Tattoo Designs

15 Små og store Buddha Tattoo Designs til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


I nogle traditionelle kulturer er religiøse tatoveringer meget populære. Folk har brugt det i årevis at definere sig selv og også vise andre troen eller guden de valgte at følge. Nogle af de mest populære religiøse tatoveringer er Buddha tatoveringsdesign. De er især fundet blandt asiatiske kulturer, herunder lande som Kina, Thailand, Nepal og Indien.

Buddhas rigtige navn var Siddhartha Gautama, og efter at han havde opnået oplysning, associerede folk ham med en gud som skabning; med nogen der har højeste viden og stor magt. Folk bruger derfor Buddha tatoveringer til at betegne rigdom, fred og velsignelser. De står også som et symbol på oplysning og styrke af ens karakter. De bedste Buddha tatoveringsdesign er opført i følgende linjer.

Indhold:

  Unikke og meningsfulde Lord Buddha Tattoo Designs:

  Buddha tatoveringsdesign er blevet synonymt med hellighed og dyb følelse af at være, hvilket sikkert ville forbedre følelsen af ​​positivitet blandt tatoveringselskerne. Der er et stort antal valg tilgængelige for dem i den henseende, hvor de bedste billeder er afbildet nedenfor .

  1. Golden Buddha Tattoo On Arm:

  Strålende Buddha statuer er hele tiden favorit for individer over hele verden som et ekstraordinært billede af buddhistiske lektioner, og en tatovering af en strålende Buddha fordeler så meget som muligt fra de store nuancer. Buddha tatoveringer med en skinnende gylden glasur kan afgrænse enten hele kroppen af ​​en overvejende guld Buddha, eller blot ansigtet. Under alle omstændigheder kan din tatovering håndværker udnytte lys og skygge yderligere styrke deres bedste lykke og gøre din tatovering glimt.

  2. Laughing Buddha Tattoo Art:

  Et standout blandt Buddhas belysning er den velhavende kigformede bellied Buddha som kendt i de kinesiske fabler. Dette omrids valg er rimeligt for de personer, der søger efter den ubekymrede udlevering af Buddha, i modsætning til den anden verden. Det foretrækkes fortrinsvis på maven, med sin båndfang, der relaterer sig til transportøren, hvilket gør en flad visuel fornøjelse. Man kan ligeledes have tatoveringens ansigtstegning blækket på alternative dele af kroppen, for eksempel arm, skulder, side, midtsektion, ben eller håndled. Det er en af ​​de store griner Buddha tatoveringsdesign.

  3. Mandala Wheel Tattoo Design:

  Et Mandala-hjul, ligner det endeløse hjul med fødsel og reinkarnation i buddhismen. Mandala er en tankegangsplan, der afgrænser universet, opbygning og indsigt, så det gør en dejlig, fascinerende og nitty gritty konfiguration til en buddhistisk tatovering. På trods af at de ser slående ud i mørke og svage, gør brugen af ​​skygge i en Mandala-tatovering virkelig de karakteristiske stykker af omridset.

  4. Buddhist Mantras Tattoo On Bryst:

  Buddhistiske chants består jævnligt af specifikke mantraer, der er rehashed i betragtning af slutmålet for at opnå belysning, så det er et sublimt valg at vælge en vigtig bit af bønnen som tatovering. En velkendt beslutning om en buddhistisk bønfødningstatovering er billederne til mantraet 'Om Mani Padme Hum', som udnyttes midt imellem kontemplation. En buddhistisk bøn kan blækkes hvor som helst på kroppen, og mange personer har dem på den indadgående underarm, midtdelen eller ned i ribbenburet

  5. Buddha's Footprints Tatoveringsdesign:

  Et andet af et godt valg blandt Buddha-tatoveringer er den konfiguration, der fremhæver Buddhas indtryk. Skitsen har et utroligt tilbud i sin ubesværethed, da det betyder, at man burde tage efter den måde, som Buddha havde frembragt og føre en eksistens af ærlighed og godhed. Hans hengivne og enkeltpersoner rundt om i verden viser elsker sine lektioner i forskellige strukturer, en af som har Buddha tatoveringer inked på dem.

