, eller de kan også prøve på strand bryllupsfest. Dette er den bedste mulighed for enhver cocktailparty, og det føles gratis at bruge som dit eget valg.

26. Hvid Hibiscus Sarong Kjole:

Denne er specielt designet til sarong look, du vil få lynlås tilbage til din komfort. Dette er mest foretrukket af college piger, du vil få dette bomuld materiale sarong i levende farver, så du kan bruge til dine afslappede dage eller din enhver afslappet fester også.

27. Short Cream Sarong:

Find denne smukke cremefarvede sarong til din festtid; hvis du har brug for afslappet blomsterprint sarong så bliver denne din. Blomstertryk med smuk kamp med denne farve af sarong, designer giver køligt kig efter dette outfit. Dette er helt rayon lanai type kjole, så du vil også få sikkerhed for det.

28. Håndtrykt Sarong:

For det meste få kvinder gerne prøve håndtrykt farve på tøj, så for de damer, der ser anderledes ud, så er dette den bedste sarong til rådighed på markedet. Dette er lavet med helt rayon materiale med hibiscus farve og denne er blød, så du nemt kan pakke eller dække rundt på din krop.

29. Herrer Simple Sarong:


Hvem siger saronger er kun for kvinder? Nå er der også saronger til mænd! Ja du har hørt det rigtigt, der er også saronger til mænd. Nogle af mændene nyder at bære en sarong. Så hvis de leder efter noget som en 3/4 sarong så kan dette være den ene.

Se mere: Plain White Sarong

30. Long Sarong for Men:

Der er en anden form for mænds sarong er denne lange sarong. Mens nogle mænd nyder at bære en sarong så kan dette tilføje en bred vifte i det. Denne sarong er lang og dækker anklerne. Så hvis du ser frem til en sarong som denne, så kan en lang sarong være et godt valg for dig.

Som set i ovenstående diskussion er kvinders saronger tilgængelige i lyse boligsynge og også i forskellige stilarter af udskrifter, der endda kan bestå af planter og dyr. Desuden vælger mange billeder og farver, der matcher atmosfæren på en strand. Og dermed stof og design er for cool og trendy at vælge.

Pin
Send
Share
Send