Skønhed og mode

Genelia Beauty Tips og Fitness Secrets

Pin
Send
Share
Send


Genelia D'Souza sprang ud på Bollywood-scenen og blev en sensation over natten. Hvad der var til hendes fordel var hendes boblende personlighed og ungdommelig kraft. Fra rødt tæppeforestillinger til filmpremiere har Genelia imponeret modkritikere med sin stilfølelse. Hun anses også for at være en af ​​de hårdeste skuespillerinder i den hindi filmindustri og følger en daglig træning regime, som hjælper hende til at holde sig i form.

Hun følger også en streng kostplan, der gør det muligt for hende at forblive lys og energisk. Det skal også bemærkes, at hun ikke tror på at lægge en masse sminke og faktisk elsker at holde den frisk og naturlig, så hun forbliver ungdommelig og forhindrer hudskader. Lad os derfor få en bedre forståelse af nogle af Genelias bedste skønhedshemmeligheder:

Genelia Beauty Tips og Fitness Secrets med billeder:

Hårpleje:

Som skuespillerinde er Genelia's hår udsat for kraftige slagtørring og varmebehandling, som efterlader håret tørt og mindre end glamourøst i slutningen af ​​dagen. Derfor er hun en massiv fan af at behandle sig selv til et hår spa regelmæssigt, da det hjælper med at genoplive hendes hår og bringe den naturlige glans og volumen tilbage.

Hun gør det altid et punkt at betingelse hendes hår, når hun vasker det. Hun skylder først håret med varmt vand og vasker derefter det hurtigt med koldt vand for at holde al fugt intakt. Hun trimmer hendes hår hver gang imellem for at holde splitte ender i skak. Hun gør også det til et punkt at massere hendes hår mindst en gang om måneden med varm olivenolie ud over at anvende en ægmaske til at opretholde hendes lyse lus.

Se mere: Priyanka Chopra Skønhedstips

Hudbehandling:

Genelia tror på sportsligt et naturligt udseende, da det bedst fremhæver din skønhed. Derfor, når det kommer til sminke, går hun altid minimal og undgår fundament eller tung makeup. I stedet foretrækker hun at nippe hendes kinder til at tilføre den farvede farve ud over en lys rødme. Hun tror også på at exfoliere hendes hud og rense det før man går i seng.

For at holde hendes hud blød og smidig, vælger Genelia en frisk creme ansigtsmaske, der forhindrer huden i at blive tør. Hun bruger også en multani mitti pack mindst en gang om ugen, som fungerer som en naturlig exfoliator foruden at give hendes hud den friske, nyskrubbet glød.

Fremhævende øjet:

Med hensyn til at fremhæve de smukke øjne hos hendes bekymringer, afhænger Genelia af en af ​​hendes must-haves - kohl. Hun forlader aldrig hjem uden det. Hun anvender også en ringe mængde øjenskygge for at give øjnene en klar definition og glød.

Se mere: Skønhedshemmelighed af Rekha

Diæt regime:

At være en mangalorean forbruger Genelia fisk mindst fem gange om ugen og kylling mindst en gang om ugen. Hun undgår at spise rødt kød. Hun sikrer, at hun har en god morgenmad pakket med kulhydrater, da hun undgår at have tunge måltider om natten. Hun drikker også rigeligt med vand og bruger mange grøntsager og saft, der hjælper med at rense hendes system indefra. Hun gør det til et punkt at have små måltider hver anden time for at undgå over-spisning. Hun sørger for at behandle sig til en god mad på søndag, der omfatter tandoori kylling.

Se mere: Rani Mukherjee Makeup Tips

Fit & Petite:

Så vidt fitness går, erkender Genelia at være langt fra et fitnessfreak. Hun siger også, at siden hun var involveret i atletik fra en ung alder, ville hun aldrig skulle bekymre sig om at lægge vægt på. Men hvis hun bliver tvunget til at træne, kan hun godt lide at gå til morgenjogger og lave et par crunches når de er hjemme. Hun undgår tunge øvelsesrutiner og anvender en træner, som hjælper hende med at opretholde sin petite ramme mindst tre gange om ugen.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Se videoen: Genelia DSouza Workout Routine & Diet Plan. Health Sutra - Best Health Tips (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send