Skønhed og mode

Top 15 hjemmelavede skønhedstips til ansigt

Pin
Send
Share
Send


En persons ansigtspleje er den vigtigste skønhedsopgave af dagen. Det er yderst vigtigt at tage mest imod dit ansigt. På grund af vores daglige arbejdstryk bliver det ofte besværligt at besøge skønhedssalonen. Det er derfor mest gavnligt at tage sig af huden ved hjælp af hjemmelavede produkter. Brug af naturlige produkter er meget gavnlig for din hud, da det bringer det bedste ud i dig. Daglig brug af kemikalier kan skade din hud, men ikke naturlige produkter. De er også omkostningseffektive at bruge.

Hjemmelavet skønhedstips til ansigt:

Her er et par skønhedstips til ansigt, som du kan følge for en glødende og strålende hud.

1. Almond Mask:

Brugen af ​​3-4 mandler og mælk kan gøre underværker for din hud. Det anses for at være et meget gavnligt produkt til opnåelse af strålende hud. Du kan bruge det dagligt og se ændringerne selv. Du kan suge mandlerne i mælken om morgenen. Senere om natten kan du blande dem i mælken for at lave en fin pasta. Efter at have påført det på ansigtet, kan du forlade natten over. Du kan selv se de mærkbare ændringer, når du har fjernet pakken. Dit ansigt kan ses glødende og meget glattere end før. Det anbefales at blive brugt dagligt til tør hud og for dem, der har olieagtig hud; du kan bruge det to gange om ugen.

2. Papaya Maske:

Papaya maske er en af ​​de mest anbefalede skønhed tips til ansigt, hvis brug kan gavne dig på en række måder. Da det indeholder ingredienserne i C-vitamin og A, magnesium og kalium, virker det som en god løsning på mange af de populære hudproblemer. Du kan gøre pastaen med honning og mælk for at opnå en glødende hud. For de af jer, der har breakouts på ansigtet, kan også bruge denne pakke til at slippe af med akne. Du kan blande papaya midt i multani mitti og derefter sætte denne blanding på dit ansigt. Du kan også bruge den med Aloe Vera gel for at forhindre din hud på daglig skader. Blandingen skal anvendes efter din hudtype.

3. Gurkemeje Face Pack Med Citron:

Gurkemeje har en alder gammel historie at være en kur for en række problemer. Det virker som en god helbredelse for antibakterielle angreb og hjælper i dybe nærende hud. Det renser din hud og ansigt omhyggeligt med et citronstrin, der indeholder C-vitamin. Du kan bruge pakken som skrubber og anvende den på dit ansigt. Efter at have vasket ansigtet vil du mærke et meget renere flydende ansigt. Det anbefales normalt at anvende denne maske, før du tager et brusebad om morgenen. Det hjælper med at holde din hud sund ved at bekæmpe alle de døde porer på din hud. Citron er også gavnlig for at fjerne enhver form for ar i ansigtet.

Se mere: Rens din hud

4. Tomatpakning sammen med yoghurt til tan fjernelse:

Tomat har en indbygget citronsyre, der virker en stor brunbrun remover. Det hjælper også med at hærde mørke pletter og reducerer også pigmenteringen. Det er en stor pakning til dem, der har fedtet hud, da det hjælper med at kontrollere olien i din hud. Brugen af ​​yoghurt hjælper med at bekæmpe solbrun, da det har blegende egenskaber i den. Efter ansøgningen skal du vente i 30 minutter, før du vasker den af. Det virker vidundere på din hud ved at fjerne solbrun på ingen tid. Det hjælper også med at åbne dine porer og dermed forhindre, at snavs opholder sig i dine porer. Du skal blande en spiseskefuld af hver ingrediens og lægge på ansigtet.

5. Aloe Vera Face Pack:

Aloe Vera plante er kendt for at arbejde vidundere på huden. Du kan anvende gelen på planten på dit ansigt dagligt. Gelen skal arbejde på dit ansigt som et mirakel og vil sandsynligvis gøre din hud sundere på ingen tid. Ved daglig brug over en periode kan du se mærkbare ændringer på dit ansigt. Dit ansigt bliver meget mere glødende og strålende end før. Du kan også lave en pakke ved hjælp af naturlige ingredienser som honning, agurk juice, ostemasse og rosenvand. Det gør din hud blødere og glattere. Efter vask af det med koldt vand kan du se et rent ansigt med forfriskende følelse.

