Skønhed og mode

9 nyeste og nye akryl Rangoli Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Farverigt pulver skitseret på hvert hus indgang er en iøjnefaldende dekoration ses ikke kun for en særlig lejlighed, men også som en daglig dekoration. For at gøre det nemt for damer derhjemme i denne hurtige verden, er det nemt og hurtigt at skitsere rangoli ved hjælp af præfabrikeret akryl patchwork akryl rangoli ?? Det lyder helt interessant, denne artikel peger på top 9 akryl rangoli designs med billeder.

De nyeste Acrylic Rangoli Designs i 2018:

Få disse top 9 nyeste akryl rangoli designs, som du helt sikkert vil prøve en gang,

1. Akryl Dolphin Rangoli:

Delfin design er enkel og nem at dekorere. Delfinerne er mørkeblå i farve, men for at gøre tingene interessante, er rangoli design med delfin patchwork tilgængelig i forskellige farver og størrelser. Hvis du har en bungalow, vil dette design give dig et klassisk udseende på hvide farvede udendørsfliser.

2. Hjemmelavet akryl Rangoli:

For damer, der kan lide begrebet "Gør det selv" eller tænker på, hvordan man laver akryl rangoli derhjemme, er dette rangoli-patch-arbejde med det nyeste rangoli-design absolut et interessant arbejde at gøre. Farven kan afgøres efter eget valg og interesse.

3. Swastik Rangoli Design:

Swastik symbol betyder held og lykke, indianere tegner Swastik symbol foran deres døre. Men for at gøre tingene lettere, bruges dette nye akryl rangoli design med swastik design, som også kan sidde fast på gulvet.

4. Diya Rangoli Design:

Det er et interessant design, som alle damer hjemme planlægger i tidligere. For at gøre hjemmet mere farverigt og attraktivt, anvendes disse Diya-formede akrylpletter til udsmykning af indgang til huset. Dette er den bedste ide at dekorere gulvet på enhver indisk festival, dette giver positiv energi, mens du går ind i dit hus.

5. Human Print Rangoli:

For de kunstneriske mennesker, der bruger timer i replikerende menneskeform og også skitser farverige kjoler, er det bestemt et anstrengende arbejde. For dem er dette materiale den bedste mulighed, som har et præfabrikeret menneskeligt print med farverig kjole.

6. Flydende Ring Rangoli:

Akryl flydende rangoli er den næste mulighed som et Diwali rangoli design. Rangoli råmaterialemønster kommer i cirkulær form med attraktive sten. Centret af denne farverige sten dekoreret akryl rangoli leveres med et lille cirkulært lys eller en LED-lampe.

7. Petalformet Rangoli:

Blomstermotiver er de mest interessante og farverige rangoli designs, for at gøre tingene enklere damer kan male deres husfront med petalformet akryl rangoli dekoration, som er helt sikkert et attraktivt design. Det ser lidt hårdt ud, men dette vil altid være et godt design valg.

8. Påfugl Rangoli:

Påfugl er den indiske nationalfugl, som bestemt er en attraktiv og smuk fugl. Farverige påfugl akryl rangoli mønster kunne være en af ​​de bedste måder at fremhæve indiske nationale fugl og bringe nåde til ens hus.

9. Kundan Rangoli:

Kundan sten har fanget øjnene af alle damer på grund af sin mindre skinnende udsigter samt sit rige udseende. Damer, der gerne vil oprette deres eget nye rangoli-design, kan Kundan stone rangoli være det bedste design.

For damer bringer dette præfabrikerede akryl rangoli-design et lyst smil i ansigtet, da dette lappeteppe er simpelt og nemt at dekorere ens hus. Tiden er taget til at designe dette relativt mindre, hvilket gør dette akryl rangoli design det bedste!

Se videoen: Floating Acrylic Frame DIY (August 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send