Skønhed og mode

9 nyeste og brugbare håndlomme lommebøger til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Tegnebøger er det vigtige og vigtige tilbehør, der kræves til både mænd og kvinder. Gennem årene har der været mange muligheder og variationer i mønstre, farver, typer og modeller af tegnebøger. Folk er også flaunting tegnebøger i forskellige kropsdele som underarm, hofter, håndled, ben osv. Armbåndsure er kendt som armbånd.

Stilfuld og bekvem Wristlet Wallet Designs til Gents og Ladies i Trend:

Her vil vi tjekke de 9 øverste håndledsbøger eller håndleds lader til mænd og kvinder.

1. Pocket Wrist Wallet til mænd:

Dette er en fantastisk håndledsbrev til mænd til at gemme få ting som ID'er, nøgler, kontanter osv. Det har en lille lomme i tegnebogen. Fremstillet af strækbart bomuld og spandex materiale, dette er meget behageligt at bære i håndled og arme.

2. Gummi håndledd lommebog til mænd:

Som navnet antyder, er dette lavet af gummi og er den ideelle håndlomme til mænd. Denne gummi wristlet kan laves i overensstemmelse med ens håndleds størrelse og har en behagelig, men stram pasform på håndleddet.

3. Meerkat Læder håndledsbog:

Dette er en designer conceptualized tegnebog i læder med lynlås. Dette er en tynd tegnebog i ægte læder, der ombryder håndleddet ligesom den traditionelle håndledsbælte. De grå knapper på tegnebogen giver en flot designerfølelse til tegnebogen. Dette ser fantastisk ud på mænd.

4. Unisex Crochet Wallet:

Hæklet virkelig indhenter som en gør det selv aktivitet og folk er hooked til hæklet tilbehør. Disse hæklede armbåndsure kan gøres af en eller kan købes også. Dette er rigtig flot og lagrer penge og andre ting i håndleddet. Dette er pænt sikret med tråde og ser godt ud på både mænd og kvinder.

Se mere: Herre lynlås tegnebog

5. Unisex Fabric Cuff Wallet:

Dette er en stilfuld kuffertstil, der er fremstillet af læder og bånd. Dette kan sportes af både mænd og kvinder. Tegnebogen er lavet af læder og har bånd bundet knipskors til det stilelement.

6. Knapet håndled let for kvinder:

Dette er en perfekt håndledsbrev, som kan være begavet til enhver kvinde. Knappet med tre store metal knapper for at lukke tegnebogen, er dette et dejligt blødt læder tilbehør, der går med aftenens slid til det bøhmiske udseende.

Se mere: Bedste Tri-fold-tegnebog

7. pels håndlomme pung til kvinder:

Dette er et meget flot håndleddet tilbehør vendt til en håndledspung i blød pels. Dette går godt sammen med enhver vestlig outfit som tilbehør, men kan samtidig bruges til at gemme kontanter, nøgler og andre hemmelige genstande.

8. Reversible håndlomme lommebøger til kvinder:

Lavet af polyester og spandex stof, dette er lavet i farverigt stof til kvinder. Dette kommer i lynlås mode for at sikre tingene inde korrekt og er bekvemt at transportere kontanter og andre ting sikkert.

Se mere: Læder Bifold Wallet

9. Armbånd Style Wristlet til kvinder:

Dette er et dejligt mode tilbehør til kvinder, der kan fordoble som en hemmelig lomme eller tegnebog til at gemme ting. Armbåndet wallet er lavet af silke eller satinstof overalt. Den øverste side er lavet i tynde strimler med perler, der ligner et bredt armbånd til håndleddet, men indersiden har en klap til at gemme penge, kort og ting. Så den skjulte armbåndsplade ligner et armbånd.

Jo flere valgmuligheder i ethvert tilbehør, mænd og kvinder bliver forkælet for valg. Det samme er tilfældet med tegnebøger. Armbåndsure har mange variationer og mønstre for både mænd og kvinder. Armbåndsure kommer med bekvemmelighed og brugervenlighed og giver nem adgang til ting, man kræver.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send