6. Brug jojoba olie til fjernelse af makeup:

Når ansigtet er overskygget af makeup så er det ikke muligt at trække vejret naturligt. Således for at få det til at trække vejret gennem hele natten er det vigtigt at fjerne sminke. Fjern sminke ved hjælp af naturlig ingrediens jojobaolie, som let hjælper med at komme ud af din makeup. Når huden indeholder tilstoppede porer, så kan du ikke have en klar skind. De hjælper dig også med at holde din hud næret og glødende. De kemikalier, der bruges i makeupen, giver anledning til bumser og acne, hvilket fører til få eller flere breakouts på dit ansigt. Din hud bliver også tørret op, hvis dine porer forbliver tilstoppede i lang tid.

7. Fjern Blackheads:

Blackheads er et af de mest almindelige problemer for folk, der har olieagtig hud. Når olie bliver tilstoppet i din blackhead, giver det anledning til hudorme. Det er meget vigtigt at fjerne blackheads for at give et klarere og rent udseende ansigt. Ved hjælp af naturlige skønhedstips til ansigt kan du få en meget ventet klarere hud. Du kan sætte hydrogenperoxid på en bomuldskugle og simpel dab på de berørte områder. Du kan også efterlade det natten over eller kan vaske det straks for at udglatte din hud. Det virker også som en stor agent for at fjerne bumser og acne fra ansigtet.

8. mandelolie for at slippe af med mørke under øjet:

At have mørkt under øjet er et meget almindeligt problem i dagens scenarie. Du kan slippe af med mørke øjenproblemer ved at anvende mandelolie. Det anbefales at bruge olien inden du går i seng. Det skal anvendes i mindre mængde og besked forsigtigt på de berørte områder. Lad det være natten over for at bringe effektive ændringer i dit ansigt. Efter vask af det med koldt vand kan du selv bemærke de betydelige ændringer under dit øje. Det hjælper med at give en meget klarere hud, der gør dit ansigt ser strålende ud. Det bør anvendes regelmæssigt for at hjælpe med at fade de mørke pletter.

9. Kokosvandtoner:

Kokosvand er den mest naturlige toner, der kan bruges til at rydde ansigtet og give frisk udseende. Alt der er brug for er kokosvand og limejuice. Det skal bruges dagligt til at have betydelige ændringer over tid. Denne toner kan anvendes til alle skind og er en organisk form for helbredelse. Det hjælper med at øge blodcirkulationen i dit ansigt. Dette er en af ​​de væsentlige hjemmelavede skønhedstips til ansigt, der hjælper med at holde din hud hydreret og frisk hele vejen igennem. Ved at fjerne snavs og overskydende olie fra dit ansigt opretholder det dit ansigt pH-balance. Denne naturlige ingrediens er et fantastisk tip til din smukke glødende hud. Sæt forsigtigt bomuldskuglen indeholdende toner på dit ansigt og undgå øjenområderne for irritation.

Se mere: Vælg Toner til hud

10. Fjern solskoldning med eddike:

Brug af den naturlige let tilgængelige ingrediens eddike, du kan nu fjerne solskoldning fra dit ansigt. Uanset hvor meget solcreme du bruger, påvirker de skadelige solstråler effektivt din hud. For at fjerne solskoldning kan du sprede eddike på de områder, der er mest berørt på grund af solstrålerne. Når det bliver tørret op, kan du hurtigt føle kølesensionen på huden. Dette bør anvendes regelmæssigt for at se betydelige ændringer på lidt tid. Dens antioxidant egenskaber hjælper med at helbrede solskoldningen hurtigere. Det beskytter også ansigtet mod enhver svampe- eller bakterieinfektion. Det er også gavnligt for genopretning og vedligeholdelse af hudens pH-niveau. Du kan også gentage denne procedure i hver fem time om dagen for hurtigere genopretning.

