Skønhed og mode

9 Moderigtige design af hvide veste til kvinder

Pin
Send
Share
Send


Hvid vest er ærmerøs top til damer enten lang eller kort. Den bæres over vestlige top. Det forbedrer damernes vestlige udseende og giver hende et fantastisk udseende. Hvide veste er almindelig hvid farve vest knap og nakke mønster. Nogle veste er camisol type, hvilken dame kan bære alene om natten eller kan bruge det som indre også. Tynd strimmelvest inde i blazer ser varmt ud. Vest med tykke strimler ser godt ud over enhver top. Veste til dristige damer, der gerne ser fashionable og hot.

Seneste og stilfulde hvide veste design til damer i trend:

Her er de bedste hvide veste til piger.

1. Hvid Vest med Bælte:

Denne kvindes hvide vest har kryds mønster. Ren hvid farvevest har også bælte mønster. Det er rund, tæt nakke tovejs vest. Denne vest har indvendigt stof med kryds mønster og øvre stof med normal stil. Dette vil se trendy ud.

2. Hvid Vest med Lag:

I denne hvide vest vil kvinder se på at rocke. Der er bred hals med smukke lag. Denne vest har knælængde med vidt åben. Dette mønster af vest vil stjæle hjerterne og få dig til at se stilfuldt ud. Det er lag, der gør det anderledes end almindelig vest.

3. Classic Puffer Vest:

Denne klassiske hvide puffervest vil være din følgesvend om vinteren. Denne vest er tyk med høj hals stil. Det har sidelinier over vest og to lommer på begge sider. Denne vest bliver lukket ved hjælp af kæden. Denne tykke vest vil beskytte mod kolde dage.

4. Hvid Denim Vest:

Det er kort hvide denimvest til damer med krave. Det har store runde knapper. Det har to lommer på bagsiden af ​​vest og ærmerøs. Det er kort i længden, så din top skal være lang. Denim vest vil se på mode og modish.

Se mere: Grå Vest

5. Lang hvid vest:

Det er udsøgt hvid lang vest for kvinder. Dette er simpelthen almindeligt uden nogen knap, design eller kæde. Det er åbent fra forsiden og har to sidelommer. Det er under længden vest, som ser fantastisk ud. Dette vil levere dit helt vestlige udseende.

6. Hvid Lædervest:

Denne hvide kvinders vest består af lædermateriale. Den er kort med forkæde og V-hals. Under armene er der kryds tværs mønster af hvid dori. Det lader til, at denne dori knytter forsiden og bagsiden af ​​vest. Det ser ultramoderne ud.

Se mere: Red Vest Mens

7. Hvid pelsvest:

Dette er så smuk hvid vest til kvinder lavet af pels. Dette er smalt foran åbent og har meget blød følelse på berøring. Pelsvesten er ultra glat på slid og ser unik ud. Denne pels er elsket af alle damer, så denne vest vil også blive elsket af alle.

8. Sport Hvid Vest:

Dette er varm hvid kvinders vest med attraktivt udseende. Denne vest har halter hals og tank top stil. På ryggen nær taljen er der to øjenformede skær. Remen af ​​denne vest er mellemstore og ser bedst ud på tynde piger. Denne hvide vest har et sødt mønster.

Se mere: Navy Blue Vest

9. Stilfuld Hvid Vest:

Denne hvide vest har et stilfuldt udseende. Enden af ​​vest har zigzag design og bred hals. På den ene side af V-halsen er der to krave-mønstre. Der er præget tre knapper under halsmønsteret. Denne stilfulde vest kan bæres alene med hvidt top indeni.

Denne hvide vest har mange nakke mønstre, at den vil stræbe efter din velsmagende personlighed. Vest er almindeligvis slidt til at sætte din egen trend. Vesten kan få dig til at se sexet og glamourøst ud. Det har så smukke mønstre og er så sejt, at det forbedrer damernes skønhed. Kvinder kan vise hendes holdning med vest. Disse veste tilføjer smag til dit vestlige look.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: You Bet Your Life: Secret Word - Light Clock Smile (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send