Skønhed og mode

Sådan plejer du dine læber

Pin
Send
Share
Send


Læber er et af de funktioner i ansigtet, der fanger meget opmærksomhed fra folk rundt. Tro det eller ej, læber er også en af ​​de ting, der i høj grad kan påvirke tiltrækning og udseende af en person. Tørre og hakkede læber er uden tvivl en slukning for modsat køn og gør ansigtet også kedeligt. Men på den anden side, hvis du har bløde, glatte og pouty rosa læber, har folk tendens til at se din vej mere end nogensinde. For at opnå det skal man arbejde hen imod forskellige trin og sætte sig i bestræbelserne på at pleje læberne. Der er nogle enkle, nemme og DIY måder, hvor du kan tage godt vare på læber. Denne liste nedenfor fortæller dig hvordan:

Her er de få tips til, hvordan du plejer dine læber naturligt.

Giv det beskyttelse:

Vejret og skiftende årstider har stor effekt på læberne og dets gode helbred. Man skal beskytte dem godt både sommer og vinter. Lip balms med solbeskyttelse er vigtige i varme måneder og fugtgivende cremer i de tørre og kølige vintre. Tørre og krakkede læber er resultatet i begge disse måneder, og derfor bør læbepalmer altid holdes hendige. Dette låser fugt i læberne og gør dem bløde, ligesom du ønsker.

Se mere: Sådan gør du Ombre Lips

Hold læbestift til minimal brug:

Læbestifter er en af ​​de vigtigste elementer i makeup, men har nogensinde troet, at det er en blanding af voks, olie, farve og endda mange kemikalier. Ligegyldigt hvad læbestifter har tendens til at påvirke læbenes gode helbred, hvis de bruges mere end ofte. Man må huske på, at brug af læbestift holdes minimal. De bør kun bruges, når det er nødvendigt. Til regelmæssig brug er læbebalsamme med en lille farve den bedste mulighed. Sørg for at den er lavet af naturlige ingredienser som sheasmør, vitamin E, jojoba og meget mere.

Exfoliate dem:

Ligesom huden kræver peeling for at fjerne laget af døde hudceller og foryngelse af nyt lag af hud, gælder det også for læber. Det anbefales stærkt, at du bruger peeling en gang om ugen for at tage sig af læberne. Det hjælper også med at fjerne forurenende stoffer og lette den mørke tone i læberne. En simpel sukkerskrubbe kan bruges hjemme eller ellers en tandbørste til formålet. Klare og smukke læber er alle dine nu!

Se mere: Sådan appliceres Lip Gloss Trin for trin

Brug E-vitamin:

E-kapsler af vitamin E er tilgængelige på markedet, der kan prikkes og bruges på læberne. Dette vil dybe nær læberne og sikre, at de er bløde og glatte uden tørhed og revner. Dette bør gøres dagligt for at få de bedste resultater. Der er mange andre hjem retsmidler som anvendelse af mandel pasta, ved hjælp af mælk fløde eller vaseline. Alle disse har det samme mål at fugtige læberne for at hjælpe dig med at passe dem perfekt.

Hydrat dem:

Det er ikke kun vigtigt at fugtige læberne eksternt men også indefra. Dette er kun muligt, hvis du hydrerer læberne godt. For at sikre, at dette mål nås, skal man drikke 10-12 glas almindeligt vand hver dag. Sammen med at give dig bløde og glatte læber, har den mange andre fordele i butikken for dig. Den nemme og overkommelige procedure er meget effektiv.

Se mere: Tips til brug af læbestift

Har en lip sund kost:

Medtag en masse frugt og grøntsager i kosten, der er fyldt med vitaminer og mineraler. Det er en af ​​de bedste måder at bringe godt helbred ikke kun til læber, men også til hud og hår. Det holder også kroppen i rette arbejdsforhold.

Billeder Kilde: Shutter Stock

Pin
Send
Share
Send