Skønhed og mode

8 bedste skønhedsprodukter til glødende hud

Pin
Send
Share
Send


En god fløde kan få en person fri af pletter og anden patchiness. Der er mange produkter på markedet, der kan give udstråling til huden, når de anvendes regelmæssigt.

Skønhedsprodukter til glødende hud:

Nedenfor er de 9 bedste glødende hudprodukter, som en person skal prøve.

1. Garnier Skin Naturals Creams Med SPF 17:

Dette er et meget populært produkt, der har uva og uvb beskyttelse. Dette reducerer også pigmentering og andre pletter på overfladen. Dette er ret overkommeligt og er et yndlings og effektivt produkt til mange mennesker. Dette kommer i en lille pakke og koster omkring 80 INR. Det er det bedste produkt at få glødende hud.

2. Kaya Pigmentation Reducing Cream:

Dette er et meget populært produkt, der kommer i en glasflaske. Dette er overkommeligt endnu dyrt til en pris på 30 ml til 1500 INR eller mindre. Dette indeholder fytinsyre, og det hjælper med at fjerne eventuelle pletter på overfladen. Dette hæmmer dannelsen af ​​pletter. Dette kan købes hos forhandlere, der sælger Kaya produkter.

3. Himalaya Fairness Cream:

Dette er et meget populært produkt og sælges til ca. 40 INR for hver 25 gram pakke. Disse kan købes hos de fleste apotek butikker og andre kosmetik butikker. Dette er et meget overkommeligt og lommevenligt produkt. Dette indeholder vitaminerne A, D, E og også fytoekstrakter. Dette indeholder kesar og er godt til regelmæssig brug. Dette kan købes hos de fleste butikker, der sælger kosmetik.

4. Lotus Herbals Skin Brightening Creme:

Lotus er et meget populært mærke, og dette er et meget effektivt stof, som mange mennesker kan lide at bruge. Dette er et moderat produkt. Dette koster ca. 325 INR for 60 gram. Dette giver synlige resultater ved at slippe af med pletter i løbet af få uger. Det er et af de bedste skønhedsprodukter til glødende hud.

5. Aroma Treasures Golden Glow Cream:

Dette er et populært mærke. Dette kan købes hos de fleste butikker, der sælger dette. Dette kan købes hos forhandlere og andre butikker. Dette kommer også med samme rækkevidde for tonere og andre skrubber, som kan gøre dette mere effektivt til at fjerne pletter og andre pletter. Dette er ret dyrt og koster ca. 450 INR for 50 gram.

Se mere: Bedste ansigtsvask til glødende og retfærdig hud

6. VLCC Insta Fairness Cream:

Dette er et meget lommevennlig produkt, som regelmæssigt kan bruges til at opnå resultater. Dette kan få overfladen fri af pletter og er tilgængelig hos de fleste sælgere og fra kosmetikforretninger. Dette kan også købes hos nærliggende apoteker. Dette koster omkring 100 INR for en moderat størrelse rør. Der kan være andre håndteringsomkostninger forbundet. Dette er et af de bedste produkter til glødende hud.

Se mere:God Bronzer For Fair Skin

7. Damme Gold Radiance Ungdommelig Creme Med SPF 15 Til Aldring Hud:

Dette er et moderat produkt, men det er godt for dem, der har aldring. De kan bruge dette regelmæssigt til at opnå maksimale fordele, og det giver også foryngelse. Dette har UVA- og UVB-beskyttelse, og derfor er brug af solbeskyttelse ikke nødvendig, når du bruger dette. Dette er dog ret dyrt ved ca. 1000 INR for 50 ml flaske. Dette kan købes hos de fleste apoteker og kosmetiske butikker. Dette er et af de bedste skønhedsprodukter til glødende hud.

Se mere: Bedste Fairness Cream for fedtet hud

8. Jovees Fairness og Glow Facial Kit:

Dette er et kit, der indeholder en creme og også andre produkter som pakning og skrubbe, som regelmæssigt kan bruges til at få maksimale fordele. Dette er et populært kit blandt mange købere. Dette kan købes hos de mest populære forhandlere og er også prissat moderat. Dette kan bruges til ansigtsbehandling og massage. Dette er prissat til ca. 600 INR. Det er et af de bedste hudblegemidler.

Billedkilde: Shutter lager, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Pin
Send
Share
Send