Skønhed og mode

Top 15 Tyskland Turiststeder at besøge

Pin
Send
Share
Send


Tyskland er i centrum af Europa. Det giver os masser af fantastiske turistmål sammen med fantastiske steder rundt. Besøgende fra hele verden rejser til Tyskland for deres velkendte arkitektoniske strukturer og naturskønhed. Det er lidt svært for rejsende at forstå Tyskland igen, men interesserede opdagelsesrejsende vil altid finde vej gennem.

Populære turiststeder at besøge i Tyskland:

1. Neuschwanstein Castle:

Neuschwanstein er et eksklusivt eksempel på et eventyrslot. Det ligger på en forrevet bakke nær Fussen, som ligger i det sydvestlige Bayern. Det er idealiseret som et symbol på romantisk arkitektur og en tragisk historie, der ikke havde noget svar. Sleeping Beauty slottene i Disneyland parkerne blev inspireret af dette. Slottet blev etableret af kong Ludwig II i Bayern, som i mystisk øjne var gået til at være gal, da slottet var næsten fuldstændigt, i 1886 og døde efter nogle få dage. Turister er forbløffet over at se sådan en skønhed med storslået kulisse.

2. Brandenburger Tor:

Brandenburger Tor er den eneste port, der har overlevet i Berlin. Det symboliserer genforening af øst og vestberlin. Det var blevet bygget i det 18. århundrede og er også indgangen til Unter den Linden, som er den fremtrædende boulevard af lindetræer. Dette på et tidspunkt plejede at føre direkte til de præstiske monarkers palads.

3. Europa Park:

Europa-Park i Rust er en smuk park, beliggende i det sydvestlige Tyskland mellem Freiburg og Offenburg. Det er en forlystelsespark, der består af forskellige dristige rides, hvilket ville gøre det, helt en eventyrlystne tur. Europa-Park er den største forlystelsespark i de tysktalende lande og et af de få, der er åbne om vinteren.

4. Heidelberg By:

Heidelberg, i Neckar River Valley, er et Tysklands mest populære turistbehov. Under anden verdenskrig blev byen næsten fuldstændig ødelagt på grund af bombinger, der ødelagde de fleste af Tysklands indre byer. Heidelberg har bevaret sin barokke charme af smalle gader, maleriske huse og har sit kendte Heidelberg slot, som tager turisterne tilbage til at se det liv, som folk plejede at leve for århundreder siden.

5. Berlinmuren:

Berlinmuren, der blev bygget fra 1961 til 1989, førte til opdeling af byen i to. Berlinmuren er en rute for vandrere og cyklister og er adskilt i 14 sektioner. Informationspanelerne fortæller murens historie. East Side Gallery er en ny introduktion, som er en baglandsmand, malet af kunstnere fra 21 lande, 1990.

6. Holstentor:

Der er to porte, der forblev i Lübeck, og Holstentor er en af ​​dem. Det var bygget i 1464 og er nu åbent for de besøgende som et museum. Det har to runde tårne ​​og buede indgang, som gør det til et symbol på byen.

7. Berlin Museum Island:

Berlins Museum Island er opført på UNESCOs verdensarvliste. Det er et af verdens mest berømte museer og har nogle uvurderlige kulturskatter. Nogle gallerier her er Museum of the Ancient World, New Museum, Old National Gallery, Bode Museum og Pergamum Museum, som besøgende besøger, og finde ud af kunsten og kulturen fra Mesopotamians civilisation, fra Egypten, Grækenland, Rom osv.

8. Oktoberfest:

Oktoberfest er den største Volksfest. München får over 6 millioner besøgende, hvert år for dette. Oktoberfest starter i slutningen af ​​september og går til den første weekend i oktober. Dette er en vigtig del af den bayerske kultur, og den har været i regelmæssig praksis siden 1810. Besøgende nyder en bred vifte af traditionelle billetpriser.

9. Sanssouci Palace:

Byen Potsdam har smukke landskaber, som omfatter ekspansive parker, majestætiske trækantede veje og omkring 150 bygninger, der er bygget over 200 år fra 18 til 20 århundrede, alle sammen til at skabe en fremragende kulturskat. Sanssouci er den mest besøgte bygning og tilbyder en betagende udsigt og efterlader alle de besøgende fascineret.

10. Lindau:

Den historiske by er en ganske populær turistattraktion. Det er beliggende nær krydset mellem østrigske, tyske og schweiziske grænser i den østlige del af Bodensøen. Byen er forbundet med fastlandet ved en bro og jernbane og er nu meget tætbefolket. Det giver turisterne en middelalderlig berøring gennem sine bygninger og arkitekturer.

11. Frauenkirche Kirke:

Frauenkirche Kirke i Dresden er en lutherske kirke Vor Frue. Det blev ødelagt under anden verdenskrig. Kirken var blevet rekonstrueret på basis af de oprindelige ideer fra den tidligere kirke og blev genåbnet i 2005. Der er et gyldent kors for kuppel af kirken, der var blevet givet af byen Coventry.

12. Mount Zugspitze:

Zugspitze er en af ​​de mest berømte bjergtoppe i Alperne. Det måler 2.962m, og er den højeste top i Tyskland. Besøgende kommer her fra hele verden for at få et glimt af sin storslåede udsigt.

Se mere: Italien Steder at besøge

13. Romantiske Rhinen:

Rhenfloden løber gennem stejle vingårdsklædte bakker og er toppet med utallige slotte og ødelæggelser og kommer til den bedste del af dette sted, The Romantic Rhine. Floden var engang en vigtig handelsrute til Centraleuropa siden oldtiden, og en række små byer er kommet op af bankerne. At komme på krydstogt kunne være en kærlig oplevelse.

Se mere: New Zealand Tourist Places

14. Rugen klipper:

Rugen klipperne er beliggende i Jasmund National Park, der ligger nordøst for Rugen Island. De har været udsat for konstant erosion. Der er et stejlt tårn højt over Østersøen. Det er 118 meter højt og er kendt som kongens stol. Dette er den smukkeste del af klipperne og giver en fantastisk malerisk. Du kan også se en uforstyrret skov lige bag klipperne. Dette er en del af en nationalpark.

Se mere: Grækenland Seværdigheder

15. Wurburg Resident Palace:

Wurzburg Resident Palace anses for at være en af ​​de mest fremtrædende europæiske arkitekturer i Tyskland. Det var blevet etableret mellem 1740 og 1770 og beautified af de storslåede haver mellem 1765 og 1780, det eksemplificerer en glitrende æra og er et af de mest spektakulære kongelige paladser i Europa

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 og 16.

Pin
Send
Share
Send