11. Skrub dit ansigt med limejuice:

Det er meget vigtigt at skrubbe dit ansigt mindst en gang om ugen. Forsigtigt besked din hud med limejuice ved brug af dine fingre eller en bomuldsbold. Du skal massage din hud på en cirkelbevægelse. Dette hjælper med at fjerne døde celler og gør dit ansigt lyse. Hvis du lider af bumser eller acne, hjælper limehalsen med at forhindre dem fra din hud. Det hjælper også med at slippe af med dine ar, hvis nogen. Det hjælper med at åbne dine tilstoppede porer og dermed exfolierer din hud. Derved hjælper din hud til at gløde og har et forfrisket udseende.

12. Pakning til tør hud:

For dem, der har tør hud, er det meget vigtigt at holde huden hydreret. Brug af naturlige ingredienser hjælper med naturlig hærdning af din hud. Du kan lave en blanding af forskellige ingredienser, der fungerer bedst for tør hud. Du kan lave en pasta af agurk, græskar og vandmelon for at have en levende hud. Du kan blande ingredienserne ved at bruge mælk og anvende det på dit ansigt. Når du bruger hjemmelavede skønhedstips til ansigt, forhindrer du kemikalier i at komme ind i dit ansigt. Hold den i en time, hvorefter du kan skylle den af ​​med koldt vand. Det fjerner tørheden i din hud ved at give et frisk udseende til din hud.

13. Kokosolie og mælk til rensning Formål:

Rengøring af dit ansigt er en af ​​de vigtigste aktiviteter i hverdagen. Det hjælper med at fjerne døde hud, olie og snavs fra din hud. Medmindre og indtil du har et renere udseende ansigt, kan ingen andre trin arbejde. Det er et af de mest primære trin mod en glødende hud. Mælk kan fungere som et godt rengøringsmiddel til ansigt. Du kan bruge kokosolie til fjernelse af dist og urenheder fra ansigtet. Kokosolie ville ikke være til gavn for de af jer, der har olieagtig hud. Olien renser ikke blot dit ansigt, men også fugt og eksfolierer.

Se mere: Sådan renser du dit ansigt

14. Honning til ansigtsrensning:

Denne naturlige ingrediens kan bruges til alle hudtyper. Tag en halv sked honning og gnid den på dit ansigt. Tenderly besked det på hudens område i cirkulær bevægelse og vedligeholde den i ca. 20 minutter. Herefter kan du vaske det af med varmt vand. Dette giver en klarere hud ved at fjerne snavs. Rå honning indeholder naturlige antibakterielle egenskaber, som hjælper med at forhindre acne eller bumser. Det er overkommelige hjem skønhed tips til ansigt, der øger sine overlegne helbredende egenskaber. Selv om det virker godt for alle hudtyper, men det anses for ideelt til følsom hud. Det hjælper fedtet hud med at balancere dets olieegenskaber og fugter tør hud.

15. Face Pack af kærnemælk og havre:

Du skal blande kærnemælk sammen med havre for at gøre denne pakke. Forsigtigt besked dit ansigt ved hjælp af disse naturlige ingredienser. Kærnemælk hjælper med at berolige din hud og helbreder blærer. Havre hjælper med at naturligt exfoliere din hud. Det giver også en yngre udseende hud. Således for de af jer, der undrer sig efter en yngre hud, kan de bruge disse naturlige ingredienser. Disse naturlige ingredienser hjælper med at få dig til at føle sig ung udefra. Det har anti aldrende egenskaber og dermed er en stor kilde til behov for mange mennesker. Havregryn hjælper også med at udglatte din hud, hvilket giver et meget blødt og frisk look til dit ansigt.

Disse naturlige ingredienser fungerer godt til dit ansigt. Brug af kemikalier kan gøre din hud kedelig med forbrugstider. Mens disse naturlige ingredienser gør underværker for din hud og gør dit ansigt ser helt strålende og frisk ud. Nu hvor du er opmærksom på alle skønhedstipsene til huden, kan du nemt anvende dem. Da disse ingredienser er overkommelige og let tilgængelige, er det derfor meget bekvemt for dig at bruge. Ikke mere skal du bruge en formue på at købe dyre masker og påvirke din hud. Lav en pasta af de lettilgængelige hjemmelavede materialer for at forynge din hud. Vågn dine sanser ved at bruge disse naturlige hjemmelavede materialer til et smukt lysere ansigt.

Pin
Send
Share
Send