Hårpleje

9 bedste hårtransplantationscentre i Chandigarh

Pin
Send
Share
Send


Problemet med skaldethed hos både mænd og kvinder er frustrerende og pinligt. I en ung alder er det ofte en årsag til manglende tillid og tvinger en negativ tilgang til livet. De fleste tilfælde af hårtab og skaldethed behandles ikke effektivt med medicin og hjemmet. Hårtransplantation er kun en løsning, der geninventer ny hårvækst. Med fremskridt inden for teknologi reduceres omkostningerne til sådanne kirurgiske behandlinger, og deres tilgængelighed er på højden. Som andre små byer tilbyder Chandigarh også det bedste i hårtransplantation. Se nedenfor.

Hårtransplantation i Chandigarh:

Her er en liste over 9 bedste hårtransplantationsklinikker i Chandigarh med adresser, du kan vælge.

1. NeoGraft Hair Transplant Clinic:

NeoGraft er en af ​​de førende klinikker for hårtransplantation og behandling. Her tilbyder de de mest innovative behandlinger til at løse alle former for hårtabsproblemer. Deres effektive team af kvalificerede hårtransplantationskirurger sigter mod at give maksimal hårdensitet til let overkommelige priser.

Adresse: NeoGraft Hair Transplant Clinic, S.C.O 58, Sektor 32 C Chandigarh (Bag Medical College)

Se mere: Hårtransplantation i Pune

2. Darling Buds Hair Transplant Center:

Dearling buds hårtransplantationscenter, der opererer under ekspert vejledning af Dr. Tejinder Bhatti, tilbyder behandling i verdensklasse til meget overkommelige priser. Dr. Bhatti er grundlæggeren og nutidssekretær for Association of Hair Restoration Surgeons. Han bruger sine 15 års erfaring til at give naturlige flotte resultater.

Internet side: www.hairtransplant-india.org

3. DHI Indien, Chandigarh:

DHI, Indien er et globalt navn inden for restaurering af hår. Klinikken tilbyder hår restaurering, hårtransplantation, hårgenvækst, skaldethedbehandling og hårbundsbehandling. De har en kundebase f over 100.000 og deres klinikker er placeret over hele verden. Deres direkte hårimplanteringsteknik giver naturligt flotte resultater uden smerter og ar.

Internet side: www.dhiindia.com

4. AK klinikker:

AK Clinics er en super specialiseret hårtransplantationsklinik, der bruger state-of-the-art udstyr og teknikker. De tilbyder deres kunder en række kirurgiske og ikke-kirurgiske hår- og skønhedsbehandlinger. Deres team af kvalificerede kirurger stræber efter at give maksimal hårdttæthed, der ser naturligt ud.

Internet side: www.akclinics.com

5. Tricity Institute of Plastic Surgery:

Tricity Institute of Plastic Surgery kan prale af sin tilknytning til Royal College of Physicians and Surgeons, Glasgow. De har et team af fremtrædende læger, der giver maksimal densitet til hårtransplantationsprocedurer. Alle deres hår restaurering behandlinger er smertefri og ar mindre uden nogen bivirkninger overhovedet.

Internet side: www.newcosmeticsurgery.com

Se mere: Hårtransplantation i Kerala

6. Natural Hair Transplant Clinic:

Natural Hair Transplant Clinic bruger den nyeste Follikulære Unit Extraction og Follicular Unit Transplantation teknikker til hår restaurering. De har deres team af ekspertkirurger, der bruger deres evner til at levere maksimal succesrate. Startomkostningerne ved transplantation ved Natural Hair Transplant Clinic er INR 50000 og afhænger af alvorligheden af ​​problemet.

Internet side: www.nautralhairtransplant.co.in

7. Walia Hair Transplant Center:

Walia Hair Transplant Center er et banebrydende navn for hår restaurering i Chandigarh. Her er de specialiseret i forskellige former for hovedbund og hårbehandlinger. Dette specialcenter hår restaurering center har et team af kvalificerede kirurger til at levere fremragende resultater.

Internet side: www.hairtransplantcostchandigarh.pro

8. Body Sculpt Clinic:

Body Sculpt Clinic er en af ​​sine venlige klinikker, der tilbyder de bedste hårimplantations- og hårtabsbehandlinger. Klinikken drives af veteranen Dr. Vikram Jeet Singh Dhingra og hans team af kvalificerede kirurger. På Body Sculp er de pionerer i FUE hårtransplantation og har også udført succesfulde operationer til mange celebs.

Internet side: www.whatclinic.com

Se mere: Hårtransplantation Indore

9. Revive Clinic:

Revive Clinic i Chandigarh opererer under Dr. Pradeep Sohi, som har en grad i plastikkirurgi. Han har fået erfaring fra at arbejde for et velrenommeret institut for plastikkirurgi i en varighed på fire år. Inden for få år efter sin drift er Revive blevet en pioner for hårtransplantationsteknikker. De har kunder både i Indien og i udlandet.

Adresse: SCO nr. 1-2-3 F.F, Sektor 17D, Opp. Park Plaza Hotel, Backside Canadian Embassy, ​​Chandigarh

Dette er de bedste hårtransplantationscentre i Chandigarh, der helt sikkert vil afslutte dit problem med hårtab. Hvis du er glad, skal du forlade din kommentar.

Pin
Send
Share
Send