Skønhed og mode

9 Smukke og komfortable poolstole

Pin
Send
Share
Send


Elsk disse smukke og komfortable lounger eller stole ud over poolen! Villig til at have et andet og et moderniseret touch til de gamle træstole! Ja, med ændringen i det indvendige design, er træstolene nu erstattet med stilfulde og fremherskende poolstole. Fremstillet af metal, blødt læder, fiber mv., De giver en ny berøring i poolens udsmykning.

Bedste og moderne poolstole:

Her er nogle få opdaterede designs af svømmebassinestole, som kan få fat i din vision ved første øjekast.

1. Wicker Lounge Pool Stole:

Det rige udseende, denne slags pool lounge stole kommer med letvægts. De har et klassisk og glat design, fremstillet af træ og fibermateriale. Øverst i loungen er indstillet med puderør fås også en rullet pude design til hvile dit hoved.

2. Aluminium Pool Stole:

Designeren aluminium giver et godt overvåget look til dine pool side møbler. Poolstole lounge er givet et kureret design med aluminium red på siderne. Den øverste del af stolen er forsynet med et netudseende, der kommer med en lille pude fastgjort med hvilearme på siden.

3. Fiber Pool Stole:

Ønsker du at kombinere et klassisk og voguish look for din lounge pool stole! Designet med stålgrænser, er stolen givet fiberfyldning på toppen, der gør søde, kurvede designs. Stolen er i stand til at hjælpe dig med at slippe af med det ekstra vand på stolen, hvilket giver dig en tør virkning.

4. Gruppestole med poolrør:


Går med en gruppe eller familie til en pool picnic! Her er et nyt lounge design, der hjælper dig med at ligge i vandet også. Ja, poolstolen flyder kommer i et cirkulært design lavet af rørmateriale i fiberen. Stolen er også bærbar, da den kan foldes, når den ikke er i brug.

Se mere: Stole til Restaurant

5. Flydende poolstole:

Flydende poolstole fås et nyt design, der ligner sofaen. Stolen eller siger lounge er i stand til at bære tre personer ad gangen, som også bærer komfortable puder at sidde med. Lavet af harpiks som materiale, sofaen kommer med let vægt og den største holdbarhed.

6. Woven Pool Chair Lounge:


Denne vævede pooldækstole er fremstillet af fibermateriale og giver et eksklusivt præg til din poolmøbelsamling. Stolssengen er designet med en buet top, der giver dig godt ly i den varme sol. Siddet i sengenes stolsstue gives glatte bomuldsbetræk og puder til hvile i fred.

Se mere: Moderne læsestole

7. Designer Pool Chair:

Denne lette at bære lounge pool stol er givet en designer touch med let fiber materiale og kurvede punkter det udfører. Stolen er også fastgjort med et lille dråbe kurve mønster, der giver ret hviler på dine ben, mens du tager solbad. Kurven giver et bord som kig på den ene side for dit tilbehør også.

8. Par Pool stol:


Træstolsbasen er lavet med et krumt design og får et nyt design, hvor kurvens ender er reposeret med sengetøj for at give dig den allerbedste komfort. Designet er bredt udvalgt på destinationer, der er gunstige til bryllupsrejse for par. Designet giver også ly med topkurven.

Se mere: Udendørs folde stole

9. Swing Pool Chair:

Kærlighed hviler på gynger efter at have en svømning session! Prøv denne lounge stole til pool, der kommer med en swing fastgjort til den. Stolen er fremstillet af metalgrænser, og der fås en bomuldsdæksel med en paraply på toppen af ​​den. Stolen får også en armlæn på siderne for dine hænder.

De nye design af poolstolene får det bedste design i overensstemmelse med din kropsstruktur og nødvendigheder for at give dig den bedste luksus. Alle mønstre er også givet en vandtæt og UV-resistent dækning og udkast, som er gavnligt for at tage solbad efter at have lidt tid i poolen.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Saab 9-3 BioPower 2009 Test - Utrolig smuk bil (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send