Skønhed og mode

Top 8 Gym Tips til vægttab

Pin
Send
Share
Send


Går du i vægt, når du stadig går i gym? Gør du kraftig træning og stadig ikke i stand til at reducere endog et gram? Er du træt af fitness-gebyrerne og ikke får noget resultat ud af din krop?

Godt der kan også være en anden grund til, men en af ​​hovedårsagen bag din afbrudte succes af vægttab kan være vredet måde at træne dig selv! Ja endda en certificeret træner bruger en forkert måde at træne på. Derfor kan du endda på grund af kraftig træning og slankekure ikke tabe dig.

8 bedste fitness tips til vægttab:

Nå er der intet at bekymre sig som nedenfor er nogle tips til at hjælpe dig med træning i gymnastiksalen.

Gør HIIT-træning:

Hvis du allerede har mistet mange kg ud af din krop og på et tidspunkt, hvis din krop har stoppet med at reagere mod den regelmæssige øvelse, så skal du prøve ud af højintensitetsintervalltræning! Dette vil hjælpe dig med en garanti! Du kan gøre flere WOD'er eller mindre WOD'er. Nogle styrke-bias eller udholdenhed-bias eller gymnastik-bias også. Godt strømforhøjelse er også en god gåtur.

Nå dette HIIT altid resulterer i sexet kropsform og er fantastisk til GPP (generel fysisk forberedelse).

Brug Active-Rest Dage:

Der kan komme nogle dage imellem, når din krop kan føle at hvile på, eller hvis musklerne begynder at smerte. Nå skal du i disse dage altid tage ro! De dage, hvor du næsten ikke kan gå og din ryg begynder at føle sig som en kæmpe blå mærke, det er de dage, du bør undgå at træne.

Hvil betyder ikke at gå over på træning eller gymnastiksal for en dag godt. En aktiv hviledag betyder at arbejde med lidt mobilitet og gøre lidt lys jogging eller en rask tur. Gør lidt stretchende og nemme maskiner.

Prøv at gå i et lavt tempo på denne dag og gå i et let tempo. Dette vil forbedre genopretningen af ​​din krop, bidrage til at reducere stress i din krop, hjælper også med at genoprette dit CNS og få din krop i fuld bevægelse. Dette forbedrer også fedtforbrændingen i din krop.

Undgå kunstige sødemidler:

  • Du har måske hørt, at sukker ikke er godt for helbredet, hvis det bliver overskredet, og du skal altid forsøge at undgå sukker. På samme måde, hvis du begynder at tage kunstige sødestoffer for at have den søde smag, det er endnu værre! Som et kunstigt sødemiddel indbefatter Splenda, aspartam og "naturligt aromatiserede" sødestoffer.
  • Disse kunstige sødemidler spiser dine insulinniveauer, og som din hjerne kan ikke fortælle forskellen mellem dem og sukker. Således er kroppsvaret det samme som for sukkeret.
  • Så hvis din gym træner foreslår dig at have kunstigt sødemiddel, er det bedre, at du styrer ham om dette problem. Det er bare fornuftigt at undgå dem.

Må ikke over tog:

Forsøg altid at undgå overtraining for enhver pris. Nå virker overtrækningen som sådan: Det mindsker vægttabsindsatsen og som resultat det fremmer fedthold ved den enorme mængde kortisol-frigivelse! Dette frigiver du i din krop.

Se mere: Middelhavet Diet Opskrifter

Planlæg forfra / Pak en frokost:

Mens slankekure du måske har konfronteret mange problemer som ikke været i stand til at kontrollere til dine krav, når du er sulten. Nå er der altid en måde at afbalancere din kost i overensstemmelse hermed. Planlæg din kost for dagen eller i stedet for at planlægge, skal du pakke din mad, så du ikke behøver at vandre rundt for maden, eller du behøver ikke spise junk.

Udfør Tabata Intervaller:

Disse er virkelig effektive at tabe sig. Disse arbejder som at lave 20 sekunder arbejde og derefter efterfulgt af 10 sekunder hvile. Nu er du nødt til at vælge en bevægelse for eksempel en Air squat. Nu kan du starte med en timer og nu i 20 sekunder udføre så mange squats som du kan i denne tid og hvile i ca. 10 sekunder og gentag dette igen. Gentag denne cyklus, indtil 4-5 minutter er op og ca. 8-10 runder er gennemført.

Tabata Interval er en af ​​de mest brutale, effektive og virkelig meget enkle øvelsesprotokoller, som du kan gøre med enhver øvelse.

Se mere: 3000 kalorier kost plan

Udskift soda, juice osv. Med sodavand og kalk:

Der forbliver altid nogle cravings af noget sødemiddelvæske eller kold drik. Ja det er ikke tilladt at have cola eller Pepsi, når du er på en diæt. Men det er tilladt os at tilfredsstille jeres trang til noget kulsyre, men uden kalorier eller sukker. Til dette kan du bare tage et glas superkølet vand og hæld nogle dråber citron. Og du er klar med naturlig og sund sirup.

Tag naps:

At have ordentlig 8 timers søvn er virkelig nødvendig. Som Sleep er en af ​​de 5 bedste teknikker til at leve et sundt og godt liv. Naps giver også dine muskler mere magt til at træne med mere effektivitet

Se mere: Fordele ved Amla Juice Til Vægttab

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send