  Se mere: Devil Tatoveringer Designs For Men

  6. Farverige Buddha Tatoveringer på bagsiden:

  En Buddha Tattoo repræsenterer altid fred, loyalitet og bøn. Det taler også om meditation og står som et hellig symbol for alle dets tilhængere. Farverige Buddha Tatoveringer er ikke bare levende for at se på, men indeholder også alle de kvaliteter, som nævnt. De er klart nogle af favoritterne i øjeblikket og har fået gode kommentarer fra mange.

  7. Sort og hvid ærme Buddha Tatoveringer:

  Sort-hvide Buddha Tatoveringer ser rent og simpelt ud, selvom de taler skønhedens, fredens og kærligheds sprog. De, der ønsker at give sig selv et simpelt, men klassisk udseende, bør virkelig bruge denne tatoveringsdesign til sig selv.

  8. Floral Buddha Tattoo Design:

  Buddha Tatoveringer er ikke bare populære blandt mænd, men også kvinder. Floral Buddha Tattoo er en af ​​dem. De er vidunderlige og meget smukke at se på. Det indeholder simpelthen billedet af Buddha omgivet af blomster. Den er bedst slidt på skuldrene. Det skiller sig ud, ser vidunderligt og meget behageligt ud.

  9. Buddha Symboler Tattoo:

  Buddha Symboler Tattoo betyder de symboler, der bruges til at forbinde med Buddha. Folk der følger buddhismen har brugt dette. Det taler meget visdom og er virkelig en af ​​de bedste Buddha designs, der ses i de seneste par år. Dette er en af ​​de bedste Buddha tatoveringsdesigner.

  10. Bodhi Tree Buddha Tatoveringsdesign på skulder:

  Bodhi Tree Buddha Tattoo ser fantastisk ud på huden. Det er faktisk et godt design til tatoveringer. De har meget betydning og betydning, da Bodhi-træet var under hvilket Buddha havde modtaget oplysning. Det bæres af mange mennesker og kan også lide af flere. Det er den bedste Buddha tatovering design.

  Se mere: Tatoveringer for par

  11. Dharma Wheel Tattoo For Girls:

  Dharma-hjulet er en anden berømt og afstamningsbeslutning blandt Buddha-tatoveringer, som er et billede af Buddhas lære og desuden selve religionen. Hjulet giver en fantastisk uforudsigelighed af omridset, hvilket gør det til et fokuspunkt.

  12. Fuld Body Meditation Buddha Tattoo Designs:

  En hel krop Buddha tatovering giver et individ et meget stilfuldt og tydeligt udseende. Det er meget populært og kan bruges i en række mennesker. Folk, der er trofaste tilhængere af Buddha, bør virkelig tage op på dette design, da dette vil give dem et meget religiøst og åndeligt udseende.

  13. Traditionelle Buddha Tattoo Designs på hånden:

  Traditionelle Buddha Tatoveringer er dem, der repræsenterer Buddhas ansigt. Det er en repræsentation af tro og loyalitet over for andre og prædiker også den ideologi, der fulgte af Buddha.

  14. Blå Buddha Sleeve Tatoveringer:

  Blå Buddha Tatoveringer ser lyse, farverige og levende ud. De betegner renhed og ærlighed. Siden den første ting, der kommer til ens sind, når de tænker på en Buddha-tatovering, er hans billede, kan det bruges til at gøre tatoveringen ser utrættelig og fed. En blå Buddha Tattoo er meget unik og fantastisk at se på.

  15. Lotus Buddha Tattoo Designs:

  Buddha har ofte været forbundet med en lotus. Derfor kan et tatoveringsdesign af Buddha sammen med en lotus gøre et godt valg. Det taler sprogets magt og renhed. Det ser fantastisk ud på huden og er også meget populært blandt de buddhistiske folkemængder.

  Se mere: Carpe Diem Tattoo Images

  Buddha tatoveringer er beregnet til at duplikere lektierne af denne utrolige dybe pioner og træner. Tatoveringerne er ikke selvfølgelig begunstiget af bare Buddhismens tilhængere, men et stort antal individer, der har tillid til en endelig livsets sandhed, at man skal erobre alle lidelser og livets liv for at opnå frelsesfasen eller nirvana. Disse tatoveringer kan symbolisere ubesmittelighed. Det buddhistiske samfund og overbevisning rammer er en, der er poleret og elskede verden over.

  Pin
  Send
  Share
  Send