Skønhed og mode

Sådan fjerner du akryl negle?

Pin
Send
Share
Send


Akryl negle er meget i mode. De præsenterer negle i en række farver og designs. Hvis akryl negle opretholdes og anvendes perfekt, kan de forblive i årevis. Imidlertid kan fjernelse af dem muligvis skade, så du er nødt til at tage passende pleje, når du fjerner dem. Hvis du søger efter Sådan fjerner du akryl negle? så er du helt sikkert på det rigtige sted! Følg anvisningerne med stor omhu for at holde sig væk fra enhver fejltagelse.

Filér Akryl Negle væk:

Sådan fjerner du akryl negle derhjemme:

1. Trim dine negle:

Det er vigtigt at trimme spidserne af dine negle til et minimum, og så skal du bruge en negleklipper. Trim så meget af akryl som muligt. Hvis du finder det svært, så stop og flyt til næste trin.

2. Filér dine negle:

Filér off gelforsegler med en fil eller neglerdimmer. Brug højre side af værktøjet til at nedlægge hvert akrylspik. Du kan arkivere nok akryl, så dine negle ser næsten akrylfrie ud. Fortsæt arkivering af akryl indtil laget, der overlejrer din naturlige negle, bliver tynd. Sæt din indsats på en søm ad gangen og fortsæt, indtil du har arkiveret så meget af akryl fra hver negle som muligt. Når du er væk, falder alle akrylsporerne videre til næste trin.

3. Pry op i kanten af ​​en akryl negle:

Brug en cuticle pusher til at fjerne akryl fra kanterne. Prøv at gøre det lidt efter lidt, som om du forsøger at aftage for meget, det vil rive din naturlige negle ud. Når du har løftet kanten, sætter du toppen af ​​en cuticle saks under den og begynder at skære akryl. Fortsæt med at løfte kanten og skære akryl indtil hele akryl bliver fjernet. Gentag dette kursus for hver negle, indtil akryl er helt væk. Brug en sømpuffer til at tage den resterende akryl ud. Form dine negle med en søm klipper og fil.

Se mere: Påfuglfjeder på negle

Træk det op med tandtråd:

1. I denne metode skal vi trække tandtrådene under neglene. Og siden vi trækker tandlægen bruger vi to hænder, denne metode kræver en anden person til hjælp.

2. Tag den nederste kant af et akrylspik op. Ligesom den foregående metode skal du bruge en kutikapind til let pry op hele bundkanten. Fortæl nu din partner at glide tandtråden under spidsens kant. Hold nu de to ender af tandtrådene i hver hånd.

3. Skub flossen frem og tilbage under neglen. Fortæl din partner om at glide flossen frem og tilbage og trække den op, som følge heraf begynder neglen at løsne sig. Vedligehold denne bevægelse, indtil akrylspik kommer ud af din naturlige søm. Sørg for, at din partner ikke glider flossen op for hurtigt; du ønsker ikke, at din naturlige negle bliver revet af med akryl. Gentag processen med hvert søm, indtil de alle er fjernet. Brug en buffer til at rydde op dine naturlige negle, som måske har slidt ud af processen.

Se mere: Nail Art In Pink Color

Sug akryl negle i acetone:

De, der lærer at tage akrylspik hjemmefra, er den rette og sikreste måde at fjerne akryl negle på, ved at bruge et opløsningsmiddel. Fjernelse af akryl negle skal kun ske med et opløsningsmiddel. Det mest populære opløsningsmiddel til dette job er acetone. Aceton fjerner akryl negle på en mest nem og overkommelig måde. Det gør sit arbejde ved at bryde bindingen af ​​polymerkæderne. Hvis du har en brudt eller sår hud, så brug ikke acetone, da det vil gøre ondt og kan forårsage smerte.

1. Klip dine negle:

Det er vigtigt at trimme spidserne af dine negle til et minimum, og så skal du bruge en negleklipper. Trim så meget af akryl som muligt. Hvis du finder det svært, så stop og flyt til næste trin. Sørg for, at du ikke får fat i nogle af din negle seng, da det vil bløde.

2. Sæt Topcoat'et ud af neglene:

Ved hjælp af en fin-grade bufferfil ud af maling og tag så meget af akryl som muligt.

3. Påfør Petroleum Jelly til huden omkring dine negle:

Aceton er hårdt på huden, derfor er det vigtigt at forebygge. Dette trin forhindrer din hud i at blive irriteret af acetonen. Påfør lidt petroleumgel til huden tæt neglene, det vil tage sig af området fra de hårde konsekvenser af acetone. Gå ikke glip af dette trin, da du måske står over for alvorlig forringelse af huden på grund af tørreffekten af ​​acetone

Se mere: Home Pedicure Tips

4. Hæld acetonen i en skål:

Brug en 100 procent acetone. Tag en glasskål ud og hæld nogle af acetonen i den. Sørg for, at skålpladen er bred nok til at lægge din hånd i den. Hæld bare nok acetone i den til at dække neglene. Få mennesker kan lide at sætte skålen i en større skål fyldt med lunkent vand for at varme acetonen, hvilket gør det hurtigere.

5. Anvend acetonen til dine negle:

Sæt fingerspidserne i skålen med acetone. Lad det stå i 15 minutter, og kontroller det for at se, om akryl er begyndt at komme ud eller ej. Hvis akrylnaglerne stadig sidder fast, så lad det være i yderligere 10 til 15 minutter, så størstedelen af ​​akrylet bliver opløst på det tidspunkt.

6. Fjern de resterende:

Tag nu en bomuldsbold og nyd den i en søm maling remover løsning og tørre det på neglene for at slippe af med det resterende kunstværk.

7. Form dine naturlige negle:

Brug sømklippere og en neglefil til at forme dit negle og glatte kanterne. For at holde sig væk fra skader, arkiveres kun i en enkelt retning.

8. Gendan fugtet til dine hænder:

Fjern venstre med sæbe og vand. Tør dine hænder og afslut ved at anvende en blanding af ekstra jomfru olivenolie og te-træolie for at hydrere dine negle.

Billeder Kilde: 1, 2, 3 & 4.

Pin
Send
Share
Send