Skønhed og mode

9 stilfulde farve kjoler til at bære til Mehndi funktion

Pin
Send
Share
Send


Ægteskabet er ufuldstændigt uden en stor fejring af mehendi funktion. Normalt indiske bryllupper vil være med meget dyre planer og deres bryllup i næsten 3 til 4 dage i det vil kun en dag være kun for Mehendi ceremoni.

Det er blevet en vital del i alle bryllupper. Det betragtes som præ bryllup ceremoni. Mens du vælger tøjene, er det allerbedste at overveje farverne på tøjene.

Fremragende indiske Mehndi kjoler med billeder:

1. Gul med Pink Mehndi Kjole til Brud:

Gul er den mest lovende farve til alle lejligheder. Farven på mehandi vil blive forstærket mere ved at have en gul og lyserød farvekombination af kjole med en tung dupatta giver et dejligt udseende til bruden. Til denne særlige ceremoni er det en meget dominerende farve. Farven er for ædru og giver et smukt blik til bruden.

2. Grøn Farve Pakistanske Mehndi Kjoler:

Dette er en af ​​de berømte farver, der giver et fantastisk udseende til bruden i Mehandi. Den mørkegrønne farve tilføjer en særlig attraktion til brudekjoler i Mehndi. Bruden vil se kongelig i grøn farve anarkali kjole med denne elegante outfit, den mehandi vil tilføje mere glæde for bruden.

3. Pretty Pink Color Dress til Mehendi:

Lyserød farve vil altid være i favoritlisten for alle pigerne. Det er en af ​​de mest smukke og almindelige farver, som hver pige fortjener at bære til specielle lejligheder. Især denne kjolefarve til Mehandi vil gøre bruden mere charmerende. Farven er ikke lys, så den har et ædru og anstændigt udseende.

4. Lilla Mehandi Kjole Design:

Lilla farve vil gøre bruden mere smuk og søger tiltrækning af alle. Farven selv vil være lys og det afspejler med et kongeligt udseende. Der kræves ikke noget tilbehør til denne type tunge Mehandi kjoler. Hvis en brud ønsker at klæde sig op med et simpelt perspektiv, kan man vælge forskellige farver.

5. Sennep farve kjole til Mehandi ceremoni:

Sennepsfarve har sit unikke sted, når man sammenligner med alle de andre farver. Mehendi ceremoni giver dig mulighed for at træde op i nyt mode spil og testvande med modevalg inden de større begivenheder begynder. Vælg denne sennepfarve, der ville gennemføre aftenen som en stjerne.

6. Rød farve kjole til Mehendi Designs:

Rød er den mest fremherskende farve af Mehandi ceremoni. Sammenligner med alle de andre farver vil dette være den mest foretrukne skygge af bruden. Utvivlsomt er farven meget blændende for mehendi-funktionen. Brudenes mehandi hænder ser mere smukke ud med denne farve på kjole.

7. Guldfarve som en kjole til Mehendi:

Guldfarvet lehanga choli kjole giver et elegant udseende til bruden i mehandi ceremoni. Denne farve vil blive brugt i vid udstrækning i de fleste lejligheder. Guldfarve giver en refleksion for bruden og gør dem til at se mere smukke ud. Denne farve kræver nogle alvorlige bling og glamour for tøjene.

8. Blå den mest strålende farve i Mehndi-festlighederne:

Blå er den helt specielle farve, den giver en dronning for bruden i mehandi-ceremonien. Det fantastiske mehandi design med en blå farve outfit vil se elegant ud, det vil være et perfekt brude Mehndi kjole design. Dette kan bæres nemt på din mehendi uden andet tilbehør.

9. Flerfarvet kjole til Mehndi:

Mehendi er en præ-bryllup ceremoni, som ofte er en afslappet begivenhed. Flerfarvet kjole er den nye trend, der følger i mehendi-funktionerne. De fleste af bruderne foretrækker at være unikke og forsøger disse flerfarvede tøj giver en speciel og unik kollektion til mehendi.

Konklusion:

Men de sjældne nuancer af farver og kjoler mønstre til mehandi ceremoni vil fylde miljøet med masser af lykke. Forsøg mere fashionable kjoler at se mere elegant sammen med mehendi i hænder og gøre den specielle dag i livet mere begejstret og mindeværdigt.

Billedkilde: 2, 7.

Pin
Send
Share
Send