Skønhed og mode

15 forskellige stilarter bomuldstoppe til kvinder i Indien

Pin
Send
Share
Send


Bomuld blev oprindeligt vævet af egypten. Det blev bragt til Indien af ​​de handlende i England. Det var et hit her. Den vokser i næsten alle stater. Bomuld er det mest foretrukne valg af klud her. Det blødgør sved. Det tørrer hurtigt op. Det er lyst og super behageligt. Bomuldstoppet er mest lide af alle, det være sig gamle eller unge, det være sig mand eller kvinde.

Seneste design af bomuldstoppe til piger:

Der er mange stilarter i bomuld toppe. Her er få.

1. Tjekket bomuld Top lang:

Kontrolleret design blev betragtet som så gammeldags. Men det har gjort et comeback i verden af ​​bomuldstoppe. Tjekket bomuldstoppe er lavet af farver. Kontrolerne kan være små og store til. For det meste er de kontrollerede bomuldsplader båret af begge køn. Det anbefales at bære det med jeans.

2. Beskær bomuld Top blomster:

Beskær er den nye 21st århundrede stil. Flad abs og kurvig talje er flaunted meget godt med denne stil. Crop bomuld top er tilføjet fordel for dem sport det. Det er lyst og blødt. Du kan bære den over skinny jeans og shorts. Det er noget blandt teenagere.

3. Summer T-Shirt Bomuld Top:

T-shirt bomuldstoppe er lavet specielt til sommer. Det er kort mest. De kommer i forskellige print. Mest ung generation vælger hip-prints som tegneserie eller superhelt. De kan lide af alle. Det kommer i unisex stil. Det er den mest berømte stil over hele verden. Det kan aldrig gå ud af mode og stil.

4. Kurta Cotton Top til Piger:

Kurta Cotton top er mest elsket af de indiske kvinder. De kan bære det uden at blive undersøgt over tradition. De er tilgængelige i alle længder, men for det meste foretrækker piger det knælængde. Du kan bære både legger og jeans.

5. Piger Lace Bomuld Toppe:

Lace cotton top er en stilfuld mulighed for de unge piger. Det er meget girly på grund af blonder. Det er den bedste favorit blandt piger. En lacy hvid bomuldstoppe med blå jeans og brune både med en nøgen slank taske er vejen at gå.

Se mere: Silke Toppe For Damer

6. Ærmeløs Formel Bomuld Top:

Lange kontormøder kan være meget trættende og tilføje trafik og lang rejse. Denne grillning rutine kan beskatte til din hud især om sommeren. Til vores redning kommer formelle bomuldstoppe. De er tilgængelige i alle stilarter. Du kan sammen med dine bukser eller nederdele. De er endda rynkefri.

7. Langærmet Bomuld Top:

Hvis du ikke er fortrolig med korte ærmer, eller hvis du har glemt at vokse, er bomuldstoppet med lange ærmer her for dig. Da de er lavet af bomuld, er varmen meget mindre. Du kan bære med jaggings. Det er for det meste unisex.

8. Dame Puff Sleeved Bomuld Top:

Puff ærmet bomuld top er traditionel latin top. De har puff på skuldrene. De gør et comeback. Mange berømtheder ses sportslige det. Du kan bære det på formelle møder med et blyantskørt.

Se mere: Stilfulde uldtoppe

9. Stilfuld Spaghetti Bomuld Top:

Spaghetti toppe er bedst til somre. De er meget komfortable. Spaghetti bomuld top er ligesom boon. Hvis du føler dig akavet, kan du bære med skjorte eller jakke. De kommer i farver af farver. Nogle har endda en lille blonder nær halslinjen.

10. Off Shoulder Bomuld Toppe til begivenheder:

Fra skulder bomuldstoppe er en af ​​de stilfulde muligheder du har. Ved navn har den ingen ærmer. Det ligner en smule på toppen. Det er perfekt til fester. Du kan bære til aften partier. Lang flirtende øre er vejen at gå.

11. Dame trykte bomuldstoppe:

Den unikke egenskab ved bomuldsplader er, den kan udskrives i enhver stil. Du kan blokere udskrivning, farve det eller endda håndmaling det. For det meste bruges de til daglig brug. Du finder i alle stilarter og farver. De er meget friske og kan også være unikke. Du kan bære det til college uden at tænke for meget.

Se mere: Sort Polyester Top

12. Tunika Bomuld Top:

Tunika bomuldstoppet er langt øverst til knæet. Det er meget komfortabelt og perfekt til udflugter. Tunikaer er ideelle til enhver lejlighed. Det passer mest for enhver form for kropstype. De har perfekte nedskæringer og stil for dig at få let sommeraften.

13. Smuk Blomster Bomuld Top i Lang:

Lang bomuldsstop er en traditionel mulighed for både mænd og kvinder. De kan være lange til knæet hos mænd og endnu meget mere under dem for kvinder. Det er en meget indo- vestlig stil. De er gode hit for varme sommerferie bryllupper.

14. Designer Fish Cut Bomuld Top:

Fiskesnit er unik stil med lang top. Det er aftagende mod enden og kort mod knæet. Denne stil er en meget flot. De fleste kvinder bærer leggings og palazzos under den. Høje hæle og traditionelle øreringe er et meget stilfuldt udseende, især til cocktailaftener.

15. Embroidery Cotton Top:

Broderi bomuldstoppe har broderi rundt om halsen og ender. Nogle gange er det hele toppen. Det er en af ​​de få muligheder, vi skal bære i sommerbrud. Det ser meget elegant og tungt ud. Du behøver ikke at gå på kompromis med din komfort, da den er lavet af bomuld.

Bomuldstoppene bæres over hele verden. De kommer i alle former, farver og stil, du kan endda tænke på. De bæres til møder eller parter og endda til college. Da de fleste mænd vælger bomulds skjorter, får de rynke fri nu i dag. Du får endda bukser af bomuld. Du er velkommen til at udforske denne stil. Der kræves ingen indsats for at prøve det. Det passer til alle aldre og alle køn.

Pin
Send
Share
Send