Skønhed og mode

15 smukke og bedste blinde gardiner i forskellige modeller

Pin
Send
Share
Send


Vinduet eller dørgardinerne, der kommer med lodrette eller vandrette lameller, kaldes blinde gardiner. Denne slags gardinplader er hovedsagelig lavet af plast, træ, metal eller fibermateriale. De blinde gardiner holdes ved hjælp af ledninger, der bevæger sig gennem lamellerne, der hjælper med at åbne, lukke og styre vinduesgardinerne. De er også kendt som venetianske blinde gardiner, da deres oprindelse er beliggende i Venedig.

Seneste og fantastiske blinde gardiner:

Her er nogle af de populære blinde gardiner til vinduer, der vil hjælpe dig med at forbedre udseendet på dit interiør.

1. Moderne Blind Gardin:

Det moderne blinde gardin design leveres med to forskellige sorter af gardin lameller. Nogle af de vandrette lameller er givet almindelig hvid tekstur, mens nogle får design af udskrifter i minutkurver der danner grene. Gardinet er meget populært for soveværelser og haller, hvorfra solen vil kigge i rummet.

2. Bambus Blind Gardin:

Vil du dekorere dine verandaer eller havecentre med klassiske gardiner? Her er et rullet gardin design, der er lavet af bambus træ. Gardinerne kan let åbnes og lukkes ved at rulle bambusgardinerne med lethed. De giver lidt flere solstråler sammenlignet med andre typer gardiner.

3. Rumdeler Blind Gardin:

Værelset divider blind gardin design lavet af træ er meget populære i bungalows. De kommer med lange træplader, der oftest bruges til at opdele stuerne fra soveværelset. Gardinet er også det bedste til træhuse eller dem der kommer med en række træinteriører.

4. Gennemsigtig Blind Gardin:

Dette er den nyeste trend i gardiner over persienner. Gardinerne kommer i rollestil, der bærer hård fiber, der giver gennemsigtig udsigt. Gardinerne foregår hovedsagelig i mødelokaler eller kontorer, hvor scenarierne udenfor giver et dejligt udseende.

5. Moderne Blind Gardiner:

Moderne design til gardiner med persienner giver et ædru men stilfuldt udseende til værelserne. Gardinet er lavet af fibermateriale og er givet geometriske form designs på den. De får også små hallformationer i centrum, der giver kølige design. Gardinerne findes for det meste i saler eller i verandaer.

6. persienner til badeværelse:

Vil du også have blinde gardin design på dit badeværelse? Her er en tyk bomuldsgardiner til badeværelset. De får tykk tekstur i vandrette linjer i to forskellige nuancer for at skabe et perfekt match. De holdes der med rullet over gardin stil, som kan trækkes når det kræves.

7. Semi Længde Blind Gardiner:

Denne form for vertikale persienner med gardiner anvendes hovedsagelig i stuer eller spisestuer, der har høje vinduer. Gardinet kommer med længden af ​​vinduet, som kan åbnes i lodret retning ved hjælp af strenge. Lavet af hvide lameller i fiber, de giver en dashing oplevelse om dagen.

8. Roman Blind Gardin Design:

Den romerske blind gardiner er meget populære for materialet, foldet design og de design udskrifter, det kommer med. Gardinet er det bedste, der skal bæres, mens man leder efter gardiner mellem verandaen og spisestuen, som kan åbnes ved at åbne lag af de trykte gardiner i vandret stil.

9. Dobbelt Farve Blind Gardin:

Denne type gardin nuancer persienner kommer med to farver lag. Gardinerne er desuden givet lyserøde og lilla farver, mens gardinerne også får mindre design og kurver i hvid og sølv, der præger gardinens udseende og vinduerne derhjemme.

10. inspirerende blinde gardiner:

De inspirerende køkkengardiner giver dit køkken et nyt udseende. Gardinerne over persienner kommer med matchstickformation, hvilket giver det gamle dekorative køkken et perfekt match. Fremstillet af træ er vinduerne givet halvåbninger for at give lys til køkkenet.

11. Koreansk Blind Gardiner:

Den koreanske blindgardiner er fremstillet af træmateriale og har en fast mellemrumsstruktur til at gøre værelserne lyse. De hvide gardiner er forsynet med snoråbning i almindeligt træ, som hjælper med at gøre vinduet smukt udseende. Denne stil er også vedtaget i kontorer, der giver dem justerbare udkig efter at holde øje med medarbejderne.

12. Clarkes Blind Gardiner:

Clarkes stilen i blinde gardiner giver et vidunderligt kig på de enkle vinduer. Vinduerne i denne type gardiner får faste net som tekstur, der kommer med prægede prints i blomster og andre mehndi designs. De er generelt knyttet i nedenstående sektion af vinduet. Denne slags vinduer er for det meste bygget i haverummet områder for at få naturens udsigt som du vågner.

13. Valance Blind Gardiner:

Valance blind gardiner til vinduer giver et luksuriøst udseende til din vindueslinje. Gardinerne får lodrette lameller, der er dækket med buede toppe og sidelinjer for at give et dørlignende udseende. Når du udfører matchning med møblerne, giver det det bedste udsigter til værelset.

14. Duo Shade Blind Gardiner:

Træblinds gardin design med duo skygge mønster bedst udført i træhuse. Gardinerne kommer i halv åben stil, som giver opadgående retning til de stråler, der kommer ind. De udføres hovedsagelig i saler eller spisestuer.

15. Flad Blind Gardiner:

Kontor gardiner persienner design med et fladt udseende er for det meste foretaget af store organisationer med kontor på øverste etage af bygningen. Gardinerne er forsynet med enkelt gardin, der får rullende mønster og får bolden på det, der ændrer nuancer, når de kommer i mørke eller lyse.

De blinde gardiner er baseret på de gamle gardin stilarter, der blev lavet ved at give huller med vandret og lodret design. De blev generelt lavet til bifurcate værelser af damer og herre under lejligheder. De var præster fremstillet af træ eller fiber, der gav det langvarige anvendelser.

Se videoen: Britney Spears - . .Baby One More Time Official Music Video (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send