Frisurer

9 bedste frisurer til langt hår til skole

Pin
Send
Share
Send


Når dine børn har langt hår, er det både en kilde til din stolthed og forfærdelse. Hvordan hjælper du dem med at binde det op til skolen hver dag? Især når både du og de er sene sleepers! Det meste af tiden skal man ty til at lave enkle ponytails.

Men mens disse arbejder for kort hår, ser de rodet ud i langt hår. Her er nogle få frisurer, som du måske vælger.

Smukke lange frisurer til skolepiger:

1. Upside Down Braid:

Saml dit hår i bunden og drej det på hovedet. Nu flettet det, indtil du når toppen af ​​dit hoved. Brug nu en elastisk slips til at sikre den i en hestehale og lad den foldes over. Ser anderledes ud? det tager ikke den samme tid som fletning hele håret ville have, og det ser ikke ud som en kedelig gammel ponyhale heller!

2. Horisontal fransk fletning:

De fleste af os ved, hvordan man laver en fransk plait. De er ikke for vanskelige at lave, og det gør dit hår til at se et strejf mere sofistikeret end din sædvanlige fletning. Nu, når du er blevet dygtig i at lave den normale franske fletning, kan du prøve det i en ny retning - gå vandret!

Se mere: Flettet frisurer til langt hår

3. Halv Braid Hestehale:

For denne frisure skal du dele dit hår i to segmenter. Derefter skal du lave en fransk fletning med den forreste halvdel. Så tilføjer du fletningens ende med resten af ​​dit hår og binder det i ponyhaler. Du kan trække et par løse tråde for at ramme dit ansigt.

4. En Braid Indenfor Braid:

Denne slags fletning ser interessant ud og gøres faktisk på samme måde som en normal fletning. Det tager dog lidt mere tid end blot et par minutter. Så når du laver en fletning, skiller du dit hår i tre halvdele. Tag nu et segment af den midterste halvdel og flettet det. Så tag de originale tre segmenter og flett dem. Resultatet er noget som dette.

5. En simpel høj hestehale:

Den nemmeste af alle frisurer til langt hår er dette - en hestehale. Binder det højt op, holder håret ud af dit ansigt og gør det mere elegant og dermed bedre egnet til skole. Så saml hele dit hår op på håret og brug derefter et elastisk slips for at sikre det der. Brug klip og stifter til at binde eventuelle løse tråde.

Se mere: Hår gør for langt hår

6. Fish Braid:

En fiskefletning er lidt mere kompliceret end din sædvanlige franske fletning. Men dens resultater er værd at indsatsen du sætter i. Det er en fremragende stil, velegnet til alle lejligheder. Men den bedste del om denne frisure er, at det sjældent bliver alting forkert!

7. Twisted Bun:

Nem at gøre denne frisure gør dig mere elegant og ældre. Også det holder hele dit hår ude af vejen! Bare lav en lav hestehale og så fold og få den til at passere gennem dit hår. Gør dette to gange og endelig reparere det inden for det anvendte slips.

Se mere: Langlagede frisurer til fint hår

8. Lazy Side Hestehale:

Lav en normal hestehale, så den forreste del ud. Kombi derefter fordelen til venstre og fold den i din hestehale. Det giver dig et dovent og forfriskende look.

9. Simple Braid:

En simpel fletning med et par vendinger og folder på toppen er en glimrende frisure til skole. Det er nemt at gøre endnu ikke så almindeligt, at dit hår ligner nøjagtigt som resten. Det giver dig et elegant og flot udseende.

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send