Skønhed og mode

9 nyeste og stilfulde design af Beige Blazers

Pin
Send
Share
Send


Træt af at sætte de kedelige officielle blazere selv for uformelle begivenheder? Leder du efter en ændring i outfit! Prøv de nye flotte beige blazer designs, der er ret i trend i disse dage. Ja, det er det bedste blazer design, der kan bæres om sommeren for beskyttelse med komfort. De kommer i et simpelt men sofistikeret perspektiv, der passer til både casuals og formals.

Moderigtige og behagelige Beige Blazers Designs til Kvinder i Trend:

Her er få blændende design af beige blazers til damer.

1. Jute Beige Blazer:

Jute har været et valg, mens man vælger beige blazers af kvinder. Her er en simpel jute blazer, der får bred sort halsbånd, der danner en dyb V-hals. Der er også to lommer med sorte rammer perfekt til ethvert formelt udseende.

2. Plaid Beige Blazer:

Kvinder beige blazers når de får en plaid design præges udseendet til et højere niveau. Lavet af uld og bomuld, er blazeren dekoreret med små kasser og en bred krave. For at tilføje til dets udsmykning, sømmes fire sorte knapper til et andet udseende.

3. Simple Beige Blazer:

En smashing plain beige dame blazer kombineres med en komplet dragt til et perfekt officielt slid. Blazer kan kombineres med en hvilken som helst top indeni og er derfor også et ideelt tøj til casuals. Blazeren gives kort længde uden lukninger.

4. Foring Beige Blazer:

En straight cut og øvre nakke blazer design er meget slidt til afslappet look. Den beige farve blazer er i hvide og røde formgivning strimler med en prikket linje efter få intervaller. Den korte længde af blazer gør den vedtagelig til høj talje jeans eller minis.

Se mere: Kvinders Tweed Blazer

5. Trykt Beige Blazer:

Trykt beige blazer til kvinder er meget ønsket af teenagere til et andet udseende. Et lignende design i jute gives prints i rød, grøn og sort farve giver et blomstrende blik til bæreren. Blazeren bærer ikke nogen låse ved åbningen, som også bæres for at erstatte en shrug.

6. Ærmeløs Beige Blazer:

Leder du efter noget stilfuldt endnu officielt! Her er en ærmerøs blazer design er den beige kategori. Blazeren er bred breve med et ærmerøst design, som også kan bæres direkte på bukser på grund af dens længde. Halskanten er også dekoreret med knapper parallelt med kraven.

Se mere: Herre Tweed Blazer

7. Tie Beige Blazer:

En kvinders beige blazer design lavet med tynd silke er ret fast at bære til fester. Blazeren får et slipsudseende på en af ​​siderne, som også er en sideåbning for det samme. Nederst på blazer er der krumme ender med lange ærmer.

8. Fur Beige Blazer:

Et ædelmetal design i beige blazer er lavet med pels for at give et modigt udseende til dine casuals. Blazeren har heller ingen åbninger. Den får en lille længde, så de andre beige blazere passer på jeans og shorts.

Se mere: Corduroy Blazer

9. Vandfald Beige Blazer:

Beige farve blazer når der gives klassiske kurver prægede designet et niveau foran. Her er et lignende mønster med vandfald design danner kurver i åbningen med lange grænser ærmer. Blazer er lavet af bomulds silke materiale for at give det en korrekt vurdering af casuals for en uformel begivenhed.

Beige blazer kvinders design bærer generelt den ikoniske charme med den. For at gøre det mere voguish, tilføjes kurver, brede kraver, gliderslommer, creasy-ærmer, taljefold osv. Blazerne er oftest lavet af hårdt bomuld, silke eller uldemateriale for at gøre det livligere. For det meste bærer kvinderne dem til officielle udseende, men det pryder også dit afslappede udseende.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Insignia Grand Sport Design Præsentation med chefdesigner Mark Adams. Opel Danmark (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send