Skønhed og mode

15 smukke bluse foran hals designs til damer

Pin
Send
Share
Send


Nakke mønstre er en afgørende træk ved en bluse. Forskellige bluser sport forskellige mønstre, der minder om en kultur eller en bestemt tradition. Der er mange måder at dekorere den forreste hals på blusen på. Nogle af de bedste bluser, der kommer med fantastisk front hals design vil blive givet nedenfor for din bedste hjælp, så du kan vælge mellem de bedste og få det bedste.

Awesome Front Neck Bluse Designs:

Den øverste 15 bluse foran nakke design katalog er som følger.

1. Trendy Neck Pattern:

Denne bluse front design er inspireret til at holde det enkelt, men alligevel trendy. Blusen er komplet med en blank kant og blanke blanke element er det primære tilsætningsstof til trenden. Du kan tilpasse design som efter dit valg af farve og stil.

Denne ærmerøse bluse vil være behagelig at bære og temmelig stilfuld på samme tid. Ved at holde alle de bedste funktioner i tankerne kan man sige, at denne særlige designerbluse design er den bedste bluse foran halsdesign, som man nogensinde vil støde på.

2. For- og bagdesign:

Hvis du er villig til at gå til designerbluse, så er dette et meget godt valg. Det trendy mønster på forsiden gentages også på bagsiden. Mønsteret på begge sider er ens og er komplet med broderi.

Dette billede falder under kategorien saree bluse design foran og bag og er nok en af ​​de smukkeste og farverige bluser, som en kvinde nogensinde kan bære. Denne attest bluse design foran og ryg er inspireret fra båden hals mønster.

3. Den farverige en:

Denne seneste bluse front design i særdeleshed vil gå hånd i hånd med en smuk rød saree. Bluse sporter et smukt mønster på forsiden og er nok en af ​​de fineste bluser, som en slank kvinde kan sport. Det vil være velegnet til festlige lejligheder og på grund af at være en ærmerøs bluse, kan det siges at være en smuk, stilfuld og behagelig. Den blidende broderi, der gøres på forsiden, er den primære træk ved denne bluse, og det er også grunden til, hvorfor folk vil blive tiltrukket af dig, når du bærer dette.

4. Fashion inspireret:

Dette er en af ​​de nyeste bluse designs til den forreste hals. Den leveres med et meget flot mønster på nakken, hvilket gør det til en kinesisk kravebluse. Det pålidelige design på blusens brystparti ser også rigtig smukt ud og af de rigtige grunde kan halsmønsteret hævdes at være et af de bedste forreste halsdesigner til bluse.

5. Den smukke ene:

Dette er en af ​​de bedste synspunkter på et blødt hals mønster. Blusen ser meget smuk ud fra forsiden. Det er simpelt, men elegant og noget, der er værd at prøve. Blusens forreste design er dybt og er dækket af smukt design.

6. Den farverige en:

I tilfælde af at du ser på nakne nakke design til bluser, så vil dette være en rigtig god en. Den sport et blonde mønster på bagsiden, og det farverige arbejde i hele blusen gør det til en af ​​de bedste bluser på designermarkedet i øjeblikket.

7. Det stilfulde mønster:

Dette er en meget smuk bluse med praktisk talt enhver mulig farvekombination. Blusen er designet til at se smuk ud med stenarbejde på halsen, og det eliminerer fuldstændigt behovet for smykker rundt om halsen. Gå til denne bluse foran hals til enhver fest eller afslappet lejlighed.

8. Kortærmet bluse:

Har du brug for et forlængende halsdesign til bluser? Mens du giver dine specifikationer til bluseproducenten, skal du nævne at gøre halsen som den i billedet. Dette vil helt sikkert give dig meget opmærksomhed. Blusen har en krave med trådarbejde. Selvom dette måske ikke altid er behageligt, vil det helt sikkert være en øjenskytter på enhver grand lejlighed.

Se mere: Halter Neck Blouse Designs

9. Simple Short Sleeve:

Blusen er dybest set af grøn farve, men halsdesignet er ikke designet med samme farve. Denne ene holdes enkel i design og med valg af farve. For at få det til at se ud som enestående og trendy bruges en gylden basisfarve med en lille smule rødt, og meget delikate og indviklede mønstre gøres også på den øvre del af nakken og på ærmerne.

10. Den seneste Forreste Design for Bluser:

Hvis du vil se den mest trendy, så vil dette være den ideelle bluse til dig. Denne særlige bluse viser et virkelig køligt mønster og uden ærmer understøttes denne bluse af kluddelen på nakken.

11. Den moderne blanding:

På billedet nedenfor kan vi se, at denne bluse sport et fantastisk mønster mod nakken. Faktisk betyder farven, det forreste blonde mønster, designet på ærmerne, at blusen ser meget smuk ud. Bluse er traditionel i form af design og har gjort det til at se moderne ud gennem lange ærmer og chamki arbejde.

12. The Low-Cut Bluse Neck Design:

Blandt alle de seneste saree bluse designer front og bag billeder derude, er dette værd at nævne. Denne bluse kommer med et iøjnefaldende design på både for og bag på blusen. Har du lyst på en lavblødt bluse foran hals? Nå, det er ikke kun dybt i fronten, men også i ryggen.

Se mere: Deep Neck Blouses For Sarees

13. Brokadevævet bluse:

Dette billede viser kreativitet. Nakken er forsigtigt syet og ses for at blive matchet med kroppens farve. Halskæden fuldender det store udseende.

14. Den gamle gamle gyldne bluse:

Nakkedelen af ​​denne bluse er ganske bred, og derfor er den en af ​​de mest komfortable bluse designs hele tiden. Denne bluseforside går aldrig ud af mode!

Se mere: Bluse Runde Halsdesigner

15. papegøje grøn bluse fra forsiden:

Hvis du ser på denne bluse fra forsiden, så vil du se et rigtig godt nakkemønster udført, og det er hovedtræk ved denne bluse. Hvis du kan lide at se rigtig traditionel, er det for dig!

Bluse foran på halsen er lige så vigtig som rygsækkebluse design. Disse ovennævnte front designs er den mest trendige lige nu at vælge imellem. Bare tag dit valg og gå videre med det! Glem ikke at tilpasse det til din smag!

Se videoen: Boomerang Trick Shots. Dude Perfect (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send